İstanbul'da Fal - Falcılar

Şebnem telefonda bakmaz, ancak saat 16:00 sonrası bakar, düzgün bir ailedendir. falcı gibi değil aslında biraz görü yeteneği gelişmiş diyebiliriz onun için, yani alıştığımız falcı tiplemesinin dışında. Randevu almak biraz zordur. Annesiyle irtibata geçildiğinde annesi daha iyi organize edebiliyor, zaten kendi evinde değil annesinin evinde bakıyor. Hele ki baktıracağınız biri varsa fotoğrafını götürürseniz o anda nerede olduğunu dahi söyleyebilir. 100 e bakıyor ama o kadar çok falcı tecrübem oldu ki, cafe falcılarından tutun da sosyete falcılarına kadar şu ana kadar en iyi diyeceğim kişidir.

şebnemin bilgilerini bende alabilirmiyim

bende elmiraya baktırdım .bazı şeyleri bildi bazılarını bilemedi . verdiği tarihler daha gelmedi . ama ne bileyim bana tatmin edici gelmedi .kişisel tahminlerini zayıf buldum . herhangi bir cafe falcısıda aynı şekilde bakar ve söylerdi . yani o paraya değmez siz bilirsiniz burda fazla abartılmış ama . ben iyi bir falcı istiyorum ama bulamadım henüz .

Arkadaş lar bende bugün majestik sedata baktirdim ama eskisi kadar iyi degil bundan 3yil önce iyiydi güzel bakmisti tutturdu.gelecekte necolur bilinmez ama çok pozitif baktı ex okuzle evlencegimizi söyledi sma ben ondan nefret ediyorum. imkansız diyosun ama olcak dedi ne biliyim ben hiç hoşnut olmadım istediğim şeyleri söylemedigi içindir belkide.

elmiraya 2 kez 2 ay ara ile baktırdım tesbitleri çok doğru ve güzel ayrıca ayrıntıları iyi biliyor duymak istediğn şeyleri söylüyor sanki kafandakileri okuyor yada büyük bir telepti gücü var insan şaşırıyor fakat sonuç itibarı ile söylediklerinin hiç bir tanesi çıkmadı bende halbuki çok ümitlenmiştim bunca şeyi bilen insanın tahminleri çıkar diyordum ama maalesef

Arkadaslar kadinlar kahvesi remziye ve pelin kapris kafe tasula ve roza taksim symbol kafe mehmet taksim bimelek sevgi bunlarin hepsine baktirdim olmasini istedigim birsey vardi sevgi disindakilerin hepsi olcak dedi ama verdikleri tarih 1 ay gecti yinede olmadi bitek sevgi olmuycak demisti bu saydigim isimlere baktiripta cikan var mi acaba?

size katılıyorum bı sure uzak durmak lazım ılıskı durumum kotu dıye bu ara ozellıkle son 1 aydır falcıdan cıkmıyorum o bayanıda burda okudum gıdıyım dedım bugn bakırkoydeydım ama yok yanı boyle bır elektırık olamaz basım catladı aglıycak gıbıyım evıme geldığımden berı :S en guzelı olumlu dusunmek ve dua benım durumum bıraz karışık erkek arkadaşımın aılesı kapalı ve oda gelecektte benımde oyle olmamı ıstıyo aılelerımız tamamen zıt ve askerden yenı geldı ıs kurma derdınde hem benı unutup benım ılgılımı beklıyen bı ınsan anlıycagınız cok fedakarlık yapıp yoruldugum bı donemde bı pskolog gıbı dusunuyorum falcıları ama bgn gercekten ılk defa boyle oldum :KK70: aman kızlar dua edın falda bı yere kadar :KK70::KK70:

Şehriban'ın söylediğine göre, sevdiğim kişi, şu an sadece beni düşünüyormuş, ama öbür tarafı da bırakamıyormuş..Bana dönecek olursa, yine buradan paylaşırım... Diğer bayan, "beni sevmiyor, hiç sevmedi" demiş... Aldatıp aldatmadığını sormuş filan.. Benim başıma böyle şeyler gelmez ama yine de tesadüf mü,gerçek mi emin olamadım...Çoğu şey de tutunca şaşırdım...:) Bekleyip görecez..Allah sevenleri kavuştursun, araya girenlerden korusun:KK66: Dediğiniz gibi Allah nasip etsin inşallah... Sağolun.

Kesinlikle kızlar fallarda bir yere kadar ..Bizim bol bol dua etmemiz lazım..Yer gök dua üzerine kurulmuş..

