İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar merhaba

şirinevlerde cezmiye tesadüfen 1995 te gitmiştim gerçekten iyi bakıyor şimdi ihtiyacım var ama hala oradamı blmiyorum teli bilenler yada
hala aynı yerdemi bilenlerden cevap bekliyorum çok önemli şimdiden teşekkürler

Cezmi'nin numarası var bende. E mailinizi gönderebilirseniz verebilirim, özel msj hakkım yok.
Yalnız artık telefonla bakıyor ben bir kere baktırdım geçmiş sayfalarda da yorumlarım var, hiç memnun kalmadım.

canım benim ben geçen sene kartal tarafında bir nurdoğana tarot baktırmıştım kadın orta yaş üzeriydi tarotta çekmeköy nil hanımla hemen hemen aynı şeyleri söyledi iyi bakıyordu ama geçen yıl tarot sadce 75 lira alıyordu nurdoğan bana çok geldi ne yalan söyleyim ama falı iyiydi

merak ettim şimdi =)) ama 75 tl çokmuş gerçekten. ama çok memnun kaldıysan bir kerelik verilir. benim özel mesaj atma hakkım yok sen bana atabilirmisin canım bilgilerini?

ben 100 liraya baktırdım.75 e mi inmiş?

100 tl çok değilmi yaa cemile abla diye bayan var tarot bakıyor mükemmel demişlerdii çalıştığım yerdeki arkadaşlar da 100 tl vermişler bende ısrarla çok demiştim demek artık fiyat 100 tl çıkmış...ama çok yaa 50 tl bile ehh işte..

:))benim en son olarak denediğim ve son verdiğim falcı sevil hanımdır bende çok çok memnun kalmıştım ...birde cemile ve dilekden aynı şekilde memnundum...artık baktırmıyorum

Merhabalar bu binnaz abladaki meral saydama baktıranınız var mı?varsa yorum yapabilirmisiniz merak edttim de..

Merhaba Meral Saydam'a katina baktırdım. Geçmiş ve şu anı muhteşem analiz etti. Gelecekle ilgili ise 2 ay sonra gerçekleşecek şeyler söyledi. Şu anda sabırla beklemekten başka yapılacak bir şey yok sanırım. Yorumları genel veya baştan savma değil; aksine olumlu ve motive edici. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.

Kizlar nesibeden fal yorumum geldi nihayet uzun suredir hic bir faldan bu kadar memnun kalmamistim iki uc cumlelik bir aciklama yazmama ragmen kadin takir takir anlatmis ses kaydi yollamis cok pozitif elektrik aldim tavsiyelerde bulunmus insallah gelecege dair dedikleri cikar cikarsa yazarim genel olarak cok begendim nesibeye baktiripta dedikleri cikan var mi acaba yoksa yine bosuna umutlanmayayim :KK43:

Ben baktırdım ve cok begendim, arkadasıma dinlettim onun uzerine arkadasım da baktırdı ve cok memnun kaldı. Bakalim beklemedeyim, paylasım yapacagım..

kızlar cagan arımana baktıran varmı bınnaz ablada bgn yıne fal aşkım ustumde gidemedim bı yere sardım bınnaz ablaya kredi kartı ekstıresınden korkuyorum hahahhaah :KK70::KK70:

Ben baktırdım ve cok begendim, arkadasıma dinlettim onun uzerine arkadasım da baktırdı ve cok memnun kaldı. Bakalim beklemedeyim, paylasım yapacagım..

Cok sagol rica etsem dedikleri çıkarsa burda paylasabilir misin? benimde arkadasım nesibeye baktırmak istiyor denk gelemedik bir türlü o da baktırsın yine yazarım şimdi melek öz ü deniycem

herkez nesibeye çok iyi diyor merak ediyorum denememek için zor duruyorum :)))

bana verdiği süre malesef iki ay o yüzden gelecekle ilgili nasıl oldugunu bilemiyorum ama şu anki durumu çok iyi bildi hatta şok olduk çokta tatlı dilli umarım dedikleri çıkar sabırsızlıkla bekliyorum =)

Binnaz abla'da Elif Işık diye birine baktırdım. Yorumu gayet iyiydi. Baktıran oldu mu hiç?

X