- 3 Nisan 2011
- 320
- 6
merhaba, rica etsem kurtulus anna'nin telefonunu bana gonderebilir misiniz? simdiden tesekkurler
bebekim dün dönemedim sana napıosun bi sorun mu var
kızımmm bizz bu siteninn vazgeçilmez üyeleriyizz
Hilalcim yazılarını takip ediyorum. Ben eski üyelerdenim çookkk falcı tecrübelerim var eskiler bilir beni. Sen ve Yubile ye bir falcı tavsiye edeceğim.
25 lira ama en az iki kere gidin. iki kere en az dememin sebebi olayları kişileri anlayınca falda gördüğü kişilerle ilgili daha iyi yorum yapıyo. Sonrasında başka falcıya gitmezsiniz.
Gönderdiklerim hergün beni arayıp şu çıktı bu çıktı dedikleri için sizinle ayrıca paylaşıyorum. Daha önce tavsiye edip numarasını da yazdım ama Merterdeki aynı isimli başkasıyla karıştırdı insanlar. Özelden atacağım numarayı gidin yorumlarınızı burda yapın beğenirseniz numarasını yine burdan verirsiniz. Ama ona giden kendine saklıyo numarasını :))
Hilalcim yazılarını takip ediyorum. Ben eski üyelerdenim çookkk falcı tecrübelerim var eskiler bilir beni. Sen ve Yubile ye bir falcı tavsiye edeceğim.
25 lira ama en az iki kere gidin. iki kere en az dememin sebebi olayları kişileri anlayınca falda gördüğü kişilerle ilgili daha iyi yorum yapıyo. Sonrasında başka falcıya gitmezsiniz.
Gönderdiklerim hergün beni arayıp şu çıktı bu çıktı dedikleri için sizinle ayrıca paylaşıyorum. Daha önce tavsiye edip numarasını da yazdım ama Merterdeki aynı isimli başkasıyla karıştırdı insanlar. Özelden atacağım numarayı gidin yorumlarınızı burda yapın beğenirseniz numarasını yine burdan verirsiniz. Ama ona giden kendine saklıyo numarasını :))
arayan bulur derler yaa sonunda bende buldum arkadaşlar gerçi bilgilerini buraya yazamıyorum ama çok iyi bir kadına gittim kadın falcı değil bakım yapıyor konuşuyor resmen..eğer sevgiliniz sizin hakkında ne düşünüyor neler yapıyor vb gibi düşünceleriniz varsa kesinlikle gidin derim bana öyle bir anlattı ki bir an onu tanıyor mu acaba diye düşündüm inanın abartmıyorum yeminle söylüyorum
fiyatı yüz lira evet çok para ama değer gördüğünüz zaman saşıracaksınız yirmi yedi yaşlarında sarışın bir bayan ama çok güçlü bir maneviyatın var isteyen arkadaşlara bilgisini verebilirim z_ucar34@hotmail.com
arayan bulur derler yaa sonunda bende buldum arkadaşlar gerçi bilgilerini buraya yazamıyorum ama çok iyi bir kadına gittim kadın falcı değil bakım yapıyor konuşuyor resmen..eğer sevgiliniz sizin hakkında ne düşünüyor neler yapıyor vb gibi düşünceleriniz varsa kesinlikle gidin derim bana öyle bir anlattı ki bir an onu tanıyor mu acaba diye düşündüm inanın abartmıyorum yeminle söylüyorum
fiyatı yüz lira evet çok para ama değer gördüğünüz zaman saşıracaksınız yirmi yedi yaşlarında sarışın bir bayan ama çok güçlü bir maneviyatın var isteyen arkadaşlara bilgisini verebilirim z_ucar34@hotmail.com
zeynoljm bu kadının dedıgı cıkan bıseyı oldumu
gelecekle ilgili birşey diyemem sonuçta taktir ilahi ve de kader diye birşey var bana haziran gibi bir tarih verdi ama bir iki yerden haber bekliyordum onlar olucak dedi onlar oldu diğerleri için 2014 dedi tatlım
evet tatlım o kadın bugün gittim bir arkadaşla beraber ona da çok güzel baktı gercekten herşeyini bildi biz ağzımız bir karış havada evlerimize dağıldık arayan buluyor ben buldum başkasına gitmem artık yıllardır ona git buna git araba alırdım falcılara gitmeseydimbebem mseajnı okudum ama sms yok merak ettım bu kadını we ne bakıyordu 1 saat suruyoo dedıgn bayan mı bu
bebem mseajnı okudum ama sms yok merak ettım bu kadını we ne bakıyordu 1 saat suruyoo dedıgn bayan mı bu
kızlar daha öncede sormuştum,belki gideniniz baktıranınız vardır.kadıköyde eski kilisenin orada rezene cafe varmış orada ışıl diye bir kadın bakıyormuş.ben sadece cafede kadından duydum iyi diye,baktıranların orumunu bekliyorum
buarda laf cafede çiğdemin tahminleri nasıl,bugün ona baktırabilirim...
suya bakıyor canım suya bakıp konuşuyor
beni aksam aksam meraklandırdın zeyno yaaa:)
hılalle ben secılmıs ınsanmıyız??:) kım bu falcıı