İstanbul'da Fal - Falcılar

Yasasinnnnn Tutmayin beni

Ben de 2 kez baktırdım Şehriban'a, hatta seninle ufak bi tartışmamız olmuştu Şehriban yüzünden canım :) 2 falda da memnun kaldım, dediği bazı şeyleri yaşadım iyi kötü ne görürse söylüyo umarım kötü gördüğü şey çıkmaz. Bi de asıl meseleyle ilgili daha zaman var o da çıkarsa yazarım tekrar :) Dediğin gibi baya uzun bakıyo, hatta diğer baktıranları beklerken sıkılıyo insan :)

Evet tatlım hatırladım seni şimdî ama doğruya doğru hiç beğenmemiştim bana baktığında hep bana sormuş tu ve biraz kendinden emin konuşmalarından rahatsız olmuştum kusuruma bakmasın ama kadın bu îşi gerçekten biliyor :) ha tutmayanında var ama tutanıda fazla bende:)Ben ona bir kız arkadaşımı götürmüştüm o da başka birini götürmüş oda başkasını .. Giden hem kendi gidiyor birdaha birde birilerini götürüp duruyor :)) Bu arada cnm çok sıkılırsan bu Binaz abla daki Halep Çetiner 'e de baktırabilirsin 14,25 tl. Fiyat çok uygun ve bana Şehribanla aynı kelimeleri bire bir kurmuş :) çok enteresan biri iskambil diğeri tarot ama aynı derinlîkleri yakalamışlar :))

Herkese merhaba,şehribana gittim.tarot ve kahveyi birlikte baktırdım. Bazı şeyleri bildi,hatta benim başıma çok enteresan bişey geldi,sevdiğim kişinin şu an hayatında olan kadın da 15 gün önce ona baktırmış,söylediği şeyler isim ve meslekler tuttuğu için,tesadüf olamayacağını düşündüm. Ona ayrılacaksınız demiş,bana seni görmeye gelecek dedi mesela...merakla bekliyorum .ücret kahve ve tarot toplam 30,aklınızda ne varsa soruyorsunuz ,denenebilir.Not: son mesajımda yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın ,ayrıntıları yine paylaşmaya çalışırım

Kızlar, 7 senelik erkek arkadaşımın beni aldatmış olabileceğinden şüpheleniyorum ve bu yüzden de günlerim işkence gibi geçiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Kendimi az da olsa rahatlatmak için bu konu başlığını inceledim de istanbulda böyle sizi aaaa yok artık dedirtecek bir falcı karşılaştınız mı diye merak ediyorum. Yardım edin

kızlar bakırkoyde cakra cafeye baktıran varmı sevgı mı sevım mı ne kadının adı bgn gıttık arkadasımla ve başım catlıyo eve geldığımden berı ılk defa boyle oldum o kadar kotu kı ıcım daraldı resmen kotu seyler soyledı bıde ama ustumde acayıp bı agırlık var :S

olsun canım olur böyle şeyler :) eminim Şehriban'dan da iyileri vardır ama Kadıköy'de bulabildiğim bi tek Şehriban oldu. Benim de çıkan şeyleri oldu ama asıl mesele çıkmadı daha, o da sanırım benim yüzümden işi ağırdan aldığım için :)
Aa onun fiyatı çok iyiymiş, bi ara ona da baktırayım bari, 30 liradan fazlasını veremem zaten falcılara :) tavsiyen için teşekkür ederim tatlım :)

Gerçekten enteresan olmuş sizin durum...Bence o bayanda fal baktırıyorsa belli ki sorunlar yaşıyor ilişkide..Umarım Şehriban hanım'ın demiş olduğu iyi şeyler denk gelir olur...Allah nasip eder inşallah...

telve cafe nerde ki bakırköyde mi.ben de yiğite fal baktırmak istiyorum.

evet cnm bakırköyde ben dun gittim geçmişi ve şu anı çok ii tutturdu. 05343159000 bu numaradan randevu alablrsn . numara veriyor herkes umarım yasak degldr

Canım bende bu bayanı burda duydum iyi diye meraklandım ve gitmek istedim..Benim bakırköyde kız arkadaşlarım var çat kapı hergün fal baktıran kızlar..onlara bir danışayım dedim..kesinlikle tavsiye etmiyoruz deyince vazgeçtim....Bence bir müddet uzak dur fal olayındanve kötü düşünüp kötüyü çekme üzerine...düşünce gücüne inanırım çok..iyi düşün iyi ol :)

Gerçekten enteresan olmuş sizin durum...Bence o bayanda fal baktırıyorsa belli ki sorunlar yaşıyor ilişkide..Umarım Şehriban hanım'ın demiş olduğu iyi şeyler denk gelir olur...Allah nasip eder inşallah...

mrb jasmin hanım kimi falcılar mutluluk tablosu çiziyor o şeklde olsn istemyorum ne göruyosa o anda patpat söylesin... şehriban hanım nasıldır tavsiye edermisnz denemek isterm

size katılıyorum bı sure uzak durmak lazım ılıskı durumum kotu dıye bu ara ozellıkle son 1 aydır falcıdan cıkmıyorum o bayanıda burda okudum gıdıyım dedım bugn bakırkoydeydım ama yok yanı boyle bır elektırık olamaz basım catladı aglıycak gıbıyım evıme geldığımden berı :S en guzelı olumlu dusunmek ve dua benım durumum bıraz karışık erkek arkadaşımın aılesı kapalı ve oda gelecektte benımde oyle olmamı ıstıyo aılelerımız tamamen zıt ve askerden yenı geldı ıs kurma derdınde hem benı unutup benım ılgılımı beklıyen bı ınsan anlıycagınız cok fedakarlık yapıp yoruldugum bı donemde bı pskolog gıbı dusunuyorum falcıları ama bgn gercekten ılk defa boyle oldum aman kızlar dua edın falda bı yere kadar

Şehriban'ın söylediğine göre, sevdiğim kişi, şu an sadece beni düşünüyormuş, ama öbür tarafı da bırakamıyormuş..Bana dönecek olursa, yine buradan paylaşırım... Diğer bayan, "beni sevmiyor, hiç sevmedi" demiş... Aldatıp aldatmadığını sormuş filan.. Benim başıma böyle şeyler gelmez ama yine de tesadüf mü,gerçek mi emin olamadım...Çoğu şey de tutunca şaşırdım...:) Bekleyip görecez..Allah sevenleri kavuştursun, araya girenlerden korusun Dediğiniz gibi Allah nasip etsin inşallah... Sağolun.

arkadaşlar istanbulda bildiğiniz iyi bir falcı varmı . denilen kafelerin çoğuna gittim benim istediğim 3 harflisi olsun herşeyi bilsin

elmiranın nosu sende varmı

gül gerçekten güzel bakıyormu bana nosunu yazabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…