İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaş lar Gülşen in tam adresini verir misiniz daja önce baktirdigimda dedigi bikaç şey çıkmıştı ailem cafe nerde bide tel numarasini gonderir misiniz lütfen

Ben yaklaşık 8 gün önce damlalar cafe barışa fal baktırmaya gittim. Geçmiş ve şuan hakkında çok iyi yorumlar yaptı, her şeyi bildi. Hiç bir şekilde yanılmadı. Gelecek hakkında yaptığı yorumlarda olumluydu fakat çıkar mı çıkmaz mı diye kendimi yiyip bitiriyorum günlerdir. Siz damlalar cafe barış hakkında neler düşünüyorsunuz ? Giden varsa, söylediklerinin çıkıp çıkmadığı hakkında bir bilgi verir misiniz ? Lütfen, yardımcı olursanız çok sevinirim.

arkadaşlar ben de nil hanımdan çok memnun kaldım. geçmiş ve an tespiti çok iyiyidi. birebir söyledi her şeyi. yalnız nisan ayı içinde barışma ağustosta tam anlamıyla kavuşma olacak dedi. nisan bitti bir barışmamız olmadı. hatta çok iyi bir fırsat vardı nisan ayı içinde barışmak için, ikimizin de doğumgünüydi 1 gün arayla. neyse ben güveniyorum kendisine tarihlerde sapma olabilir.
yalnız bu ara kuzeni vefat ettiği için uygun değil.ya da bana öyle söyledi bilemiyorum.

Merhaba yeryuzu melegi ben yeni uyeyim ozel mesaj hakkim yok ama bu nil hanima gitmeyi cok istiyorum hayatim gercekten bi cikmazda ve burda herkes birbirine yardim edio bana da nil hanimin numarasini gonderebilirmisinnn lutfeeeen suan tek umudum sensin ve beni kirmayacagini dusunuorum :))

Arkadaslar bu cekmekoydeki nil icin daha once baktiranlar ve numarasini bilenler bana yollayabilirmi lutfen cok ihtiyacim var benim ozel mesaj hakkim yok ama olan varsa atsin lutfen nilin numarasini hadi bayanlar bi yardim eli :)

bır bana cıkmyoor su fallarr kıl oldum

kankaa burak dedikii iş yerinde bi çocuk var seni evleneceği bi insan olarak görüoo 3 gün geçtii çocuk baana açıldıı ben bu işe girelide 3 hafta oldu daha yeniyim :KK70: tabi bu arada serap ablaya baktırmadım belki oda söleyebilirdii bidee burakla serap ablaa bu çocuk uzun yola gidip geldikden sonra aranızda bişiler olucak dediler ikiside üstüne basa basa söledi uzun yola gidio bakalımm nolcakkk

kankaa burak dedikii iş yerinde bi çocuk var seni evleneceği bi insan olarak görüoo 3 gün geçtii çocuk baana açıldıı ben bu işe girelide 3 hafta oldu daha yeniyim :KK70: tabi bu arada serap ablaya baktırmadım belki oda söleyebilirdii bidee burakla serap ablaa bu çocuk uzun yola gidip geldikden sonra aranızda bişiler olucak dediler ikiside üstüne basa basa söledi uzun yola gidio bakalımm nolcakkk

burak kımm:? ne zamn gıttnn

X