İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlarrr fal baktırmayın yaa .. çok günahı var. ayrıca onların 3 harflileri insanın yaşadığı zamana göre daha hızlı hareket ediyolar bu nedenle kısa süre içinde olcak şeylri bilebiliyolar. ama geleceği kaderi allah bilir isterse kaderi değiştirir yeniden yazar inanıp para verdiğinle kalırsın. sadece dua edin derim. şahsi fikrim.

Ayhan ayrılmış ki.fal bakmayı bırakmış diye yazılmıştı daha önceki yazılarda.

Bana da çok ters davranmıştı.sorulan sorulara çok sert cevap veriyor.ne yapayım kartlar öyle söylüyor deyip,hem açıklama getirmiyor,hende,sert cevap veriyor.bende bir daha gitmem.zaten de bilemedi .

bilememesine geçrekten çok sevindim, tam olarak neyi bilemedi, olan durumu mu geleceği mi , bayağı da tutarlı konuşuyo ama o kadar gıcık davranıyor ki. valla tatlı dillilere gitmeyi tercih ederim.

bilememesine geçrekten çok sevindim, tam olarak neyi bilemedi, olan durumu mu geleceği mi , bayağı da tutarlı konuşuyo ama o kadar gıcık davranıyor ki. valla tatlı dillilere gitmeyi tercih ederim.

Örneğin benim birisinden alacağım vardı.alamatacaksın kesinlikle dedi ,aldım.
Bunu söylediğinde gerçekten emin misin bence alırım dedim,
Bağırarak kartlar öyle söylüyor ben ne yapayım,
Niye itiraz ediyorsun ki alamayacaksın diyorsam alamazsın ,dedi.

Sizin var mı geleceği çıkarabilen önerebileceğiniz falcılarınız?

canlar bu kadını boş yakalayamadım kaç gündür yaa en son faceden ekledm dedim abla fal baktırcm sıra yok bu ne iş dedi ben boşluk olunca sana haber edicem etti gerçekden de hemen atladım vekliyorum haleh hanuımu burdan brinden duymştum başkaa baktıran varsa yardımcı olabilir mi ?

zuzunun telini bana da gönderebilir misiniz?
kızlar zuzu(adını da öğrendim bu arada zuhal) hanım istanbula taşınıyormuş.kendisine yine gittim ve koçluk nlp vb. eğitimler sertifikalar almı. aşmış yani.önce yorumluyor sonra ne yapmam gerektiğini söylüyor. yeni bir sektör oluştumuş yüz koçluğu ve danışmanlık yapıyor.istanbulda şimdiden benim bissürü çevrem faceden mesaj atıyo.yalnız şunu söyliim falcı değğil ve falcı lafından nefret ediyor:):)biraz ters buna ama çok şeker yaaa bana kızınca bile seviyorum hatunu.ağladım yanında ağlama ağlatmayı bil dedi deli deli:)https://www.facebook.com/zuhal.kilic.77 buyurun mesaj atmak isteyen atsın.eklemiyor mesaja cevap veriyor.bide falcı falan demeyin direk engelliyo bi de nerden bulduğunuzu kimden eklediğinizi söyleyin.bi çok sitede ve insanlarda adı geçtiği için onaylamadığını kabul etmiyor.
not: sevgilimin abisinden geçen sefer uzak dur demişti ben de ne alaka olmuştum ve lanet olsun ki bana aşık olduğunun mesajı attıerkeklerden nefret ediyorum

hay allahım, bana da aynen dediğin türden konuştu, bir de durmadan beni suçlar gibi bişeyler söyledi, ne sorsam çevirdi bana laf soktu yahu.

ben sana kesinlikle nişantaşı symbol meryem'i öneririm, pembe tablo çizmez ama doğruya doğru konuşur olumsuzu da olumluyu da söyler, söylediklerinin hepsi çıkmadı tabi hatta dediğinin tersi şeyler de oldu ama genel durumu çok güzel yorumlar ve sölediği bitakım şeylerçıkmıştı bana, daha onceden bilmediim ama bak bu böyle dediği şeylerin sonradan hakkaten dediği gibi olduğunun öğrenmiştim şaşırarak. ama her dediği doğru değil tabiki :) mesela kaç aydır gidiyorum herseferinde haziranda iş değiştireceğimi söylemişti, ve hakikaten de bu ay iş değiştireceğim kesinleşti :)

taksim symboldeki mehmet var, bi arkadaşıma dedikleri 2 3 gün içinde çıkmıştı, bi kaç kez ben de gittim, iş konusunda benzer yorumları oldu ama tam olarak aynı değil.

