Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durum tespıtı ıyı olsun mumknse buna cok ıhtıyacım war en son sırdaş cafe ye gıttım fena degıl bı ıkı sey cıtı dıyebılırım ama yetmedı tabıı:)
Dünkü Binnaz abla Kesira hanım memnuniyetsizliğinden sonra buğün aynı falı Haleh Hanım'dan istedim.İş için yani :) helt açılımı mı nedir ondan baktırdım.Gene ben şok.Acaba bu bayan beni mi tanıyor demeye başladım müthiş yani.şimdi bu fallar bana 3-5 ay yeter.artık bu bayanın üstüne fal baktırmam.Maksat sıkıntılı bir süreç yaşıyorum 2 iyi şey duyup moral bulup önüme bakmaktı.Gelecek tabiki Allah'tan ha olurda birşeyler denk gelirsede ne mutlu bana:)
Sevgilerler.Sağlıcakla kalın .
canım benim ben geçen sene kartal tarafında bir nurdoğana tarot baktırmıştım kadın orta yaş üzeriydi tarotta çekmeköy nil hanımla hemen hemen aynı şeyleri söyledi iyi bakıyordu ama geçen yıl tarot sadce 75 lira alıyordu nurdoğan bana çok geldi ne yalan söyleyim ama falı iyiydine kadara bakıyormuş canım bilgin varmı?
Ayfer hanımın iletişim bilgisi yok bende ama nil hanımın numarası 05302904061 sanırım belli zamanlarda bir cafede çalışıyorDurum tespitinde nisantasi symboldeki fulyayi cok begeniyorum taksim bimelek sevgide ani iyi bilir
tatlım geçenyıl bir bayan arkadaşım ikikezz gitti ve 200 tl veerdi herseferinde saçmalıktan başka bir şey değil kıza sen kocanı bırakıp birine kaçacaksın ondan oğlan çocuğun olacak vs demiş arkadaşın kocası şuan ölümle pençeleşiyor ve arkadaşın rahmi yok alınmış çocuk filan imlansız parana yazıkKızlar merhaba anna hanım hakkında tecrübe edinen varmı? Falı çıkıyormu aldığı paraya değiyormu falı
gerçekten söyledikleri çıkıyormu rica etsem yardımcı olurmusunuz ve kendisine nasıl ulaşabilirim.teşekkürler.allaha emanet olun.
şaşkınbakkal symbol cafe levent'e baktıran oldu mu deneyimleriniz nasıl?
2 sene önce taksimde baktırmıştım hepsini hatırlmasam bile bir kısmı çıktı diye hatırlıyorum.
geçen gene gittim söledikleri tutarlı mı,tarihlerinde tutturuyor mu olayları,yoksa anda mı iyi??????
olgu nun fiyatı 100 lira olmuş.baktıran arkadaşlar ne dersiniz değer mi?
Olgu 100 TL değil, 75 TL oldu arkadaşlar.
bilginize
Olgu 100 TL değil, 75 TL oldu arkadaşlar.
bilginize