İstanbul'da Fal - Falcılar

Cafe bi melek sevgi....dovmekten beter ediyo yahu. Ne bu siddet bu celal. Nicin bu kadar mutsuz acisini musterilerden cikariyo? Onla ilgili yorumlarinizi alabilir miyim, bu kaba tavir sadece bana miydi?

Kızlar merhaba anna hanım hakkında tecrübe edinen varmı? Falı çıkıyormu aldığı paraya değiyormu falı
gerçekten söyledikleri çıkıyormu rica etsem yardımcı olurmusunuz ve kendisine nasıl ulaşabilirim.teşekkürler.allaha emanet olun.

Cafe bi melek sevgi....dovmekten beter ediyo yahu. Ne bu siddet bu celal. Nicin bu kadar mutsuz acisini musterilerden cikariyo? Onla ilgili yorumlarinizi alabilir miyim, bu kaba tavir sadece bana miydi?

Aaaaaaa çok şaşırdım şimdi, ben gidemedim ama onunla ilgili olumlu ve güzel şeyler yazıyor diğer sayfalarda.

bu cafede kapalı bir bayana fal baktırdım. nasıl bir faldı anlayamadım ya, 1-2 şey haricinde hiç bir şey hatırlayamıyorum..çıktıkça aklıma gelirmiş. hatırlamıyorum ki ne gelecek aklıma. sohbet ede ede fal baktı resmen.. bu bayana baktıran oldumu aranızda??

sevgi çok tatlıdır yahu.Nasıl bu şekilde davrandı size anlamadım.Ters bir anına geldiniz sanırım.

sevgi çok tatlıdır yahu.Nasıl bu şekilde davrandı size anlamadım.Ters bir anına geldiniz sanırım.

açıkçası durmadan ters cevap verdi:) sorduğum sorular ona anlamsız olabilir. falcı, işi bu.

bilemedim, cafe bi melekten soğuttu diyebilirim.
ha olan olaylar hakkındaki yorumları mantıksız değil. ama söylediği şeyler daha once de gittiğimde çıkmadı açıkçası. bilemediği şeyleri doğrulttuğumda e tamam işte onu diyorum diye de çevirdi. Hayır gayet de onu demiyordun :)))

fal bakmaktan çok sıkılıyo gibi gözüküyodu, ama o da benim yani müşterinin problemi değil.

iki keyif alayım derken tavrıyla iyice keyfimi kaçıran bu hatunu tavsiye etmiyorum, onun yerine herhangi bi kafe falcısına gitseniz daha iyi muhabbet edersiniz en azından diyerek cümlemi bitireyim.

tabi kimine göre iyidir, bişey diyemem, bana hep bu ruh halinde denk geldiği için paylaşmak istedim en nihayetinde.

canım artık telefondan da bakıyormuş sevil hanım ücret yine 50 tl
ben den sonra 2 arkadaş daha baktırdı bizde aynı düşündeyiz diğerleri bunun yarısını söylemedi valla.mail yoluyla telefonunu istedik ücreti ödeyip dekontu göndeince o aradı bizi..

Bana da çok ters davranmıştı.sorulan sorulara çok sert cevap veriyor.ne yapayım kartlar öyle söylüyor deyip,hem açıklama getirmiyor,hende,sert cevap veriyor.bende bir daha gitmem.zaten de bilemedi .

Banada ters davraniyo bazen ben ona surekli gidiyorum eski arkadasimi daha tanismadan bilmisti nasil biri oldugunu nerde taniscagmizi falan eskiden biri icin gidiyodum kafe kafe dolastim nerdeyse herkes olcak dedi ama sevgi olmuycak demisti olmadi aradan seneler gecti simdi yine bi baskasi icin gidiyorum yine herkes olcak diyo ama sevgi inatla asla olmuycak diyo hatta tersledi yine :) cok korkuyorum daha once bilmisti insallah bu sefer bilemezde bekledigim olur sevginin size dedikleri cikti mi ya da baska dedigi cikan cikmayan var mi burda?

Haklısın canım mutlaka sevgi hanıma gidicem o zaman yazarım bende melekler kahvesi can onun falıda güzel bilgin olsun.
Can in dedikleri cikti mi ciktiysa hemen kosayim canim cok ihtiyacim var :)

Yok dedikleri çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…