İstanbul'da Fal - Falcılar

ya bilmiyorum iyi de o halde gün vermesin bugün bakarım diye...Yarına boşum desin...Etoiles ne dedi sana tam olarak biraz baktı mı?Sonra mı ağırlık var dedi.Ya sanmıyorum bilen biriyse başından savmıyordur.Baksana hamile olduğunu bile bilmiş arkadaşının...Ya bir de burayı takip ediyor ordan biliyor desem burda yazmadığımız bir çok şeyi de biliyormuş.Enteresan

Ben şimdi mail attım yoğun musunuz ne zaman bakarsınız diye...Ya burdan bir çok kişi atmıştır diyorsunuz da ziyaretçiler hariç baktıracağını yazan 3-4 kişi 3-4 de ziyaretçi olsa 6 kişi.Tabi başı ağrımış olabilir o yüzden ağırlık almıştır bence.Sonuçta bu fal işi bünyeyi yoruyor.Ama bilmiyorum bakalım bana ne diyecek....

Ben şimdi mail attım yoğun musunuz ne zaman bakarsınız diye...Ya burdan bir çok kişi atmıştır diyorsunuz da ziyaretçiler hariç baktıracağını yazan 3-4 kişi 3-4 de ziyaretçi olsa 6 kişi.Tabi başı ağrımış olabilir o yüzden ağırlık almıştır bence.Sonuçta bu fal işi bünyeyi yoruyor.Ama bilmiyorum bakalım bana ne diyecek....

ben attim mesela ama bana henuz donus yapmadi, dedigin gibi yuvarlak bir hesapla hadi diyelim 10 kisi, yorulmus olabilir.
bir de ben fal bakip burayi takip ediyor olsam, çekinirdim yani bakmaya. iplikler pazara dokuluyor çunku :)

Arkadaşlar bugün yarım günüm geçti, mail başında beklemekten, bana ağırlığım olduğunu karmakarışık olduğumu aslında bakmak istemediğini söyledi... bende moralim bozuk onun ağırlığını almış olabilir dedim.. bana deniz kıyısına gideceğimi orda rahatlayacağımı ve 4 ay sonra işyerimden isminde 5 harf olan biriyle yeni bir başlangıç yacağımı söyledi ve fal bitti... hepsi bu kadar...

(işyerimde tanıdığım insanlar mümkünatı yok)

Bende maden ağırlık aldınız anlarım zorlamak istemem dedim, oyuzden ayrıldığım kişiye bakmasını rica ettim keşke baştan söyleseydiniz dedi ve tamamen baştan savdı, yarın bakarım dedi, sonra yarın emrah ismine detaylı bakıcam dedi her kimse o..

Tamamen terbiyesizlik, başkada birşey söyleyemiyorum...

Baktırmak isteyenler yinede siz bilirsiniz..

Son düzenleme:
bencede katılıyorum sana ağırlık almıştır bakalım benim de bildiğim iki kişi yazdı kadın bakamam başım ağrıdı bugün baştan savamam demiş bence söylemeside bir nebze dobralık göstergesi bir ara sayfada 15 ziyaretci vardı düşünsenize :)))

kızlar bende cennette ki özleme gitmeyi istiyorum ama nasıl ulaşabilirim veya gidecek olan olursa bana da yazabilir mi?

canım bakk bişi diyimde burdan pek kimse blmez sanırım özlemi ben izmirde bi tanıdığımdan almştm no sunu oda izmirden gelip baktırmş o sayede gittim falcı değilim ben medyumum diyo medyumluk neyse artk şahsen ben memnun kaldım ama siz kalmazsanız bilemem isterseniz araştırıp gidin günahı vebali kalmasın her gün yeni bi falcı buluorum :KK70: dünde bi arkadaşımdan carousel in arkasında bi cafe varmış orda falcı varmış iyiymiş oda cafe ismini bilmioo deneycem anlatcam :KK70:

canım bakk bişi diyimde burdan pek kimse blmez sanırım özlemi ben izmirde bi tanıdığımdan almştm no sunu oda izmirden gelip baktırmş o sayede gittim falcı değilim ben medyumum diyo medyumluk neyse artk şahsen ben memnun kaldım ama siz kalmazsanız bilemem isterseniz araştırıp gidin günahı vebali kalmasın her gün yeni bi falcı buluorum :KK70: dünde bi arkadaşımdan carousel in arkasında bi cafe varmış orda falcı varmış iyiymiş oda cafe ismini bilmioo deneycem anlatcam :KK70:

birkaç merdivenle girilen yol ustu cafe sanirim bahsettigin, ben baktirdim. iki kez hem de, ilkinde iyiydi, ani bilmisti, gelecekle ilgili yuvarlak seyler soylemisti, aylar sonra tekrar gittim, ani gene bildi ama gelecek çikmadi. ama memnun olan arkadasim da var.

tek kotu yani kadin surekli mum falan satmaya çalisiyor :)

Kizlar telefonda bakilan fallara bu hanim hakkimdaki goruslerimi yazdim.Dusunce okuyor sevdiginiz varsa dusuncelerini okutun.Yani gelecek degil dusunce ...Gelecek hakkindaki dusunceleriniz varsa okuyor.:)

Kizlar telefonda bakilan fallara bu hanim hakkimdaki goruslerimi yazdim.Dusunce okuyor sevdiginiz varsa dusuncelerini okutun.Yani gelecek degil dusunce ...Gelecek hakkindaki dusunceleriniz varsa okuyor.:)

telefonla kim bakıyor kızlar.. bana da bilgilerini gönderebilirmisiniz çok karışık bir durumun ortasındayım :KK43:

neysehalin@hotmail.com sevil Hanım'dan bahsediliyor, beğenenen de oldu, beğenmeyen de.
bana zaten cevap bile yazmadı kadın sabahtan beri :)
berserker teşekkür ederim..
bende yazdım neysehalin... e fakat bana da henüz cevap bile gelmedi :KK43:
ve allah daha kötüsünü göstermesin öyle kötü ve karmaşık bir durumdayım ki, yalan bile olsa bişeyler duymaya ihtiyacım var..

fal sepeti hakkında fikri olan var mı
iyi yorumlarda var kötülerde ..

fal sepeti hakkında fikri olan var mı
iyi yorumlarda var kötülerde ..

Fal sepetinden bir tek ilkay´a baktirdim, ehh iste.. minik yazmisti galiba daha once, kartlari yorumladi sadece. ama memnun olanlar da var, son zamanlarda hem kendim begendigim, hem de giden arkadaslarimdan yigitle ilgili yorumlar hep olumlu. istanbuldaysan gitmeye deger bence

Fal sepetinden bir tek ilkay´a baktirdim, ehh iste.. minik yazmisti galiba daha once, kartlari yorumladi sadece. ama memnun olanlar da var, son zamanlarda hem kendim begendigim, hem de giden arkadaslarimdan yigitle ilgili yorumlar hep olumlu. istanbuldaysan gitmeye deger bence

yiğit nerede ?
gideyim hemen
ben geçen hafta sonu bakırköy dejavuda neşe hanıma gittim ama ne bileyim
iyi mi desem kötü mü kararsızım

X