İstanbul'da Fal - Falcılar

mesajını aldım
ben sana özelden yazamadım ama
çok çok teşekkür ederim...

burada kızlar artık birini önermekten korkar oldular çünkü giden memnun kalmayinca insan mahçup oluyor, benim annem bile beğendi, inşallah sen de memnun kalırsın. kahveye ve suya bakıyormuş, ben hep kahve baktırdım, suyu bilmiyorum.
gidince olumlu yada olumsuz fikrini lütfen yaz olur mu?
inşallah hersey yoluna girer zamanla.

burada kızlar artık birini önermekten korkar oldular çünkü giden memnun kalmayinca insan mahçup oluyor, benim annem bile beğendi, inşallah sen de memnun kalırsın. kahveye ve suya bakıyormuş, ben hep kahve baktırdım, suyu bilmiyorum.
yarın hemen randevu alıp gideceğim
tekrar teşekkr ederim, iyi dileklerin için :)
bir şey daha sorucam
şimdi düşündüm de ben falcılara acaba çok mu açık veriyorum :) yani yiğite bişeyler söylemek gerekiyor mu hiç bahsetmiyim mi bişeden sence

yarın hemen randevu alıp gideceğim
tekrar teşekkr ederim, iyi dileklerin için :)
bir şey daha sorucam
şimdi düşündüm de ben falcılara acaba çok mu açık veriyorum :) yani yiğite bişeyler söylemek gerekiyor mu hiç bahsetmiyim mi bişeden sence

burayı meşgul etmeyeyim sana ayrıntılı özel mesaj atayım ben :)

dayanamadım aradım :)
yarın saat 17 ye randevu aldım yiğite bakalım artık hayırlısı
yarın yorumlarımı yazacağım buradan

Arkadaşlar ben olguya geçen yıl ekim ayında gitmiştim iskambil bakıyordu ve fiyatı 30 liraydı şimdi 100 lira diyorsunuz ve ağzım açık kaldı gerçekten..ne yapıyorda 100 tl istiyor!! kuş mu konduruyor adamın kafasına bu arada bana dediği tek bir şey bile tutmadı ama tek bir şey bile mesela örnek vereyim benim eski sevgilim nişanlıydı o zamanlar olgu ise hayatında kimse yok demişti aynı şeyi arkadaşım içinde aynı şeyi yaptı düşünün artık siz olgunun nasıl bir falcı olduğunu...neyse işte ben o zamanlar eski sevgilimin nişanlı olduğunu bilmiyordum öğrenince olguya sinir olmıştum arkadaşımla telefon edip kızmıştık kadına bu olgu denende öyle pişkin pişkin bize şöyle demişti: '' ayy ben ne yapayım tatlım kartlar öyle söylüyor..'' demişti gitmeyin paranıza emeğinize vaktinize yazı hoşça kalın...

olgu' ya geçen sene bu zaman baktırdım ,iskambil bende iyi sonuç verir

Olgu çok karıştırdı anlatırken,

Ben 50 liraya baktırmıştım ama değmez diye düşünüyorum ondan sonra bir daha gitmedim ,

100 tl çok fazla bütün falcılar için .....

Ben de bütün falcı deneyimlerimi yazayım, biraz uzun olacak şimdiden üzgünüm kızlar :)

