İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlar

bu ayhan dısarıda cagırılan kısı levent cıvarlarındamı bakıyo genelede bır arkadasım gıtmıste ordan aklıma da kaldı benı de getırmek ıstıyorduda kısmet olmadı bır turlu ben aslında burak ı arıyorum asmın cafe deydı hala ordamı bılen var mı :)

tesekkurler .

kızlar Bakırköy'de Dejavu cafede Ada bey vardı ben ondan memnun kaldım. sonra Taksim'de Arya cafede Hira var o da iyi... Zeytinburnunda Yıldız var kadın kendi evinde bakıyor. ve bana verdiği tarihlere inanmamıştım telefonumun alarmını kurdum o tarihe. ve tam o tarihte dedikleri çıktı

Arca cafedeki medyum hira degil mi surekli nazar var kurşun dökelim diyen adam en kötü faldi anı dahi bilememisti..buarada uzun suredir fal baktirmiyorum iyiyim kendinizi baglamayin fallara yaşadım biliyorum dua dan daha etkili bişey yokmuş Rabbim sonunda istediklerimi vermeye başladı:)) ama dua....ve arada baktiriyom zevkine uzun araliklarla.eskiden gunde 4kez baktirdigim gunler oldu gecti çok şükür. inşallah istedikleriniz olmasi dileğiyle

Arca cafedeki medyum hira degil mi surekli nazar var kurşun dökelim diyen adam en kötü faldi anı dahi bilememisti..buarada uzun suredir fal baktirmiyorum iyiyim kendinizi baglamayin fallara yaşadım biliyorum dua dan daha etkili bişey yokmuş Rabbim sonunda istediklerimi vermeye başladı:)) ama dua....ve arada baktiriyom zevkine uzun araliklarla.eskiden gunde 4kez baktirdigim gunler oldu gecti çok şükür. inşallah istedikleriniz olmasi dileğiyle
yanlış yazmışım özür dilerim... evet arca cafe

Zeytinburnunda nerde bakıo ve fiyatı ne kadar?

Tel de bakmiyo magosada bi taksiye elmasa gidicem dersen goturuyo randevu alman cok zor sabah 6bucuk gibi kapisina dikilmek gerekiyo

Merhaba, Elmas hanıma fal baktırdıysanız biraz anlatırmısınız? Methini çok duydum ama fal baktırmak kısmet olmadı. Teşekkürler.

kızlar beyire hanıma gidipte falı çıkan arkadaşlar var mı ? bana dedikleri çıkmadıda. yokmu şöyle iyi biri yaaaaa.

arkadaşlar

ben de mercan saylan' a baktırmıştım 3 ay önce., 15 dakika sürmüştü. bana sevdiğin kesinlikle sana dönmeyecek, adam seni domuz gibi görüyor, senden nefret ediyor, bu ilişki bitmiş kabullen dedi.üzerinde büyüler var dedi. çok moralimi bozdu. genelde soru cevap gitti. yani o sordu ben söyledim. tek bildiği annemin ölümüydü. ve ne oldu biliyor musunuz? sevdiğim adam geri döndü.

Çok şaşırdım açıkçası falın çıkmamasına değil ama benim falım 45 dk sürdü büyüden vs hiç bahsetmedi ki bana herkes bundan bahseder :18:ayrıca inanılmaz tatlı dilli ve çok kibar bir bayan mercan sayhan olacaktı prdn saylan değil yanlış yazmışım acaba karışıklık mı oldu bilemedim aslında fal bir enerji olayı bazısına bilip bazısına bilemeyebiliyor bazıları :KK34:mesela ben erkek ark. ile ayrıydım onun bana kızdığı için yalan söylediği konuyu söyledi bunu daha sonra erkek ark. kendisi itiraf etti ayrıca cmt-pzr arayacak demişti ben çarş baktırmıştım ve ilk konuşmamızı cmt yaptık geçmişi ve o anki durumu çok net bildi:KK52: zaten gelecek ile ilgili 2 durum daha var biri için 1 ay diğeri içinse daha 1 yıl var maalesef bilemiycem o yuzden:KK50:

birinci ben orda calısmıyorum ama haftanın nerdeyse 3 gunu ordayım ordan baska yerede gıtmıyorum acık soylıyım cunku gıtmedıgın yer kalmadı neslıhanına da gıttım yıgıtınede gıttım aytenede gıttım adaya da gıttım dıdemede gıttım ama bana bır tek arzu hanımın soyledıklerı cıktı o kadar bu arada ben hostesım suanda da gırevde oldugumuz ıcın sureklı gıdıyorum dogru yargısız ınfaz yapmayın derım teldede baktırdıgım oldu olmadı degıl cıkanlarıda oldu yalan soyleyemem neyse herkez kendı bılır gıtmek ısteyen gıder gıtmek ıstemeyen gıtmez benım gorusum sızın o cafeyle baska sorununuz varmıs gıbı...!

haftanın 3 günü aynı kişiye mi fal baktırıyorsunuz? Biraz saçma değil mi? :)

Merhaba Arkadaşlar
bir iş olay olgu hakkında bilgi almak istiyorsanız, özel hayatınız ile merak ettiğiniz birşeyler varsa, geçmişle ilgili bir şeyleri merak ediyorsanız, sevgilinizle hayatınızı, maddi hayatınızı, maneviyatınızı merak ediyorsanız ben çok iyi fal bakıyorum bu işin ticaretini yapmıyorum yalan dolanlada işim olmaz beni bilen bilir denemenizde fayda var sadece kahve falı bakıyorum duyduklarınıza çok şaşıracaksınız sızın ıstedığınız yerde bakıyorum fix bır ucret talep etmıyorum benden duyduklarınızın dogrulugu orantısında sız
ne kadar istersenız o kadar verıyorsunuz memnun kalmadınız hiç bişey vermıyorsunuz .
sadece kahve falı bakılır
Feride
05462694756
istanbul pendık

Haleh Çetiner e fal baktıran var mı acaba 3 saat oldu hala gelmedi fal yorumu bekleyen kişi sayısıda sürekli 3 hiç değişmiyo kaç saattir

Kızlar senelerdir gitmediğim falcı kalmadı taksim nişantaşı bakırköy çok falcı denedim ama bu fal sepeti ve binnaz abladaki falcılar hepsine bin basar önce saçma gelmişti internet olur mu diye ama sonra 4-5 tanesine baktırdım ve çok memnun kaldım ama maddi açıdan kötü oluyo tabi çünkü oturduğun yerden rahat olduğu için hepsini denemek istiyorsun =) ben en çok fal sepetindeki nesibeyi beğendim ayrıca melek özde iyiydi binnaz abladada elif ışık ve haleh çetineri beğendim

bende binnaz abladaki elif ışık ya da şafak tı soy adı tam olarak aklıma gelmiyor ona baktırdım fena degil en azından bır kac bırseyı tuturabildi arkadaslar. ses tonu falanda gayet sempatik oldugu ıcın ben guzel bır elektrık aldım ama super dıyemem

X