İstanbul'da Fal - Falcılar

eeee hadı beklıyorum numarayııı

numarasını özelden bana da yazarmısınız? telefonda bakaıyormu ne ne kadara? teşekkürler

Sevgili YesilYol, rica etsem bahsettiğiniz falcının numarasını banada gönderebilirmisiniz. Birde ne falı bakıyor acaba? Çok teşekkürler hoşçakalın.

arayan bulur derler yaa sonunda bende buldum arkadaşlar gerçi bilgilerini buraya yazamıyorum ama çok iyi bir kadına gittim kadın falcı değil bakım yapıyor konuşuyor resmen..eğer sevgiliniz sizin hakkında ne düşünüyor neler yapıyor vb gibi düşünceleriniz varsa kesinlikle gidin derim bana öyle bir anlattı ki bir an onu tanıyor mu acaba diye düşündüm inanın abartmıyorum yeminle söylüyorum
fiyatı yüz lira evet çok para ama değer gördüğünüz zaman saşıracaksınız yirmi yedi yaşlarında sarışın bir bayan ama çok güçlü bir maneviyatın var isteyen arkadaşlara bilgisini verebilirim z_ucar34@hotmail.com

zeynoljm bu kadının dedıgı cıkan bıseyı oldumu

bana ozelden mesaj at bebem ne dedı ne cıktı kımdır nedır:)

zeynoljm bu kadının dedıgı cıkan bıseyı oldumu

gelecekle ilgili birşey diyemem sonuçta taktir ilahi ve de kader diye birşey var bana haziran gibi bir tarih verdi ama bir iki yerden haber bekliyordum onlar olucak dedi onlar oldu diğerleri için 2014 dedi tatlım

gelecekle ilgili birşey diyemem sonuçta taktir ilahi ve de kader diye birşey var bana haziran gibi bir tarih verdi ama bir iki yerden haber bekliyordum onlar olucak dedi onlar oldu diğerleri için 2014 dedi tatlım

bebem mseajnı okudum ama sms yok merak ettım bu kadını we ne bakıyordu 1 saat suruyoo dedıgn bayan mı bu

bebem mseajnı okudum ama sms yok merak ettım bu kadını we ne bakıyordu 1 saat suruyoo dedıgn bayan mı bu
evet tatlım o kadın bugün gittim bir arkadaşla beraber ona da çok güzel baktı gercekten herşeyini bildi biz ağzımız bir karış havada evlerimize dağıldık arayan buluyor ben buldum başkasına gitmem artık yıllardır ona git buna git araba alırdım falcılara gitmeseydim

zeyno bu bana söylediğin kadın mı?

ben çiğdemi beğeniyorum... gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıştı bana. olumlu yada olumsuz her şeyi laaap diye söylediği için şimdi kötü bişey sölücek diye gitmek istemiyorum çok... sen gittin mi gittiysen memnun kaldın mı?

kizlar onceden yazmistim symbol da savas var ayin 19nda karsi taraf atilim yapacak dediydi. Ayin 22sinde 12gundur aramayan adamdan msj geldi. dun gene gittim haftaya tarih verdi bakalim cikacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…