İstanbul'da Fal - Falcılar

rebul eczanesin yanındaki pasajda chili cafe baktırın eğer daha iyisine gittiyseniz ne isterseniz deyin burdayım telimide yazarım, bu kadar eminim

rebul eczanesin yanındaki pasajda chili cafe baktırın eğer daha iyisine gittiyseniz ne isterseniz deyin burdayım telimide yazarım, bu kadar eminim

Canım ben İstanbul dışinda oturuyorum eğer telefonda bakarsa baktırabilirim sen bana mesajla telefonunu gönderirsen olur

Hava çok güzel bende taksim veya bakırköyde ki falcılardan birini denemek istiyorum hangisi olduğunuda bilmiyorum ayrıca yanıma arkadaş arıyorum bugün fal baktırmaya gidicek biri varsa seve seve eşlik ederim ayrıca tanışmış oluruz hemde düşünen biri varsa mailden konuşabiliriz buluşabiliriz duyrulur:))

Hava çok güzel bende taksim veya bakırköyde ki falcılardan birini denemek istiyorum hangisi olduğunuda bilmiyorum ayrıca yanıma arkadaş arıyorum bugün fal baktırmaya gidicek biri varsa seve seve eşlik ederim ayrıca tanışmış oluruz hemde düşünen biri varsa mailden konuşabiliriz buluşabiliriz duyrulur:))

canım sıfırı tüketmeseydm gelirdim :KK70: ama ykk bakırköyde gülşen varmışş onu denemek isterdm :KK70:

kızlar bende kadıkoy göztepede bir hocaya gideceğim gelen varsa gelsin bende yalnız gitmek istemiyorum :)

Kendisini tanımıyorum, baktırmadım fal. Kraliçe diyen hitap edenler olmuşta.. gay ise bilemiyorum, olabilirde... ne de olsa onlarada kraliçe denebiliyor değil mi :86:

tamam canım benim dediğim o :) Falından çok memnun kalmıştım ben 2 sene önce; sonra aradım taradım hiç bir yerde izine rastlayamadım geçenlerde ulaştım tekrar. O zamanlar kimsenin bilmediği şeyleri şak şak yüzüme söylemişti. Tabi benim bilmediğim şeylerden de bahsetmişti. ben yaklaşık 6 ay sonraya kadar dediklerinin dogrulugunu görerek şaşırdım. Hatta o zamanlar bi erkek arkadaşım vardı bana tipini tarif ediyor ben şaşırıyorum, çünkü normal esmer uzun boyle gıbı klasik tarif yapmamıştı :) Bu kadar nasıl bilebilirsin dediğimde ben onu görüyorum taş gibi çocuk sen çık aradan bana kalsın o demişti :KK70: özetle ezele gitmeni öneririm fakat kurşun olayına girmişti bir çok falcı gibi o da ben istememiştim.sanki bi de ordan para gelsin mantıgında gibiydi.yine de sen bilirsin tabi.. baktırırsan yorumlarını bizimle de paylaş :KK70:

ücret ne kadar canım gidip de memnun kalan var mı tanıdıgın?

Ücreti ne verirsen, durumu olmayanlardan para almıyor sanırım daha önce gittim birkaç şeyimi bildi örneğin benim eski arkadaşım var beni sürekli arıyor yeniden başlamak istiyor ama ben onu artık istemiyorum bunu söyledi mesela doğulu biri var işsiz seni çok seviyor sen ona sırtını dönmüşsün çok iyi niyetli dedi vs. birazdan giderim benle gelicek olan varsa gidelim tek üşeniyorum şuan

X