İstanbul'da Fal - Falcılar

Peri dediğin kişinin tipini tarif eder misin?
Yaşı falan.gidersek bizwde başak diye onu vermesinler.

peri başı kapalı bir bayan, mavi gözlüydü sanırım, renkli gözlü yani. 35-40 yaş arası. beyaz tenli bir bayan. ama başak hanımı hiç görmedim. ayna falı bakıyormuş, öven olmuştu baya. belkide ordan ayrılmıştır.

slm kızlar oncelıkle burda yenı uyeyım bastan anlasalımda sonra topa tutmayın benı gecenler de arkadasların tavsıyesı uzerıne yıgıte gıttım randevu aldım saat 3 sıram geldı gercekten herseyımı bıldı agzım acık kaldı cok da guzel baktı yanlı fal arasında bana arzuhal cafeden bahsettı gıt mutlaka dedı bende merak ettım dun gıttım oranın sahıbı arzu hanıma gayet basarılı vede cokta guzel bakıyor bugunde arkadaslarım gıdıcekler ben ılk defa gıttım arkadaslarımda ılk defa gıdıcekler benım tavsıyem gıdın derım herkezden duyardım oraını ama gıtmek nasıp olmamıstı hıc takı cumartesı gunune kadar ben cok keyıf aldım umarım ızlerde keyıf alırsınız...!

BİNNAZ ABLAADAN MARZUKA BİDE ESRA KARAKUŞA FAL BAKTIRDIM ŞİDDETLEEE TAVSİYE ETMİYORUMM AMAN HAA SAKIN BUNLARA PARANIZI KAPTIRMAYIN FALLARINI KOPYALAYIP YAPIŞTIRSAM ŞURAYA GÜLERSİNİZ YAA s:

Ya kızlar bilmiyorum bu işte baya iyi biraz iyi diye bişey olmaz gibi geliyor bana. Bir falcı ya geçmişi ve şuanda birilerinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü tam bilir aracıları vardır yani üçleri yada hiç bilemez öğrenmiştir bişeyler sallar boyuna . şahsen annemde diyor gel bir kahve içmeye gidelim die ama benm hikaye dinleyecek vaktim yok. geleceği ise kimse söyleyemez zaten bence.
şuanda 1 aylık tanıdığım sevgilimin hakkımda ne düşündüğünü bilmeyi çok istediğimden böyle bir falcıya gitmek istiyorum . çünki daha çok güvenmek istiyorum ve yaşayıp görmek çok yıpratıcı olabilir. ancak korkuyorum öyle bi falcıdanda :18:

Cnm ben Haziran'ın 20 siydi baktıralı bana temuz çok zor geçecek demişti.malesef öyle başladı ,öylede geçiyor :KK43: sana söylemîş olduğu bir zama var mı ? Varsa ne vakit dedi ? Bende senden takip ederim :)

Jasmin80 seninle özelden yazıştıktan sonra baktım Haleh Hanım müsait hemen yolladım falımı :) Abartmıyorum, ağlayarak dinledim falı. Geçmiş analizi gerçekten çok iyiydi, şu an hissettiklerimi, düşüncelerimi birebir anlattı. Telkinler vermiş, korkularımdan bahsetmiş. Beni bana, o kadar farklı anlattı ki, bazı noktalarda gözüm açıldı diyebilirim. :)

Tarih olarak Eylül-Ekim arasını verdi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı bilinmez. Çıkmasa bile pek umursadığım söylenemez. Yıllardır o kadar çok kişiye baktırdım, dürüst olalım, tam anlamıyla hangisi çıktı?

Yine de gelişen olaylarla ilgili bilgi paylaşırsan sevinirim :KK66: Umut işte...

Bu arada bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Bana göre hak eden ve değen bir faldı :)

haleh'i yakalayabildim nihayett.. şimdi yolladım bakalım. gelince size de bildireceğim durumu.

Jasmin80 seninle özelden yazıştıktan sonra baktım Haleh Hanım müsait hemen yolladım falımı :) Abartmıyorum, ağlayarak dinledim falı. Geçmiş analizi gerçekten çok iyiydi, şu an hissettiklerimi, düşüncelerimi birebir anlattı. Telkinler vermiş, korkularımdan bahsetmiş. Beni bana, o kadar farklı anlattı ki, bazı noktalarda gözüm açıldı diyebilirim. :)

Tarih olarak Eylül-Ekim arasını verdi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı bilinmez. Çıkmasa bile pek umursadığım söylenemez. Yıllardır o kadar çok kişiye baktırdım, dürüst olalım, tam anlamıyla hangisi çıktı?

Yine de gelişen olaylarla ilgili bilgi paylaşırsan sevinirim :KK66: Umut işte...

Bu arada bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Bana göre hak eden ve değen bir faldı :)

Memnun kalmana çok sevindim..:)
Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın..Öyle güzel noktalara değinip benim göremediklerimi göstermiş ki bu bana yetti..:) senin dediğin gibi benimde bazı noktalarda gözümü açtı...Bu bile yeterli..Bunlar da bana fal için vermiş olduğu emeği gösteriyor..İşini hakkıyla yapmış...
Umarım söylemiş olduğu tüm güzelliklerini de Allah nasip eder yaşarsın..
Bu arada bende daha kısa zaman var ileriye dönük tahminlerinde..olur da bir gelişme olursa paylaşırım seninle ...hayırlısı artık..
Hayırlı Ramazanlar dilerim sana ve herkeze...

