İstanbul'da Fal - Falcılar

canım selam geçenlerde damlalar tubaya gittim memnun kaldım teşekkür etmek istedim ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkarmı bilmem ama eğer çıkarsa çok memnun olurum sevinçe de gitmek istiyorum ama sana sormadan gitmeyim dedim ne dersin

Canım mesaj hakkım yok sana cevap atamadım

Canım mesaj hakkım yok sana cevap atamadım

canım o zaman burdan yazar mısın nesibeye nasıl baktırcam birde bahsettiğim konularda iyi mi yani karşı tarafın düşüncelerini söyleyebilir mi yada şuan ki durumunu ramazan geliyor gelmeden bir baktırayım da nasıl olacağı konuşunda bir fikrim yok

Canim nesibe falsepeti.com da bakiyor ben ve annem baktirdik su an ki durumu cok iyi bildi kisilik anlizleri cok iyiydi bayaga sasirdik nasil bildi diye bazi seyleri ama gelecekle ilgili verdigi sureler daha gelmedi canim suanki durumu merak ediyosan tavsiye ederim biz cok memnun kaldik

çok çok teşekkür ederim tatlım yorumların için tamam o zaman deneyim paylaşırım baktırınca kendine iyi bak görüşürüz :)

zeynebbbbbb ???zeynolojıı demelıydım pardonn :)
canım napıyon yoksun bayağıdır nasılsın ramazan gelmeden bir tur atayım dedim de anı bilen bir falcı arıyorum senin yorumlarında önemli tabii benim için arada ara kız görüşemedik bir türlü

canım ben falsepetine girdim nesibeyi buldum ee nasıl olcak kadının online olmasını mı beklicem orda fal baktır diye bir buton görmedim nasıl bakcam tatlım

canım ben falsepetine girdim nesibeyi buldum ee nasıl olcak kadının online olmasını mı beklicem orda fal baktır diye bir buton görmedim nasıl bakcam tatlım

Evet canim online olmasi lazim genelde cok gec saatlere kalmiyo yarin oglen falan bak istersen buarada biz begendik ama fal birazda elektrik isi belki sen begenmezsin boyle cok ovuyo gibi olmiyim ama sende okumussundur genelde herkes memnun kalmis

kızlar ciddi anlamda zeytinburnundaki yıldız hanımı tek geçerim. ben de çok fal baktırdım hepsi fiyasko. bu kadın arkadaşımın ygs puanını bile küsüratıyla bildi...

kızlar ciddi anlamda zeytinburnundaki yıldız hanımı tek geçerim. ben de çok fal baktırdım hepsi fiyasko. bu kadın arkadaşımın ygs puanını bile küsüratıyla bildi...

Puanini kusuratiyla mi bildi fincanda mi cikmis sayilar virgullu filan :) kusura bakmada cok sacma yani o kadari biliyosa loto sayilarini falanda versin bari :)

kız merve yokmu gıttgın ıyı falcı falan en son kıme gıttın:)

Ben mi kız ? :))

Yok canım en son mayısın başında Laftaki Andaç'a mayısın sonunda da Symbol Nihal'e gitmiştim. Olursa şu Beykozdaki Serap var aklımda tekrar baktırabilirim memnun kaldım ama emin değilim işte ramazan gelmedende bi baktırayım diyorumya bende bilmiyorum kime baktırsam :))

Andaç a baktırdığın fal nasıl geçmişti canım.memnun kalmış mıydın?
Çıkan şeyler oldu mu mayıs başından bu yana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…