İstanbul'da Fal - Falcılar

Cnm biryere gitmiyorsun.Binnaz ablada Haleh Hanım'ı buluyorsun yakalarsan :KK66: tarot baktırıyon ve bir daha falcı arayışın bitiyor :KK66: bana da gelip buraya haklı olduğumu yazıyorsun :)

nette nasıl baktırıyosn hıc anlamadım acıklasana:)nasıl para oduyosn

nette nasıl baktırıyosn hıc anlamadım acıklasana:)nasıl para oduyosn
Cnm sabah erken saatlerde Binnaz abla sitesine gir,tarot baktıra bas,ordan Haleh Çetiner'i bul yanında tarot baktır seçeneği var yalnız çok yogun olduğundan o yazıyı görmek çok zor.sen sürekli sayfa yenile . Neyse bulunca tarot seçenekleri var ordan kart seçip bazı bilgiler var onları dolduruyon sonra ödeme kısmı çıkıyor Kredi kartı bilgilerini dolduruyon 20tl çekilîyor diyor onay veriyon arkasına verdiğin maile şu kadar para çekildi diye siteden yazı geliyor falın için .sonra bir mail daha geliyor şurdan falını takip et diye.arkadına bir kaç saate oraya falın ekleniyor sende dinliyom ve sorman gereken soru için soru soruyon.

Haleh hanimin dedikleri cikti mi hic?

Ben baktıralı birkaç hafta oldu..Bilemem falı çıkar çıkmaz ..zaten ben orasında değilim .. Ben mevcut durumu o kadar güzel yorulmasını ve bana vermiş olduğu telkinleri o kadar beğendim ki o yüzden arkadaşıma tavsiye de bulundum.Bana umut verici şeyler söylememiş sadece bunları yaşarken nasıl , ne şekilde davranmam gerektiğî konusunda tavsiyelerde bulunmuş . Ben de bunu sevdim .oturup pembe hikayeler çîzmemiş.

merhaba arkadaşlar daha önceki sAYFALARDA gittiğim falcıları ve yorumlarını yazdım. izmitte gittiğimdetesadüf eseri karmen cafede cihad isimli bir arkadaşa fal baktırdım çok memnun kaldım. izmite yolunuz düşerse baktırabilirsiniz . kahve 5 tl tarot 10 tl.
istanbulda gittiğim falcıların hiçbiri işsiz olduğumu söylemedi . bu arkadaş direkt fal açarken işsizliğimle ilgili yorum yaptı.
ben çok beğendim tabiki karar sizin .

Ben baktıralı birkaç hafta oldu..Bilemem falı çıkar çıkmaz ..zaten ben orasında değilim .. Ben mevcut durumu o kadar güzel yorulmasını ve bana vermiş olduğu telkinleri o kadar beğendim ki o yüzden arkadaşıma tavsiye de bulundum.Bana umut verici şeyler söylememiş sadece bunları yaşarken nasıl , ne şekilde davranmam gerektiğî konusunda tavsiyelerde bulunmuş . Ben de bunu sevdim .oturup pembe hikayeler çîzmemiş.

evet ben de beğendim umarım dedikleride çıkar

evet ben de beğendim umarım dedikleride çıkar
Cnm ben Haziran'ın 20 siydi baktıralı bana temuz çok zor geçecek demişti.malesef öyle başladı ,öylede geçiyor :KK43: sana söylemîş olduğu bir zama var mı ? Varsa ne vakit dedi ? Bende senden takip ederim :)

Son düzenleme:
kızlar nişantaşı symbol dekı fulya nasıl bakıyor? arkadasımla gitmiştik ıkı hafta önce cok sıra vardı. gitmeye değermi sizce?