Nostradamus'takiler(Arzu, Zümrüt, Kimya, Gökçe ya da ona benzer bi isim, İranlı Dilek ve isimlerini hatırlayamadığım diğer isimler): Hepsi felaket, bunlara gidip vaktinizi, paranızı harcamayın sakın. Zaten cafe çalışanları sitelere üye olup 'fal baktırdım çok memnun kaldım' diye reklam yapıyorlar.
Symbol Cafe Bağdat Caddesi Metin: Ona baktırdığım zaman bi ilişkim vardı, 'senin sevgilin yok, varsa benim adım Fatoş' demişti. Boşuna para vermiştim.
Symbol Cafe Nihal: 2 kez baktırdım, memnun kaldım diyebilirim. Dediği bazı şeyler çıktı, ablama söylediği bir şey de çıktı. Ama çok hızlı bakar, 5 dk bile sürmemişti :)
Çıt Çıt Cafe Mine: Eh işte, isim bilme konusunda baya iyiydi. Yalnız mekan berbat ötesiydi ben gittiğimde.
Kadınlar Kahvesi Dilek: Geçmiş, an iyi gelecek fos.
Kadınlar Kahvesi Pelin: Onun da geçmiş ve anı çok iyi gelecek çıkmadı. Yalnız 2. baktırdığımda seki sevgilimin 7, 17, 27 tarihlerinden birinde saat 7 ya da 17'de arayacağını söylemişti çok saçma gelmişti ama ayın 17si saat 17.02'de mesaj gelmişti :) onun dışında başka dediği çıkmadı. Ha bi de okuduğum üniversitenin ismini söylemişti pat diye :)
Kadınlar Kahvesi Remziye: İyiydi aslında, 3 hafta içinde dönerse ciddi bir şekilde dönecek ama 3 hafta sonra dönerse vicdanını rahatlatmak için dönecek demişti, 3 hafta içinde dönmüştü ama hiç de ciddi bir dönüş değildi :)
Kadınlar Kahvesi Moda: Buradaki falcılar sürekli değişiyor sanırım, hepsi berbat, hele bir Yeşim vardı hayatımda baktırdığım en berbat faldı.
Majestic Cafe Emre: Okuduğum okulu pat diye söyleyen 2. falcı. O çocuktan sana hayır gelmez demişti, bu çıktı :) Ama söylediği diğer şeyleri hatırlamıyorum :KK43:
La Porte Cafe Ayhan: Baktırdığımda moralim çok bozulmuştu ama zamanla dediklerinin doğru olduğunu anladım.
La Porte Başak: Geçmiş, an, karakter analizi, aklındaki kişinin karakter analizi süper, gelecek için dediği 1 2 şey çıktı, ama söylediği bir şey için daha zaman var.
İstanbul Cafe Şehriban: Bana dediği bazı şeyler çıktı, ablama dediği 1 2 şey de çıktı, söylediği bazı şeyler için zaman var ama beğenmiştim baktırdığımda.
Burak: Gerçekten beğenirim Burak'ın falını, 2 kez baktırdım gayet tutarlı şeyler söylemişti.
Mozaik Cafe Kadıköy Ahmet: Çıkmayan bir faldı, çıkması da imkansız :)
Kapriss Cafe Roza: O dönem aklımdaki kişinin ismini söylemişti, onunla evleneceğimi söylemişti ama imkanı yok :) Söylediği diğer şeyler de atmasyondu :) Ha bir de kahvenin tadı berbattı :)
Sini Mantı Elif: Benim için kötü bir faldı 31 lira vermeye değmez asla.
Narçil Cafe Zerrin: İsim sayıp durur, dikkati de dağılır hemen, gelen geçene selam vermekten fala bir türlü konsantre olamaz eskiden çok iyi bakardı ama baya bozdu sonradan :)
Angel's Cafe Biriz: Bir dönem neredeyse her hafta gidiyodum, onun da söylediği hiçbir şey çıkmadı.
Angel's Cafe İlhan: Berbat diyebileceğim bi fal, tabi ki çıkmadı :)

Sanırım bu kadar :) Şimdi düşününce nasıl da aptallık etmişim diyorum, bir sürü para döktüm bunlara, fallar çıkmadıkça daha da mutsuz bi insan oldum. Ama aklım başıma geldi şimdi 2 3 ayda bir baktırıyorum, o da belki. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. İnşallah fal baktırma ihtiyacı hissetmeyecek kadar mutlu olursunuz. :)

Son düzenleme:
Hatunlar çoktandır girmiyordum. Özelden bir kaç falcı ve yıldızname bakan Nil in telefonunu istemişsiniz. Tek tek atıp 10 dk sınırlamasıyla kafayı yemek istemiyorum toptan yazıyorum. Ebced hesabıyla yıldızname bakan isteğe göre tarot ya da kahve falı bakan Nil hanımın telefonu 530 290 40 61. Evinde bakıyordu ama hırlısı hırsızı bilmeden evine almaya korkuyor. şuan Bahariye deki Mila kafede ordan ulaşabilirsiniz. Öpüyorum sizi....

Hatunlar çoktandır girmiyordum. Özelden bir kaç falcı ve yıldızname bakan Nil in telefonunu istemişsiniz. Tek tek atıp 10 dk sınırlamasıyla kafayı yemek istemiyorum toptan yazıyorum. Ebced hesabıyla yıldızname bakan isteğe göre tarot ya da kahve falı bakan Nil hanımın telefonu 530 290 40 61. Evinde bakıyordu ama hırlısı hırsızı bilmeden evine almaya korkuyor. şuan Bahariye deki Mila kafede ordan ulaşabilirsiniz. Öpüyorum sizi....

bilgi ve paylaşım için teşekkürler. Siz memnun kaldınız mı?Ayrıntı ve tarih, öngörü verebiliyor mu? Bahsedebilirseniz .ok sevinirim. Tşk.