“Çaresizlik Allah’tan gelen en güzel işarettir.Duanın vaktinin geldiğini gösterir. Süzülüyor

sa gözlerinden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş,
sesini duymak istemiş demektir.”
Hz. Mevlâna

Arkadaslar kadinlar kahvesi remziye ve pelin kapris kafe tasula ve roza taksim symbol kafe mehmet taksim bimelek sevgi bunlarin hepsine baktirdim olmasini istedigim birsey vardi sevgi disindakilerin hepsi olcak dedi ama verdikleri tarih 1 ay gecti yinede olmadi bitek sevgi olmuycak demisti bu saydigim isimlere baktiripta cikan var mi acaba?

Canım ben tasula ve onun kızı olan rozaya baktırmıştım hatda orada birde imam varki sorma gitsin.hepsi birbirinden rezalet hiçbir dedikleri çıkmadı tam bi sallamasyon üçünün falıda.bir dahamı tövbe.

Rita'yı beğenmeyenlerde çok olmuştu, hatta gittiğim zaman bende beğenmemiştim ama zamanla dediği şeyleri yaşayınca fikrim değişti... Olumsuz şeyleri de çekinmeden söyleyen birisi kendisi, yalnız Rita'ya gideceklere şu tavsiyede bulunurum odaya yalnız girin sanırım frekansları karışabiliyor... Benim sevgilimi arkadaşıma anlatmıştı çünkü...
Ben gideli 1 yıl oldu o nedenle şuan ne kadara bakıyor bilmiyorum... Numarasını özelden gönderebilirim...
canım ritanın nosunu banada gönderebilirmisin

Keşkeeeee varmı acaba öyle birisi varsa birbirimize yardımcı olalım kızlar bir umut işte.
Bu zamana kadar bana gelecege dair dedikleri tutan taksim bi melekteki sevgi oldu herkesin olcak dedigi iki olayada sevgi olmuycak dedi ve olmadi cok dua ettim yanilsin diye ama malesef digerleri yanildi o yuzden sevgiyi tavsiye ederim bide eski erkek arkadasimla tanismadan nasil biri oldugunu nerde taniscagimizi soylemisti bilmisti yani bunu nisantasi symboldeki fulyada bilmisti genel olarak falcilar hep duymak istediklerimizi soyluyolar o yuzden ben artik hicbirine guvenmiyorum

Keşkeeeee varmı acaba öyle birisi varsa birbirimize yardımcı olalım kızlar bir umut işte.
Bu zamana kadar bana gelecege dair dedikleri tutan taksim bi melekteki sevgi oldu herkesin olcak dedigi iki olayada sevgi olmuycak dedi ve olmadi cok dua ettim yanilsin diye ama malesef digerleri yanildi o yuzden sevgiyi tavsiye ederim bide eski erkek arkadasimla tanismadan nasil biri oldugunu nerde taniscagimizi soylemisti bilmisti yani bunu nisantasi symboldeki fulyada bilmisti genel olarak falcilar hep duymak istediklerimizi soyluyolar o yuzden ben artik hicbirine guvenmiyorum

elmiraya 2 kez 2 ay ara ile baktırdım tesbitleri çok doğru ve güzel ayrıca ayrıntıları iyi biliyor duymak istediğn şeyleri söylüyor sanki kafandakileri okuyor yada büyük bir telepti gücü var insan şaşırıyor fakat sonuç itibarı ile söylediklerinin hiç bir tanesi çıkmadı bende halbuki çok ümitlenmiştim bunca şeyi bilen insanın tahminleri çıkar diyordum ama maalesef

benim erkek arkadaşım var onu bile bilemedi . yani madem iyi falcı hayatımdaki erkeği neden bilemiyor .parama acıdım yani . birde soruyor biri var mı diye ee sen bil o zaman .ben çok şaşırdım birşeyi bilemedi ufak tefek şeyler dışında onlarıda attı tuttu heralde .

Arkadaş lar sedat a baktirmistim demistim ya pek memnun kalmadim istemedigim şeyleri soyledi demistim birvtanesi cikti demistiki annenin akrabalarindan biri seni istiycek annen gönüllü demişti hakikaten bugün haber geldi annemin teyzesinin oğlu beni istiyormuş:)))

Haklısın canım mutlaka sevgi hanıma gidicem o zaman yazarım bende melekler kahvesi can onun falıda güzel bilgin olsun.

sevgiye bende baktırmıştım.gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı hatırlamıyorum ama geçmiş ve şu anı çok iyi yorumluyor

eski maillerde kurtuluşta anna adında bir falcıdan bahsediliyor ancak son donemlerde yeni bilgi goremedim. hala fal bakıyor mu ve gidenler varsa yorumlarını merak ediyorum. tabii telefon numarasını bilen varsa paylaşırsa sevinirim

X