1 ay önce arkadaşım sevdiği kişiyi kaybettiğinde benide bir telaş almıştı , ya o da ölürse diye , bi hışımla aradım , yüzyüze görüşemedik ama defalarca telefonda görüştük ve neden olmadığını anlayıp yollarımı ayırdım.
Ama şu an ölüm haberini alsam naparıirm bilmiyorum , benden uzakta olsa Allah ona uzun ömür versin.
Zor bir süreç yaşadığını tahmin ediyorum , tek başına atlatamayabilirsin , sevdiğin adamın arkasından dua etmekten başka bişi gelmez
elinden , sen ise zorda olsa devam etmek zorundasın!
Minik,
Öyle böyle bir şey değil yaşadığım. Ben hiç böyle düşünmedim ki. En son dedim yazgımız bir değilmiş diye. Bu kadar sevgiye ve uğraşa rağmen olmuyorsa vardır dedim bir nedeni. O nedenin bu olabileceğini hiç düşünmedim. Hala konduramıyorum. Koşarak dükkana gittim, kel kafası bir yerlerden çıkar diye. Geçen hafta rüyamda gördüm gecelerce. Bir dert var yine başında dedim. Arayıp aramamama arasında gittim, geldim. İnat mı, gururu mu ne ise aratmadı bana. Cumartesi gecesi uyuyamadim, içim daraldı, sıkıldım. Durup durup aklıma geldi, bir ara kokusu geldi burnuma, "İnşallah beni düşünmüştür" dedim. Sonra bir arada bi taş oturdu yüreğime, yine de aramadım. "O arasın!" dedim. Ne zaman böyle hissetsem bir sıkıntı olduğunu bilmeme rağmen aramadım. İçim yanıyor resmen.