rezzan kac gundur girmiyomesaj attım desteğe, ulasamıyolarmıs donse artık keske
canım rezzan hanım online haberin olsun
Arkadaslar eski yazilari okudumda biraz serap in dedikleri cikan var mi varsa deniycemde ben
Yok dedikleri çıkmıyor.
Serap Hanım senin ve baktırmak istediğin kişinin adını, burcunu, ana adını alır kağıdına karalar tarotuna bakar, ben tarot baktırdım ama su, kahve felan da bakıyormuş.
Benim baktırdığım kişi başak burcu direkt olarak yükseleni bambaşka bir şey hiç evcimen değil bu hiç başak gibi değil dedi ki haklıydı çok fazla dışarıda. Buradada adı geçen birçok iyi diye telaffuz edilen falcıya gitmişimdir fakat ilk kez Serap hanım yaş farkına çat diye değinip kaç civarlarında olduğunu da bildi. İşiyle ilgili problemlerinden, aile hayatından bahsetti ki bunlar için bir şey diyemiyorum. İkimiz arasında ki genel durumu da bildi gibi. Beni en etkileyen 3 dersin çok sıkıntılı dedi o sıkıntıları ilerleyen zamanlarda çözer gibi olsamda sonuçta beklemediğim bir şekilde 3 dersten kaldım direkt o geldi aklıma. Yarım saat- 40 dk gibi baktı ben tatmin olmuştum ama buradan fazla beğenmeyen arkadaşlarda oldu. Sonuçta bu fal işi kişiden kişiye değişiyor, benim diyebileceklerim bu kadar...
canım artık telefondan da bakıyormuş sevil hanım ücret yine 50 tl
ben den sonra 2 arkadaş daha baktırdı bizde aynı düşündeyiz diğerleri bunun yarısını söylemedi valla.mail yoluyla telefonunu istedik ücreti ödeyip dekontu göndeince o aradı bizi..
haleh çetiner online olsun diye bakıyorum :)
sayfasını güncelleyip duruyom
1 aylık ara yetti
Bu bayanı mutlaka ama mutlaka dene cnm.Ben bir senedir cafe cafe,ev ev geziyorum 30'a yakın falcı,hep yarım yamalak fal dinlemişimverdiğim paralara ve zamana çok acıdım..Halep hanım'ın üzerine fal bakan tanımam..5 tane tarot kartından a dan z ye ilişkimle ilgili herşeyi anlatmış..Şok oldum yani..1 hafta olucak dinleyip dinleyip duruyorum mesajı,hala da inanamıyorum nasıl oluyor bu iş diye..Ben 8 aylık sessizlikten sonra dayanamayıp ,son birkaç haftadır ısrarla benim eskiye mesaj atıyorum ve cevap alamıyorum..Hatun bana demiş ki ısrarla iletişim kurmaya çalışmayı bırak ters tepiyor bu adam da :)))
Ha bu arada ileriye dönükte pembe tablo çizmemiş,zorluklardan bahsetmiş onu bile öyle güzel bir şekilde yol göstererek anlatmış ki, onlar bile denk gelip olsa da yaşasam dedim :))
kahvemı tavsıye edersınız tarotmu?
Denemeye değer mi? Telefonla baktırdığımız çoğu falcıya dünyanın parasını verdik... Herkese benzer şeyler mi diyor, yoksa hakikaten belirli net şeyleri söylüyor mu? İSİM analizi derken, sadece kendi ismimizi mi veriyoruz, birden fazla isim üzerinden mi bakım yapabiliyor?
Çok özel değilse, örnek bir iki cümle paylaşabilir misiniz? Buna göre karar vericem:)
Bilgilendirme ve mail için çok tşk ayrıca
Kizlar hatirlarsiniz 3.ayda emineye baktirmistim.3ay once yine ayni konuda olumsuz yorum yapmisti bu sefer yine ayni konu ile ilgili 3ay oncesinden tamamiyle farkli bi yorum yapti.cok olumlu konustu 3ayda kaderim mi degisti anlamadim gitti:))