- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.421
Tatlım cafenin numarayı bul.ara oradan Şehriban hanım'ı iste..kendisine sor ,cep telefonunu iste..Bence bakar..çünkü bana birşey demişti..yok öyle değil demişti..bir kaç hafta sonra onun dediği gibi olduğunu öğrendim ve cafeyi arayıp kötüyüm bana fal baktın böyle şöyle demişti yok demişti ama öyleymiş nedir bu demiştim.o sıra bana telefonda kart açmıştı tekrardan falı yorumlamıştı..:)
symbol cafe mehmete baktıran varmı çk güzel şeyler söyledi cıkan varmı aranızda ?
Ayy kuzum, ben telefondan baktirmak istiyordumNeyse, yolum duserse Istanbul'a gideyim.
Canım Şehriban Hanım Kadıköy İstanbul cafe de fal bakıyor..Bende telefonu yok ama google dan bulabilirsin numarasını sanırım...
Bu arada ben iskambil baktırmıştım..20tl ödemiştim...3 ay oluyor ben başta hiç beğenmemiştim..ama zaman içinde demiş olduğu çoğu şeyi yaşadım..aşk hayatımla ilgili..bir tek iş tutmadı..Deneyebilirsin bu bayanı..fiyat açısından çok iyi..ve benimle yarım saat geçirmişti..öyle hemen sepetleyim,göndereyim derdinde bir bayan değil..usanmadan sorduğun her soru için uğraşıyor..:)
Evet tatlım hatırladım seni şimdîBen de 2 kez baktırdım Şehriban'a, hatta seninle ufak bi tartışmamız olmuştu Şehriban yüzünden canım :) 2 falda da memnun kaldım, dediği bazı şeyleri yaşadım iyi kötü ne görürse söylüyo umarım kötü gördüğü şey çıkmaz. Bi de asıl meseleyle ilgili daha zaman var o da çıkarsa yazarım tekrar :) Dediğin gibi baya uzun bakıyo, hatta diğer baktıranları beklerken sıkılıyo insan :)
Evet tatlım hatırladım seni şimdîama doğruya doğru hiç beğenmemiştim bana baktığında hep bana sormuş tu ve biraz kendinden emin konuşmalarından rahatsız olmuştum kusuruma bakmasın ama kadın bu îşi gerçekten biliyor :) ha tutmayanında var ama tutanıda fazla bende:)Ben ona bir kız arkadaşımı götürmüştüm o da başka birini götürmüş oda başkasını .. Giden hem kendi gidiyor birdaha birde birilerini götürüp duruyor :)) Bu arada cnm çok sıkılırsan bu Binaz abla daki Halep Çetiner 'e de baktırabilirsin 14,25 tl. Fiyat çok uygun ve bana Şehribanla aynı kelimeleri bire bir kurmuş :) çok enteresan biri iskambil diğeri tarot ama aynı derinlîkleri yakalamışlar :))
Herkese merhaba,şehribana gittim.tarot ve kahveyi birlikte baktırdım. Bazı şeyleri bildi,hatta benim başıma çok enteresan bişey geldi,sevdiğim kişinin şu an hayatında olan kadın da 15 gün önce ona baktırmış,söylediği şeyler isim ve meslekler tuttuğu için,tesadüf olamayacağını düşündüm. Ona ayrılacaksınız demiş,bana seni görmeye gelecek dedi mesela...merakla bekliyorum .ücret kahve ve tarot toplam 30,aklınızda ne varsa soruyorsunuz ,denenebilir.Not: son mesajımda yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın ,ayrıntıları yine paylaşmaya çalışırım
telve cafe nerde ki bakırköyde mi.ben de yiğite fal baktırmak istiyorum.
kızlar bakırkoyde cakra cafeye baktıran varmı sevgı mı sevım mı ne kadının adı bgn gıttık arkadasımla ve başım catlıyo eve geldığımden berı ılk defa boyle oldumo kadar kotu kı ıcım daraldı resmen kotu seyler soyledı bıde ama ustumde acayıp bı agırlık var :S
Gerçekten enteresan olmuş sizin durum...Bence o bayanda fal baktırıyorsa belli ki sorunlar yaşıyor ilişkide..Umarım Şehriban hanım'ın demiş olduğu iyi şeyler denk gelir olur...Allah nasip eder inşallah...
Canım bende bu bayanı burda duydum iyi diye meraklandım ve gitmek istedim..Benim bakırköyde kız arkadaşlarım var çat kapı hergün fal baktıran kızlar..onlara bir danışayım dedim..kesinlikle tavsiye etmiyoruz deyince vazgeçtim....Bence bir müddet uzak dur fal olayındanve kötü düşünüp kötüyü çekme üzerine...düşünce gücüne inanırım çok..iyi düşün iyi ol :)
Gerçekten enteresan olmuş sizin durum...Bence o bayanda fal baktırıyorsa belli ki sorunlar yaşıyor ilişkide..Umarım Şehriban hanım'ın demiş olduğu iyi şeyler denk gelir olur...Allah nasip eder inşallah...
elif nerede bakıyor, bilgi verebilirmisin ?
elmiranın nosu sende varmıelmiranın evimi var..off korkuyorum ben evde oldugu zaman nasıl ..düzgün bir yermidir acaba ...ev olarak en son kurtuluştaki melehatin evine gitmiştim kadın güzel bakıyor bakmasınada hem 40 lira hemde salonda baktıgı ıcın orda kım var kım yok herkez biliyor senin hayat hikayeni:))eskiden dehşet bakıyordu ben çok kucukken annemle gıtmıstık annem sok olarak cıkmıstı ama ben buyugunce kadın yaslandıı kafa gıdıp geliyor artıkın:))
şu elmiranın bir zahmet banada atabılırmısın iletişim bilgilerini! haftaya gülü dıger haftaya elmirayı denemek ıstıyorum:)) ne olacak bizim halimizz yaww çalışıyorum çalışıyorum iki ayakkabı alırken oncaa tantana yapıyorum ama fala gelince şakır şakır buralara para dokuyorum ne dengesizim yaww!!
Gül'ü ben de seviyorum. Ama eski iletilerde Alevko'nun da yazdığı gibi zorlamayacaksınız. Bırakın o anlatsın. Birşeyleri zorlayınca iyi niyetli olduğu için duymayı istediğiniz cevapları verebiliyor. İlk söylediklerini dikkate almanızda yarar var.Benim ikinci falcım da Melda. İlginç ama genelde Gül ile paralel bakıyor ve ilginç ayrıntıları bilebiliyor. Yaz boyu yoktu yine dönmüş fal sahalarına:) Unutmadan bir de Bakırköy'de Didem var. İskambil kahve falı karışık bakıyor. Uzun ayrıntılı olarak ilgileniyor. İstediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz. Ama Angel Burcu'yu da çokmerak ediyorum. Hiç gitmedim. Gitmemi önerir misiniz?