arkadaşlar içinizde özlem hanıma giden varsa yazsında bilgi sahibi olalım çünkü numarasını filan steyenler var benden beyenilmediyse gitmesinler anca bu şekilde birbirimize yardımcı olabiliriz

bakırköyde yiğiti çok iyi diye duydum,
burdan bir arkadaşım da tavsiye etti sağolsun :)
giden var mı yiğite başka ? yorumlarınızı alabilirmiyim

bakırköyde yiğiti çok iyi diye duydum,
burdan bir arkadaşım da tavsiye etti sağolsun :)
giden var mı yiğite başka ? yorumlarınızı alabilirmiyim

önceden arzuhal cafede bakan yiğit mi.gözü arada bi kayan kendinden geçen:)eğer oysa şu zamana kadar beni en çok şaşırtan falcıdır kendisi.söylediği bir kaç şey de çıkmıştır.şimdi hangi cafede fal bakıyor bilen varsa söylesin lütfen.

önceden arzuhal cafede bakan yiğit mi.gözü arada bi kayan kendinden geçen:)eğer oysa şu zamana kadar beni en çok şaşırtan falcıdır kendisi.söylediği bir kaç şey de çıkmıştır.şimdi hangi cafede fal bakıyor bilen varsa söylesin lütfen.

telve cafedeymiş şimdi ama aynı yiğitten mi bahsediyoruz bilemedim

ne anlamda şaşırttı seni ?
biraz anlatırsan sevinirim :)

Sevgili arkadaşım ne zamandır nil hanıma gitmekle gitmemek arasında kalıyorum aslında bu nil hanımı da çok merak ediyorum..siz memnun kaldınızmı tavsiye edermisiniz gelecek hakkındaki yorumlarından çıkan var mıydı?hoşcakalın...

Sevgili arkadaşım ne zamandır nil hanıma gitmekle gitmemek arasında kalıyorum aslında bu nil hanımı da çok merak ediyorum..siz memnun kaldınızmı tavsiye edermisiniz gelecek hakkındaki yorumlarından çıkan var mıydı?hoşcakalın...
tatlım ben geçen sene nil hanıma 3 kez gittim birebir sevgilimin cümlelerini bile kurdu bana çok memenun kalan arkadaşlarımda oldu açıkçası bu mila nerede tam olarak bilen varmı

biraz anlatırsan sevinirim :)[/QUOT

senin bahsetiğin yiğit nasıl biriydi.bide bakırköyde dejavu cafede bi yiğit vardı ben ondan bahsetmiyorum.kısa saçlı hoş bi çocuk.zihnimi okudu.daha 10 dakika önce ne düşündüğümü pat diye söylemişti.falda söylediği bi kaç şey de oldu.tarihi bile hemen hemen tuttu diyebilirim.ama benimle ilgili değildi bi tanıdıkla ilgili söylediği bişeydi.benimle ilgi söylediği şey de kısmen çıktı.memnun kalmıştım ben.sadece başta çok isim söylüyo o biraz kafamı karıştırmıştı.elmiradan,olgudan,netteki fal sitelerinden çok çok çok daha iyi bence.gayette uygundu fiyatı hatırladığım kadarıyla.
telve cafe nerde tam olarak.tekrar baktırmak isterim.

biraz anlatırsan sevinirim :)[/QUOT

senin bahsetiğin yiğit nasıl biriydi.bide bakırköyde dejavu cafede bi yiğit vardı ben ondan bahsetmiyorum.kısa saçlı hoş bi çocuk.zihnimi okudu.daha 10 dakika önce ne düşündüğümü pat diye söylemişti.falda söylediği bi kaç şey de oldu.tarihi bile hemen hemen tuttu diyebilirim.ama benimle ilgili değildi bi tanıdıkla ilgili söylediği bişeydi.benimle ilgi söylediği şey de kısmen çıktı.memnun kalmıştım ben.sadece başta çok isim söylüyo o biraz kafamı karıştırmıştı.elmiradan,olgudan,netteki fal sitelerinden çok çok çok daha iyi bence.gayette uygundu fiyatı hatırladığım kadarıyla.
telve cafe nerde tam olarak.tekrar baktırmak isterim.

ben daha görmediğim yiğiti gidip baktırıcam kısmetse yazarım burdan da :)
dejavuda edi ve neşeye baktırdım ben edi iyiydi :)
nerede tam bilmioyurm gidip bulucam, gittikten sonra buradan da tarif ederim yerini :)

X