- 9 Nisan 2013
- 1.768
- 18
Cnm kesinlikle bu bayanı bekle.sakın sabırsızlık yapıp orda îyi görünen kimseye fal baktırma.ben bugün ona kahve baktıracaktım bîrtürlü kahve falı almayınca Kesire denen bir bayan var iyi denen buradaki Binnaz abla formunda ona gönderdim .göndermez olsaydım 15 tl çöpişle ilgili sıkıntılarım var onun için istiyorum demiştîm.Kadın 5 dakika boyunca papağan gibi düzelicek düzelicek demiş Durmuş yok böyle saçmalık.gelen mesajı birine atsam bu fal mı der kusura bakmayın bîlmem nesi ile güler
Ben Haleh Hanım'a tarot baktırmıştım ilişkim için kadın 9:50 dakika neler anlatmış neler. O yüzden tatlım sem bunu bekle kimseye de baktırma..
Cnm kesinlikle bu bayanı bekle.sakın sabırsızlık yapıp orda îyi görünen kimseye fal baktırma.ben bugün ona kahve baktıracaktım bîrtürlü kahve falı almayınca Kesire denen bir bayan var iyi denen buradaki Binnaz abla formunda ona gönderdim .göndermez olsaydım 15 tl çöpişle ilgili sıkıntılarım var onun için istiyorum demiştîm.Kadın 5 dakika boyunca papağan gibi düzelicek düzelicek demiş Durmuş yok böyle saçmalık.gelen mesajı birine atsam bu fal mı der kusura bakmayın bîlmem nesi ile güler
Ben Haleh Hanım'a tarot baktırmıştım ilişkim için kadın 9:50 dakika neler anlatmış neler. O yüzden tatlım sem bunu bekle kimseye de baktırma..
bidee net üzerinde fala karşı olanlara bi söliyeceğim var ben kesinlikle öle zannetmiyorum fal sepetinde hemen hemen hepsine baktırdım ama nesibe varya nesibe kızz ssanki benim hayatımı kendi yaşamış gibi oturmuş anlatıyo ona çok şaşırmıştım sevdiğim çocuğun muhafazakar bi aile olduğunu bi nesibe bide burak bilmişti sen bununla olursan seni kapatır demişlerdi ikiside ve doğru çocuk kapalı istiyo :)
bidee net üzerinde fala karşı olanlara bi söliyeceğim var ben kesinlikle öle zannetmiyorum fal sepetinde hemen hemen hepsine baktırdım ama nesibe varya nesibe kızz ssanki benim hayatımı kendi yaşamış gibi oturmuş anlatıyo ona çok şaşırmıştım sevdiğim çocuğun muhafazakar bi aile olduğunu bi nesibe bide burak bilmişti sen bununla olursan seni kapatır demişlerdi ikiside ve doğru çocuk kapalı istiyo :)
Cnm ben katina orda değilde Cafe'de baktırmıştım.bana çok genel gelmişti ve ileriye dönük çizilen hikaye tutmamıştıBinnaz ablada katina baktırdınız mı? Nasıl ne dersiniz?
canım ben nesibeye fal baktırmak istiyorum ama nasıl olacağını anlayamadım.Ses kaydı mı gönderiyor.ödemeyi nasıl yapıyoruz
Arkadaşlar merhaba.Ben forumun eski üyelerindenim,eskiden sık sık fal baktırır ve bildiklerimi buradan paylaşırdım ama sonra fal baktırmayı bıraktım.Ancak çok beğenilen biri olursa gitmeye karar verdim.Şimdi Pendikte Nurdoğan Özel adında birini duydum, Göknur Medyumluk Bürosu diye bir yeri varmış.Bunca zaman fal baktırmamışken gerçekten güvenilir bir kişiye gitmek istiyorum.Yoksa o falcıdan o falcıya gidip bir umut ve bekleyişle nasıl yıpranıldığını sizler de bilirsiniz.Lütfen bu Nurdoğan Özel hakkında bişey biliyorsanız yazmanızı rica ederim.Gitmeye değer mi?Daha önce baktırıp dediklerinin çıktığına şahit olan bir arkadaş var mı?Geçmişi bilmesi benim için önemli değil,çünkü çok kişi geçmişi bir şekilde tutturuyor ama geleceğe dönük yorumların çıkması önemli.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,sevgiler...
canım artık telefondan da bakıyormuş sevil hanım ücret yine 50 tl
ben den sonra 2 arkadaş daha baktırdı bizde aynı düşündeyiz diğerleri bunun yarısını söylemedi valla.mail yoluyla telefonunu istedik ücreti ödeyip dekontu göndeince o aradı bizi..
Arkadaslar kibris magosada elmas diye bir falci var cok meshur senelerdir hikayelerini dinlerim daha bir kere dedigi cikmadi diyen olmadi simdi eskiden kibrista calisan bir arkadasim anlatinca aklima geldi yine ama malesef telefonu falan yok bende bu kadini taniyan telefonunu bilen var mi?
bulursan bana da haber ver canım.bende çok duydum methini ama kendisini bulmak pek mümkün olmadı.