Ben de bütün falcı deneyimlerimi yazayım, biraz uzun olacak şimdiden üzgünüm kızlar :)
Nostradamus'takiler(Arzu, Zümrüt, Kimya, Gökçe ya da ona benzer bi isim, İranlı Dilek ve isimlerini hatırlayamadığım diğer isimler): Hepsi felaket, bunlara gidip vaktinizi, paranızı harcamayın sakın. Zaten cafe çalışanları sitelere üye olup 'fal baktırdım çok memnun kaldım' diye reklam yapıyorlar.
Symbol Cafe Bağdat Caddesi Metin: Ona baktırdığım zaman bi ilişkim vardı, 'senin sevgilin yok, varsa benim adım Fatoş' demişti. Boşuna para vermiştim.
Symbol Cafe Nihal: 2 kez baktırdım, memnun kaldım diyebilirim. Dediği bazı şeyler çıktı, ablama söylediği bir şey de çıktı. Ama çok hızlı bakar, 5 dk bile sürmemişti :)
Çıt Çıt Cafe Mine: Eh işte, isim bilme konusunda baya iyiydi. Yalnız mekan berbat ötesiydi ben gittiğimde.
Kadınlar Kahvesi Dilek: Geçmiş, an iyi gelecek fos.
Kadınlar Kahvesi Pelin: Onun da geçmiş ve anı çok iyi gelecek çıkmadı. Yalnız 2. baktırdığımda seki sevgilimin 7, 17, 27 tarihlerinden birinde saat 7 ya da 17'de arayacağını söylemişti çok saçma gelmişti ama ayın 17si saat 17.02'de mesaj gelmişti :) onun dışında başka dediği çıkmadı. Ha bi de okuduğum üniversitenin ismini söylemişti pat diye :)
Kadınlar Kahvesi Remziye: İyiydi aslında, 3 hafta içinde dönerse ciddi bir şekilde dönecek ama 3 hafta sonra dönerse vicdanını rahatlatmak için dönecek demişti, 3 hafta içinde dönmüştü ama hiç de ciddi bir dönüş değildi :)
Kadınlar Kahvesi Moda: Buradaki falcılar sürekli değişiyor sanırım, hepsi berbat, hele bir Yeşim vardı hayatımda baktırdığım en berbat faldı.
Majestic Cafe Emre: Okuduğum okulu pat diye söyleyen 2. falcı. O çocuktan sana hayır gelmez demişti, bu çıktı :) Ama söylediği diğer şeyleri hatırlamıyorum
La Porte Cafe Ayhan: Baktırdığımda moralim çok bozulmuştu ama zamanla dediklerinin doğru olduğunu anladım.
La Porte Başak: Geçmiş, an, karakter analizi, aklındaki kişinin karakter analizi süper, gelecek için dediği 1 2 şey çıktı, ama söylediği bir şey için daha zaman var.
İstanbul Cafe Şehriban: Bana dediği bazı şeyler çıktı, ablama dediği 1 2 şey de çıktı, söylediği bazı şeyler için zaman var ama beğenmiştim baktırdığımda.
Burak: Gerçekten beğenirim Burak'ın falını, 2 kez baktırdım gayet tutarlı şeyler söylemişti.
Mozaik Cafe Kadıköy Ahmet: Çıkmayan bir faldı, çıkması da imkansız :)
Kapriss Cafe Roza: O dönem aklımdaki kişinin ismini söylemişti, onunla evleneceğimi söylemişti ama imkanı yok :) Söylediği diğer şeyler de atmasyondu :) Ha bir de kahvenin tadı berbattı :)
Sini Mantı Elif: Benim için kötü bir faldı 31 lira vermeye değmez asla.
Narçil Cafe Zerrin: İsim sayıp durur, dikkati de dağılır hemen, gelen geçene selam vermekten fala bir türlü konsantre olamaz eskiden çok iyi bakardı ama baya bozdu sonradan :)
Angel's Cafe Biriz: Bir dönem neredeyse her hafta gidiyodum, onun da söylediği hiçbir şey çıkmadı.
Angel's Cafe İlhan: Berbat diyebileceğim bi fal, tabi ki çıkmadı :)
Sanırım bu kadar :) Şimdi düşününce nasıl da aptallık etmişim diyorum, bir sürü para döktüm bunlara, fallar çıkmadıkça daha da mutsuz bi insan oldum. Ama aklım başıma geldi şimdi 2 3 ayda bir baktırıyorum, o da belki. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. İnşallah fal baktırma ihtiyacı hissetmeyecek kadar mutlu olursunuz. :)