Merhaba kızlar..benimle beraber 2 kişiye daha şuan aşağıda yazdğım cümlelerin aynısını kurdu..bu cümlelerden sonra soru sormaya başlanıyor birtek sorularımız farklı o yüzden cevaplar farklı..fakat o kısma kadar aşağıda yazdıklarımı birebir 3 ümüzde duyduk..yazmaya başlıyorum sizin içinde bilgi olsun bu cümleleri daha önceden duymuş olanlar varsa söylesin..duymamış olanlarda meltem hanıma baktırdıktan sonra muhtemelen duyucak yorumları bekliyoruz hala baktırmayı düşünen varsa ben magdur oldum başkaları olmasın
Öncelikle anne adını ve kendi adını soruyor..daha sonra batırmak istediğin kiş veya kişiler varsa onlar anne adını ve ismini soruyor..sonra bir ihlas ve bir fatiha suresi okutuyor..bunları peygamberler evliyalar ve ehlibeyte bağışlayın diyor..sonra başlıyor..
direk meltem hanımın agzından yazıyorum
Sen şanssız olduğun kadar şanşlı..şanslı şanssızlardansın bekleyiş ve belirsizliği asla sevmeyen bir yapın varmiş ama hayatınla ilgili hep bir bekleyiş sürecine girmişsin diyor.. özelikle altıncı his ve sezgilerin çok kuvettli olduğunu belirtiyolarlar bunun farkıdasın değil mi? diye sorup devam ediyor..telapati gücün çok yüksek düşündüğün kişi ya karşına çıkıyor ya da arıyor seni..ama bu yüzden kuruntu yaptıgın bazı şeyleri kendine çekebiliyorsun..senin şansın kendine değil başkalarına gittiğin yeri dolduruyorsun ayağın çok uğurlu..
devam ediyor sonra duaya geçiyor..
belli bir dönem dua etmişsin sonra bıçak gibi kesmisin dualarını niye böyle yaptın diye soruyor..senin rüyaların rehber rüya gibiymiş önceden çıkardı rüyaların fakat artık rüyaların çıkmıyor..ama üstünde kesinlile büyü veya kısmet kapalılığı yok..bazen böyle düşünüyorsun çünkü işlerin yarım kalmış ama cok fazla nazar var bunun sebebide bu nazar.nazar yapmalarına sebep olanda sen mutsuz olsan seni mutlu sanıyorlar sen parasız olsan seni paralı sanıyorlar..sen bir süredir insan ırkından nefret ediyorsun yeni arkadaş dost istemiyorsun hayatında kendi kabuguna çekildiğini bunun daha hayırlı olduğunu düşünüyorsun..başkalarının dertlerini dinlemişsin diyor..
akraba bağların niye kopuk diyor..sonra küçüklükten beri hep kendi ayakları üstünde durmuşsun..sen düştüğünde kimse seni kaldırmamış hep kendin kalkmışsın
bu aralar agzınla boğazınla dişlerinle ilgili bir sıkıntı olabilir..sonra karnında şişlik olabilir..aykaların bileklerin bacakların ağrıyabilir eklem ağrıları gibi romatizma gibi bişeyler..halsizlik ve başdönmesi olabilir..
kaş ve göz yapın güzel çok belirgin nazara geliyor..
2012 den cok beklentin varmış ama umdugun gibi geçmemiş..yarınlarla ilgili bir takın kaygıların var diyor..
dua olarakta defne yapragını tütsü gibi yak falan diyor bir kaç şey söylüyor..yani daha ne diyimki
Fakat benimde.. ninanında.. saneminde 6. hissimiz çok kuvvetliymiş bakın ne hikmetse kk da falla ilgilene ilgilene falcı olmuşsuz
..he bursh ve etoiles te aynı şekilde bir hesap açıp 75 tl karşılıgında fal bakabilir aslında hepimiz falcıyız kızlar haberimiz yok:
ben yandım daha fazlası yanmasın..iyikide üsteleyip araştırdım baktırdıktan sonrada olsa iyiydi diyip geçiştirmedim..benim gibi inananlar baktıranlar varsa okusunlar bu yorumumu aynısını demiş olma olasılıgı var..demediyse ne mutlu size..baktırcak olanlarada fikir olur