- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben de nil hanımdan çok memnun kaldım. geçmiş ve an tespiti çok iyiyidi. birebir söyledi her şeyi. yalnız nisan ayı içinde barışma ağustosta tam anlamıyla kavuşma olacak dedi. nisan bitti bir barışmamız olmadı. hatta çok iyi bir fırsat vardı nisan ayı içinde barışmak için, ikimizin de doğumgünüydi 1 gün arayla. neyse ben güveniyorum kendisine tarihlerde sapma olabilir.
yalnız bu ara kuzeni vefat ettiği için uygun değil.ya da bana öyle söyledi bilemiyorum.
yubileem hayatımın anlamı nabıyon bebeem
sen nıye bna msj atmdınn delı
senlemi uğraşcam kızım İD kafana göre msj atıonn kafana göre atmıyonn benim duygularımla oynayamazsn
SMSM yoktu napm:) allah allah
şuanlık sadece burağınn falı ve serap ablanın falı çıkyo banaa uzun yoıla gidicek ve geldikden sonra sizin aranızda bişiler olcak dedi ikiside dğün öğrendmkii ankarya gidiomşş
bır bana cıkmyoor su fallarr kıl oldum
kankaa burak dedikii iş yerinde bi çocuk var seni evleneceği bi insan olarak görüoo 3 gün geçtii çocuk baana açıldıı ben bu işe girelide 3 hafta oldu daha yeniyim tabi bu arada serap ablaya baktırmadım belki oda söleyebilirdii bidee burakla serap ablaa bu çocuk uzun yola gidip geldikden sonra aranızda bişiler olucak dediler ikiside üstüne basa basa söledi uzun yola gidio bakalımm nolcakkk
burak kımm:? ne zamn gıttnn
Siz kesin biliyosunuzdur bu nilin numarasini :)
minikdepresif abla vermiştii ama adam başkalarına bakmak istemio cumartesi günü baktırdım her gün bi falcıdayım anasını satim
nıl bı ara kadıkoydeydı o mu:?