totale vurursak nişantaşı symbol meryem derim

Son düzenleme:

Cnm kesinlikle bu bayanı bekle.sakın sabırsızlık yapıp orda îyi görünen kimseye fal baktırma.ben bugün ona kahve baktıracaktım bîrtürlü kahve falı almayınca Kesire denen bir bayan var iyi denen buradaki Binnaz abla formunda ona gönderdim .göndermez olsaydım 15 tl çöp işle ilgili sıkıntılarım var onun için istiyorum demiştîm.Kadın 5 dakika boyunca papağan gibi düzelicek düzelicek demiş Durmuş yok böyle saçmalık.gelen mesajı birine atsam bu fal mı der kusura bakmayın bîlmem nesi ile güler
Ben Haleh Hanım'a tarot baktırmıştım ilişkim için kadın 9:50 dakika neler anlatmış neler. O yüzden tatlım sem bunu bekle kimseye de baktırma..

Kizlar genel anlamda tarot kartlari bir halt bilmiyor bence. Birine asik oldum gecen yil, kendi agziyla bana beni sevmedigini soyledi.

Sonra ne zaman falciya gitsem hep evlilik karti cektim bu adam icin, hep. Oldu mu derseniz hayir, olacak mi derseniz hayir......yani kartlara hic guevnmeyin derim.

Ben Belkız, Ezel ve Mercan'a baktırdım üçü de sözleşmiş gibi aynı şeyleri söyledi hatta aklıma takıldı acaba üçü de aynı yerde mi diye düşünmeden edemedim:) içinde bulundugum durum , yaşananlarla ilgili çok detayları bildiler o konuda çok iyiydiler açıkçası ayrıca bana gelecekle ilgili verdikleri süreler çok kısa yani çıkarsa burdan yazarım size,elmirayı da merak ettim ama artık daha baktırmayı düşünmüyorum bakalım kısmet fala inanıp yaşamamak gerek ben yarın ne dedi unuturum mesela ama insana arada psikolojik tedavi gibi geliyor hoş da oluyor hani...

Son düzenleme:

Eskişehir'in butun falcilari istanbula geliyor sanırım.kadriye de istanbula yerleşmiş.ben zuzuyu cok merak ediyorum.falci denmesinden neden hoşlanmadığını anlamadım.yillardir cafelerde fal bakan bir kadın sonuc da.yaptigi ısı mı beğenmiyor.

kim biliyor ki?Tarot aslında şu şekilde...Eğer tarotçulara giderseniz tabi bir şey bilmez.Yani bunu evde bakan senin benim gibi insanlar daha iyi...Çünkü istediğin zaman bakıyorsun ve para için bakmıyorsun.O açıdan herkes kendine tarot kartı alsın evinde baksın.Online tarot cidden saçmalık:)

canım kendisine sorarsın neden falcı denmesinden hoşlanmadığını.ne kahveye bakıyor ne kartlara ne de şu bu diyor.bunun adı fal değil yıllarca cafelerde fal bakmadı ben 4 yıldır gidiyorum kendi cafesi vardı hepsi bu.

TEŞEKKÜRLER CANIM FAKAT MERYEM E 2 kez GİTMİŞTİM.evet durum u iyi biliyor.
Gelecek için dedikleri çıkmadı henüz malesef gerçi bazı şeylerin zamanıda var ama zamanı dolup çıkmayanlarda var.
Ben mehmet i hiç beğenmemiştim yahu.çok olumsuz konuşuyor.

Bende onlıne fal ın mümkün olmayacağını düşümüyorum.
Kişiden elektrik almadan sesini bile duymadan olamaz gibi geliyor

ne fark eder ha kendi cafesinde fal baktı ha başkasının kafesinde.Keşke bende böyle bir yetenek olsa falcı denmesinden hiç rahatsız olmam valla.Falcılar yaşam koçluğu,nlp işlerine falan meraklı oluyorlar.Yakında biri de çıkıp ben aslında psikoloğum falan derse hiç şaşırmayacağım.İnsanların dertlerine dinlemekle,dertlerine çare olacak yolu göstermek aynı şey değil.Bu zuzu benim duyduğum zuzu değil sanırım.

hiçbişeye bakmıyosa 3 harfliler kulağına fısıldıyodur :)
Ki bütün falcılarda vardır bu neye bakarsa baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…