tatlım geçenyıl bir bayan arkadaşım ikikezz gitti ve 200 tl veerdi herseferinde saçmalıktan başka bir şey değil kıza sen kocanı bırakıp birine kaçacaksın ondan oğlan çocuğun olacak vs demiş arkadaşın kocası şuan ölümle pençeleşiyor ve arkadaşın rahmi yok alınmış çocuk filan imlansız parana yazık
bana verdiği süre malesef iki ay o yüzden gelecekle ilgili nasıl oldugunu bilemiyorum ama şu anki durumu çok iyi bildi hatta şok olduk çokta tatlı dilli umarım dedikleri çıkar sabırsızlıkla bekliyorum =)
nesibe ve ilkay anı çok güzel biliyorlar canım maalsef söyledikleri çıkmıyor
işte buna üzüldüm(
kızlar nesibe nerde bakıyor
kızlar nesibe nerde bakıyor
Burada ece diye bir hanıma baktırmıştım, daha önce de paylaştığım gibi, tutarlı ve güzel bir yorum yazmıştı bana..
Bir de siteye yeni üye olmuş olan inci han'a baktırdım: o da iyi, fena değil. buradan paylaşmak istedim...
ece 15 TL
inci 10 TL idi..
Baştan tereddütlerim vardı ama yazılanlar tutarlı. ikisinin dediği de aynı çıktı hemen hemen..
burada adı çok geçen halef adlı hanımı hiç online göremediğim için ona baktıramadım....
tavsiyeleri beklerim
Evet bayanlar kısa sürede dönüş yapacağımı yazmıştım ve ben kesinlikle mercan saylan diyorum 45 dk süren bir faldı ve verdiği tarihler bile tuttu 100 tl vermiştim ama 10 verip 10 kişiye baktırıp çıkmayacağına mercana tek seferde veririm daha iyi açıkçası bundan sonra kimseye fala baktırmak istemiyorum 3 ayda bir falan mercan'ı ararım artık bakalım...
Evet bayanlar kısa sürede dönüş yapacağımı yazmıştım ve ben kesinlikle mercan saylan diyorum 45 dk süren bir faldı ve verdiği tarihler bile tuttu 100 tl vermiştim ama 10 verip 10 kişiye baktırıp çıkmayacağına mercana tek seferde veririm daha iyi açıkçası bundan sonra kimseye fala baktırmak istemiyorum 3 ayda bir falan mercan'ı ararım artık bakalım...
burada ece diye bir hanıma baktırmıştım, daha önce de paylaştığım gibi, tutarlı ve güzel bir yorum yazmıştı bana..
Bir de siteye yeni üye olmuş olan inci han'a baktırdım: O da iyi, fena değil. Buradan paylaşmak istedim...
Ece 15 tl
inci 10 tl idi..
Baştan tereddütlerim vardı ama yazılanlar tutarlı. Ikisinin dediği de aynı çıktı hemen hemen..
Burada adı çok geçen halef adlı hanımı hiç online göremediğim için ona baktıramadım....
Tavsiyeleri beklerim
şuanda tek favorim perihan sal gerçekten çok iyi
Tel de bakmiyo magosada bi taksiye elmasa gidicem dersen goturuyo randevu alman cok zor sabah 6bucuk gibi kapisina dikilmek gerekiyoArkadaslar kibris magosada elmas diye bir falci var cok meshur senelerdir hikayelerini dinlerim daha bir kere dedigi cikmadi diyen olmadi simdi eskiden kibrista calisan bir arkadasim anlatinca aklima geldi yine ama malesef telefonu falan yok bende bu kadini taniyan telefonunu bilen var mi?
Tarot mu baktırdın yoksa başka mı?
Tel de bakmiyo magosada bi taksiye elmasa gidicem dersen goturuyo randevu alman cok zor sabah 6bucuk gibi kapisina dikilmek gerekiyo
hadi canım :// nasıl falcıymış o oyleee neler var :/