Cnm ben Haziran'ın 20 siydi baktıralı bana temuz çok zor geçecek demişti.malesef öyle başladı ,öylede geçiyor :KK43: sana söylemîş olduğu bir zama var mı ? Varsa ne vakit dedi ? Bende senden takip ederim :)

Canim dedigine gore 1-2 ay icinde olmasi lazim bir gelisme olursa hemen yazicam buraya :) buarada cok ovulen rezzan iksir vardi dun ona baktirdim daha cok begendim ama sonuc olarak bir falci disindan hepsi bir iki ay icinde olcak diyor bakalim gorcez burayada yazarim :)

Kesinlikle katiliyorum inanmayin arkadaslar uyelikte yeni zaten

ben uzun zamandır forumu takip ediyorum üye olmanın zamanı gelmiştir artık. ayrıca kadının kendisi falan değilim,isteyenlere facebook hesabımı da atarım yani.. ve zorla değil sadece tavsiye ediyorum ister gidin ister gitmeyin beni ilgilendirmez orası

günde 5 falcıya mı gidilirmiş yahu? Başka işin gücün yok mu senin? Her dediği çıkan, puanın küsuratına kadar söyleyebilen bi falcı olabilir mi? İnsanları aptal yerine koymaktan vazgeçin artık.
istersem 10 falcıya giderim seni hiç ilgilendirmez orası. ayrıca öyle bir falcı var ki söylüyorum ve aptal yerine falan koymutorum illa gidin demiyorum,tavsiye ediyorum. gidersin veya gitmezsin sana kalmış

Ben onu begeniyorum arkadasima dedigi birseyde cikmak uzere bu ay olcagini soylemisti olcak buyuk ihtimalle

bende cok duydum gitmek istiyorum. ama cok sıra oluyor kahveyı ıcıp gelıyım dedım ızın vermediler. 3 saatı bulur dediler sıranın gelmesi bende bekleyemedım. kacta orda oluyor canım bılıyormusun?

bende cok duydum gitmek istiyorum. ama cok sıra oluyor kahveyı ıcıp gelıyım dedım ızın vermediler. 3 saatı bulur dediler sıranın gelmesi bende bekleyemedım. kacta orda oluyor canım bılıyormusun?

Canim benim bildigim 4 gibi geliyor ariyorum ben hep gitmeden haftaici gitsen daha iyi olur sanirim haftasonu cok kalabalik oluyor orda bide meryem var bende onu merak ediyorum baktirdin mi hic

canım yaa ben bir şey sorcam nesibe şimdi nasıl bakıyor ben anlayamadım üye olucam sonra ne olacak parasını nasıl göndercem birde bende anı merak ediyorum yani mesela beni düşünüyormu diye sorsam yada mutlu mu diye sorsam bilebilir mi sence ne dersin

Nesibeye hiç baktırmadım; denk geldiğim zamanlar da hep meşguldü.. Binnazabla.com'da ece, inci, Meral saydam,marzuka'ya baktırdım. Marzuka çok olumsuzdu, neredeyse oturup ağlayacaksın; Meral saydam, an ile ilg güzel tespit yapıyor, şu an mutlu mu, kimi düşünüyor söyleyebiliyor... Öngörüleri hak. Bekleyip görücez derim... Verdiği tarihleri not ettim; çıkarsa paylaşacağım. Dediğim gibi nesibeye hiç baktırmadım

az önce yakaladım nesibeyi beşinci kişiyim galiba ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama sanırım mail atacaklar bakalım neler dicek ona göre gitmeyen arkadaşları bilgilendirmiş oluruz haydi hayırlısı ayy çok heyecanlandım :)

az önce yakaladım nesibeyi beşinci kişiyim galiba ne zaman sıra gelir bilmiyorum ama sanırım mail atacaklar bakalım neler dicek ona göre gitmeyen arkadaşları bilgilendirmiş oluruz haydi hayırlısı ayy çok heyecanlandım :)

Ben de az önce sıraya girdim; tesadüfe bak, aynı zamana denk geldik:) ben de merakla bekliyorum, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin... Ben de buradan paylaşacağım:KK66:

X