- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.447
Tel de bakmiyo magosada bi taksiye elmasa gidicem dersen goturuyo randevu alman cok zor sabah 6bucuk gibi kapisina dikilmek gerekiyo
Ankaradan kalkip Kibrisa gidesim geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tel de bakmiyo magosada bi taksiye elmasa gidicem dersen goturuyo randevu alman cok zor sabah 6bucuk gibi kapisina dikilmek gerekiyo
yanlış yazmışım özür dilerim... evet arca cafeArca cafedeki medyum hira degil mi surekli nazar var kurşun dökelim diyen adam en kötü faldi anı dahi bilememisti..buarada uzun suredir fal baktirmiyorum iyiyim kendinizi baglamayin fallara yaşadım biliyorum dua dan daha etkili bişey yokmuş Rabbim sonunda istediklerimi vermeye başladı:)) ama dua....ve arada baktiriyom zevkine uzun araliklarla.eskiden gunde 4kez baktirdigim gunler oldu gecti çok şükür. inşallah istedikleriniz olmasi dileğiyle
Arca cafedeki medyum hira degil mi surekli nazar var kurşun dökelim diyen adam en kötü faldi anı dahi bilememisti..buarada uzun suredir fal baktirmiyorum iyiyim kendinizi baglamayin fallara yaşadım biliyorum dua dan daha etkili bişey yokmuş Rabbim sonunda istediklerimi vermeye başladı:)) ama dua....ve arada baktiriyom zevkine uzun araliklarla.eskiden gunde 4kez baktirdigim gunler oldu gecti çok şükür. inşallah istedikleriniz olmasi dileğiyle
Zeytinburnunda nerde bakıo ve fiyatı ne kadar?
öncelikle randevu alman gerekiyor. numarasını bulunca mesaj atacağım sanaZeytinburnundaki yıldız hanımın numarası var mı acaba. Yada tam adresi
öncelikle randevu alman gerekiyor. numarasını bulunca mesaj atacağım sana
arkadaşlar
ben de mercan saylan' a baktırmıştım 3 ay önce., 15 dakika sürmüştü. bana sevdiğin kesinlikle sana dönmeyecek, adam seni domuz gibi görüyor, senden nefret ediyor, bu ilişki bitmiş kabullen dedi.üzerinde büyüler var dedi. çok moralimi bozdu. genelde soru cevap gitti. yani o sordu ben söyledim. tek bildiği annemin ölümüydü. ve ne oldu biliyor musunuz? sevdiğim adam geri döndü.
birinci ben orda calısmıyorum ama haftanın nerdeyse 3 gunu ordayım ordan baska yerede gıtmıyorum acık soylıyım cunku gıtmedıgın yer kalmadı neslıhanına da gıttım yıgıtınede gıttım aytenede gıttım adaya da gıttım dıdemede gıttım ama bana bır tek arzu hanımın soyledıklerı cıktı o kadar bu arada ben hostesım suanda da gırevde oldugumuz ıcın sureklı gıdıyorum dogru yargısız ınfaz yapmayın derım teldede baktırdıgım oldu olmadı degıl cıkanlarıda oldu yalan soyleyemem neyse herkez kendı bılır gıtmek ısteyen gıder gıtmek ıstemeyen gıtmez benım gorusum sızın o cafeyle baska sorununuz varmıs gıbı...!