- 18 Şubat 2013
- 135
- 1
ya umarım çıkar ama bana dedikleri çıkmadı yani. hatta birkaç arkadaş gitmiştik hepimize aynı şeyler söyledi... doğal olarak onlarınki de çıkmadı -.-
Peki gidilebilecekler için bir liste yapsanız hangi
İsimleri sayardınız?
Yazsanız çok sevinirdik.
kahve falı bakıyor.
e kadın hakkında soylıcegın bu kadar mı? Gıtmeye degermı su falı bakıyomu ılla zeytınburnunamı gıtmek gerek? Ortak bı yerde bulusurmu kaca bakar dedıklerınden cıkan oldumu? Degermı yanı hehehe cok sordum
illa evine gitmen gerekiyor ortak yere gelmiyor bildiğim kadarıyla. ama evine ruslar bile gelir yani... sadece kahve falı su falı bakmıyo ve değer gerçekten. tüm dedikleri çıkıyo ve soru sormak sınırsız
illa evine gitmen gerekiyor ortak yere gelmiyor bildiğim kadarıyla. ama evine ruslar bile gelir yani... sadece kahve falı su falı bakmıyo ve değer gerçekten. tüm dedikleri çıkıyo ve soru sormak sınırsız
cok ıddalı konusuyosn ? Eger ıyıyse gıtmek ısterım zeytınburnu nerede yaaa:) ama begnmezsem forumda yazıcamm bangır bangır
ben çok falcıya gittim hatta günde 5 falcıya gittiğimz günleri bilirim. ama o 5 falcıya bedel bu kadın. yanlış yönlendirmek istemem sizleri sadece tavsiye ediyorumburnuma reklam kokuları geldı ama niiiiyyysee
burnuma reklam kokuları geldı ama niiiiyyysee
Kadının kendisi sen olmayasın!! Kaç senedir bu forumdayım çok insanın reklamı yapılmaya çalışıldı ama bu kadar da abartanını görmedim.tüm dedikleri çıkıyormuş ! Tövbe haşa ya .ne saçma kelimeler bunlar
ben çok falcıya gittim hatta günde 5 falcıya gittiğimz günleri bilirim. ama o 5 falcıya bedel bu kadın. yanlış yönlendirmek istemem sizleri sadece tavsiye ediyorum
jasmın laf atmasan sasardım zatn nereelerdesın kız sen? Arkdslar yenı reklamcılara pardon yenı uyelere bır sans werelım
Hala buralardayım şeker. Nasıl laf atmayayım cnm gelmiş site sakinleri yani bizleri aptal yerine koymaya çalışıyor , kendini akılı sanan şahsın biri :)
nesibe hep off görünüyor ben hep beklicek miyim hayatım beklemekle geçti zaten ctesi bakıyor mu baktıran cevap yazsın da merakını gidersin şu garibanın
zeynoljı jasmın hadı falcı bulun da ıyı ona gıdelım toplanalıp