- 22 Kasım 2012
- 57
- 4
arkadaşlar merhaba
şirinevlerde cezmiye tesadüfen 1995 te gitmiştim gerçekten iyi bakıyor şimdi ihtiyacım var ama hala oradamı blmiyorum teli bilenler yada
hala aynı yerdemi bilenlerden cevap bekliyorum çok önemli şimdiden teşekkürler
canım benim ben geçen sene kartal tarafında bir nurdoğana tarot baktırmıştım kadın orta yaş üzeriydi tarotta çekmeköy nil hanımla hemen hemen aynı şeyleri söyledi iyi bakıyordu ama geçen yıl tarot sadce 75 lira alıyordu nurdoğan bana çok geldi ne yalan söyleyim ama falı iyiydi
kızlarr dilberfincani.net diye bir site varmış orada fal baktıran var mı aranızda ???
ben 100 liraya baktırdım.75 e mi inmiş?
:))benim en son olarak denediğim ve son verdiğim falcı sevil hanımdır bende çok çok memnun kalmıştım ...birde cemile ve dilekden aynı şekilde memnundum...artık baktırmıyorum
dilek ve cemile telefonda mı bakıyor
Merhabalar bu binnaz abladaki meral saydama baktıranınız var mı?varsa yorum yapabilirmisiniz merak edttim de..
Kizlar nesibeden fal yorumum geldi nihayet uzun suredir hic bir faldan bu kadar memnun kalmamistim iki uc cumlelik bir aciklama yazmama ragmen kadin takir takir anlatmis ses kaydi yollamis cok pozitif elektrik aldim tavsiyelerde bulunmus insallah gelecege dair dedikleri cikar cikarsa yazarim genel olarak cok begendim nesibeye baktiripta dedikleri cikan var mi acaba yoksa yine bosuna umutlanmayayim
Ben baktırdım ve cok begendim, arkadasıma dinlettim onun uzerine arkadasım da baktırdı ve cok memnun kaldı. Bakalim beklemedeyim, paylasım yapacagım..
herkez nesibeye çok iyi diyor merak ediyorum denememek için zor duruyorum :)))
bana verdiği süre malesef iki ay o yüzden gelecekle ilgili nasıl oldugunu bilemiyorum ama şu anki durumu çok iyi bildi hatta şok olduk çokta tatlı dilli umarım dedikleri çıkar sabırsızlıkla bekliyorum =)
umarım düşündüğün gibi olur.