İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bu arada sevil hanıma baktıranlar olursa yorumlarını paylaşşın ki ona göre insanlar fikir sahibi olsun..serap hanımın foyasını ortaya bu şekilde çıkardık..o yüzden herkes yorumunu esirgemesin lütfen..

meltem hanım diycektim serap hanım olmuş:KK70: k.bakmayınn

Arkadaşlar bu arada sevil hanıma baktıranlar olursa yorumlarını paylaşşın ki ona göre insanlar fikir sahibi olsun..serap hanımın foyasını ortaya bu şekilde çıkardık..o yüzden herkes yorumunu esirgemesin lütfen..

meltem hanım diycektim serap hanım olmuş:KK70: k.bakmayınn

kızz Allah iyiliğini versin :KK70: dolandırıcı çıksaydı kendimi hiç affetmezdm hee serabın ismini ben vermştm çünkkü :KK70:

kızz Allah iyiliğini versin :KK70: dolandırıcı çıksaydı kendimi hiç affetmezdm hee serabın ismini ben vermştm çünkkü :KK70:

Yok canım yanlış yazmıştım..şimdi düzelttim meltem diycektim..hem niye kendini affetmiycek mişssin ki..bende meltemi övdüm o kadar..sonra dolandırıcı olduğunu meydana çıkaranda ben oldum..övdüm ama iyi diyip geçmedim üsteledim baktım başkalarınada iyimi tutarlımı diye..sonra meydana çıktı herkese aynı şeyleri söyler olduğu:KK70:
sevil hanımın öyle olduğunu sanmıyorum..ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek..o yüzden baktıranlar inş burda paylaşırlar..fikirlerini

yok canım yanlış yazmıştım..şimdi düzelttim meltem diycektim..hem niye kendini affetmiycek mişssin ki..bende meltemi övdüm o kadar..sonra dolandırıcı olduğunu meydana çıkaranda ben oldum..övdüm ama iyi diyip geçmedim üsteledim baktım başkalarınada iyimi tutarlımı diye..sonra meydana çıktı herkese aynı şeyleri söyler olduğu:d
sevil hanımın öyle olduğunu sanmıyorum..ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek..o yüzden baktıranlar inş burda paylaşırlar..fikirlerini

inşallah canım yaa bide bişi var 10 kişinin beyendiğini 2 kişi beyenmiyo misal ben bunuda gördüm serap ablada beğenmeyenlerde haklarını helal etsinler ne diyim

Hanımlar ben şuan cennetteki özleme gitmeyi düşünüyorum bi baktıran varsa bana bilgi verebilir miii ?

olgu'yu sormuş birisi, 2 kere baktırmıştım aslında güzel bakıyor, ilginç şeyler de bildi beni çok şaşırtan ama kişileri karıştırdığını farkettim sonradan. hem de öyle böyle değil çok önemli kişileri. o yüzden anlamsız ona 100 lirayı bırak 50 lira bile vermek.

Ya anlatın çatlayacağım yahu:KK70:Bana da bugün bakacak bekliyorum ne zaman yollarsa falımı çok heyecanlı inşallah güzel şeyler çıkar falımda:)

X