İstanbul'da Fal - Falcılar

bazılarıda 3 harf falan olmasada sırf para kazanmak için rutin sıralar hediyen vvar hasta haberi var küçük küçük paralar var:)))

ver bakalım en az 20 tl.günde 5 kişi =100tl ayda ne yapar 3000 tl günde en az 5 kişi:)))

tam 9 dakika 55 saniye bakmış saolsun mevcut durumu bildi eski sevgilin seninle barışmak istiyo şuan ama sakın canım dönüş yapmaa dedi kafanda tereddütlerin var dönsemmi dönmesemmi diye hayır asla dönme dedi çünkü dönersen mutsuz olucaksın onu tamamen kafandan silmelisin dedi vee gerçekden de eski sevgilim dün bana evlenme teklifi etti :S:S ben istemiyorum hoşlandığım bi çocuk var onu da temmuzun sonu ağustosun başı gibi olucak dedi bakalım fazla zaman yok bekleyelim

bidee net üzerinde fala karşı olanlara bi söliyeceğim var ben kesinlikle öle zannetmiyorum fal sepetinde hemen hemen hepsine baktırdım ama nesibe varya nesibe kızz ssanki benim hayatımı kendi yaşamış gibi oturmuş anlatıyo ona çok şaşırmıştım sevdiğim çocuğun muhafazakar bi aile olduğunu bi nesibe bide burak bilmişti sen bununla olursan seni kapatır demişlerdi ikiside ve doğru çocuk kapalı istiyo :)

Binnaz ablada katina baktırdınız mı? Nasıl ne dersiniz?

canım ben nesibeye fal baktırmak istiyorum ama nasıl olacağını anlayamadım.Ses kaydı mı gönderiyor.ödemeyi nasıl yapıyoruz

Hadi bakalım, deniyorum simdi ne dicek acaba :)

Ben de baktırdım nesibeye o da üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri söylemişti hem enerjisi çok güzel dolu dolu anlatıyor başka kartlarla da destekliyor ama birebir konuşarak baktırmak çok daha güzel oluyor.... Ben Hande ünlü diye bir bayan varmış onu ve esma hanımı merak ediyorum baktıran var mı onlara?

Arkadaşlar merhaba.Ben forumun eski üyelerindenim,eskiden sık sık fal baktırır ve bildiklerimi buradan paylaşırdım ama sonra fal baktırmayı bıraktım.Ancak çok beğenilen biri olursa gitmeye karar verdim.Şimdi Pendikte Nurdoğan Özel adında birini duydum, Göknur Medyumluk Bürosu diye bir yeri varmış.Bunca zaman fal baktırmamışken gerçekten güvenilir bir kişiye gitmek istiyorum.Yoksa o falcıdan o falcıya gidip bir umut ve bekleyişle nasıl yıpranıldığını sizler de bilirsiniz.Lütfen bu Nurdoğan Özel hakkında bişey biliyorsanız yazmanızı rica ederim.Gitmeye değer mi?Daha önce baktırıp dediklerinin çıktığına şahit olan bir arkadaş var mı?Geçmişi bilmesi benim için önemli değil,çünkü çok kişi geçmişi bir şekilde tutturuyor ama geleceğe dönük yorumların çıkması önemli.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,sevgiler...

canım ben nesibeye fal baktırmak istiyorum ama nasıl olacağını anlayamadım.Ses kaydı mı gönderiyor.ödemeyi nasıl yapıyoruz

CANIM FalSepeti Online Tarot Kahve Falı Turkiyenin en ozel falcilarini bulusturan platform buraya girip üye oluosn nesibe online olursa fal baktır diosun baktrıosun siteye girdikden sonra anlarsın ben tam 3 kez baktırdım sen sormak istediklerini filan soruosn o sana ses kaydı gönderio ama o her girdiğinde çok sıra oluyo biraz takip etmen lazım ister kredi kartı ile öde istersen cep telefonu hattından öde sana kalmışş kontürlü isen 20 tl yükle hattına ounla ödeme yap sana kalmş

Dünkü Binnaz abla Kesira hanım memnuniyetsizliğinden sonra buğün aynı falı Haleh Hanım'dan istedim.İş için yani :) helt açılımı mı nedir ondan baktırdım.Gene ben şok.Acaba bu bayan beni mi tanıyor demeye başladım müthiş yani.şimdi bu fallar bana 3-5 ay yeter.artık bu bayanın üstüne fal baktırmam.Maksat sıkıntılı bir süreç yaşıyorum 2 iyi şey duyup moral bulup önüme bakmaktı.Gelecek tabiki Allah'tan ha olurda birşeyler denk gelirsede ne mutlu bana:)
Sevgilerler.Sağlıcakla kalın .

Kizlar cok iyi falci onerilerinize ihtiyacim var bir cok yerde param resmen cope gitti. Acilen iyi bir tavsiyeye ihtiyacim var soyle.Cok iyi gelecekle ilgili konusan biri var mi gittiginiz ve bana onerebileceginiz?

ne kadara bakıyormuş canım bilgin varmı?

bugün fal alem diye bir yerde internet üzerindn fal baktırdım aslında burada bir arkadaşın tavsiyesi idi PERİHAN SAL adında bir yorumcu baktırırken çokta inanarak baktırmadım işin doğrusu ama gerçekten güzel detaylı an,geçmiş süper anlattı

kızlar bu sevil hanımla nasıl irtiba geçicem sadece mail atıp fal baktırmak istiyorum mu demem lazım??

Arkadaslar kibris magosada elmas diye bir falci var cok meshur senelerdir hikayelerini dinlerim daha bir kere dedigi cikmadi diyen olmadi simdi eskiden kibrista calisan bir arkadasim anlatinca aklima geldi yine ama malesef telefonu falan yok bende bu kadini taniyan telefonunu bilen var mi?

bulursan bana da haber ver canım.bende çok duydum methini ama kendisini bulmak pek mümkün olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…