Laf kafeye gitcemde andac mi iyi sizce cigdem mi?

canım sakın cigdeme gitme ben hayatımda bu kadar kötü bir falcı görmedım. resmen salladı tek birşey bile tuturamadı. sacma sapan bır kadın ılk once sevgilin varmı dedı? yok dedım.. aklında bırı var hıc beraber olamamıssınız falan dedı 3.5 sene beraberdık.. o sana donmıcek senı hıc sevmıyor dedı. beni seviyor hala arıyor . ne soyledıyse tam tersı. bır daha gormıceksın dedı 10 gun sonra gorustuk. bu kadar sacmasına hıc gıtmemıstım. 25 lıra verdım ve hıc memnun kalmadım arkadasımada aynı sacmalıklar.. sevgılın varla yok arası falan demıs kız bu yaz nısanlandı o ınsanla. 2 ay once gıttım bıldıgın bır dedıgı bıle cıkmadı. ki hiç birsey tuturamadı aa bildi diyebilecegım

Haleh hanımı ben de çok merak ediyorum arkadaşlar, zaten epey para gitti, bari ona da baktıralım da aklımızda kalmasın :) falsrpeti'ndeki nesibeyi beğendim ben de... Haleh'e ne zaman baksam çevrimdışı.. Hangi saatler online oluyo genelde? Verdiği tarihler ve ne olacağı konusunda tutan varsa yazar mısınız? Tşkler paylaşım için....

canım sakın cigdeme gitme ben hayatımda bu kadar kötü bir falcı görmedım. resmen salladı tek birşey bile tuturamadı. sacma sapan bır kadın ılk once sevgilin varmı dedı? yok dedım.. aklında bırı var hıc beraber olamamıssınız falan dedı 3.5 sene beraberdık.. o sana donmıcek senı hıc sevmıyor dedı. beni seviyor hala arıyor . ne soyledıyse tam tersı. bır daha gormıceksın dedı 10 gun sonra gorustuk. bu kadar sacmasına hıc gıtmemıstım. 25 lıra verdım ve hıc memnun kalmadım arkadasımada aynı sacmalıklar.. sevgılın varla yok arası falan demıs kız bu yaz nısanlandı o ınsanla. 2 ay once gıttım bıldıgın bır dedıgı bıle cıkmadı. ki hiç birsey tuturamadı aa bildi diyebilecegım

çok sağol gitmem o zaman çiğdeme zaten aradım andaç yıllık izindeymiş çiğdemde bugün yokmuş gitmedim bende eskiden sea garden daki neslihana giderdim ona gideyim dedim o da pek iyi bakmadı bugün

Haleh hanımı ben de çok merak ediyorum arkadaşlar, zaten epey para gitti, bari ona da baktıralım da aklımızda kalmasın :) falsrpeti'ndeki nesibeyi beğendim ben de... Haleh'e ne zaman baksam çevrimdışı.. Hangi saatler online oluyo genelde? Verdiği tarihler ve ne olacağı konusunda tutan varsa yazar mısınız? Tşkler paylaşım için....

Günaydın, genelde sabah 8-9 arası müsait oluyormuş. Ben tesadüfen öğleden sonra yakaladım. Dün akşamda br arkadaşım yakaladı sıraya girdi. bugün gelecek falı :) İşin aslı şans işi ama bence facebook kullanıyorsan ekle Haleh Hanımı... Online olur olmaz çevrim içiyim diye bilgilendirme yapıyor. Dün aşkamda aynı şeyi yaptı sırası boştu yakalayan yakaladı. En güzel yöntem bu. Ve bence sıkılıp başkasını deneme yakalamayı bekle...

Günaydın, genelde sabah 8-9 arası müsait oluyormuş. Ben tesadüfen öğleden sonra yakaladım. Dün akşamda br arkadaşım yakaladı sıraya girdi. bugün gelecek falı :) İşin aslı şans işi ama bence facebook kullanıyorsan ekle Haleh Hanımı... Online olur olmaz çevrim içiyim diye bilgilendirme yapıyor. Dün aşkamda aynı şeyi yaptı sırası boştu yakalayan yakaladı. En güzel yöntem bu. Ve bence sıkılıp başkasını deneme yakalamayı bekle...

Canım peki dedikleri ve söylediği tarihler tutuyor mu?
Hiç gözlemleyebildin mi?

haleh e bende baktırmıştım, forumda biraz abartıldığını düşünüyorum.. sadece çektiğim kartların genel bir yorumunu yaptı, kartlarım ters çıkmasına rağmen fazla tatlı dilli ve çok pozitifti, gerçekci bulmadım ve vasat bir faldı diyebilirim.

Deneyip göreceğiz o zaman..beklemeyi düşünüyorum ben de.. Teşekkürler bilgi için, baktıranlar paylaşsın buradan.

X