İstanbul'da Fal - Falcılar

begenirsen söyle de habersiz taşınmasın bidaha. ne falı bakıyormuş

Ben bursalı Umuta gittim, ama etkilenmedim... anı bilemedi, gelecekle ilgil söylediği 1-2 çoook genel şey vardı. bir de okumak için dualar falan veriyor, ama ne bileyim, şunu 4387 kere oku gibi şeyler.... bakmadım bile.
Belki sen memnun kalırsın...

Belli ki Bursalı umuta verecek paran var... Anı bilmek istiyorsan Anna'ya git İstanbul-Kurtuluşta! Seni çok şaşırtır...

merhaba bende bugün bir arkadaşım için falcıya gitmek istiyorum üsküdarda varmış evinde bakıyormuş birde erenköy şebnem varmış biliyormusunuz yada bulabilrisek ne ala ..

merhaba bana şebnemin numarasını atabilirmisiniz acaba bugün gideceğiz. eyvah85@hotmail.com

merhaba bana şebnemin numarasını atabilirmisiniz acaba bugün gideceğiz. eyvah85@hotmail.com

Canım Şebnemin numarasını yeni alacaksınız daha ve bugün gideceksiniz öyle mi ? Mümkün değil. hasbam önce bir iki gün süründürecek sizi sonra rica minnet kabul edecek söylediği saatten itibaren en az 1 saat bekletecek.

Bir yıl önce 100 liraydı şimdi kaç lira bilinmez. Söylediği şeyler birbirine karışıyor olayları mekanları karıştırıyor. Evet 4 yıl önce iyi falcı olabilir ama şuan berbat bu yeteneği kaybolmuş. Söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.

Hilalcim yazılarını takip ediyorum. Ben eski üyelerdenim çookkk falcı tecrübelerim var eskiler bilir beni. Sen ve Yubile ye bir falcı tavsiye edeceğim.

25 lira ama en az iki kere gidin. iki kere en az dememin sebebi olayları kişileri anlayınca falda gördüğü kişilerle ilgili daha iyi yorum yapıyo. Sonrasında başka falcıya gitmezsiniz.

Gönderdiklerim hergün beni arayıp şu çıktı bu çıktı dedikleri için sizinle ayrıca paylaşıyorum. Daha önce tavsiye edip numarasını da yazdım ama Merterdeki aynı isimli başkasıyla karıştırdı insanlar. Özelden atacağım numarayı gidin yorumlarınızı burda yapın beğenirseniz numarasını yine burdan verirsiniz. Ama ona giden kendine saklıyo numarasını :))

mesajlarımın bi kaçını silmek isterken hepsini sildim rica etsem tkrar msj atar mısın

sevgili yesilyol, bahsettiginiz kisinin numarasini bana da ozel mesajla gonderebilir misiniz? simdiden tesekkurler

Bende çok meraklıyım fala baktırırım arada ... Bakırköyde duygum cafe var ben çok memnun kaldım ... üç falcıları var ... Murat tolga ve gamze ... İsim bile bildi en son baktırdığımda güzel şeyler söylediler bakalım... 3 tane önemli şey söylemişti biri çıktı bakalım diğerleri çıkacak mı :)

teşekküre ederim tatlım..dmekki gidilmeyecek..ama anadolu yakası bizim için iyiydi.maltepe serkan bağdat caddesindeki serkan aynı kişi mi.

üsküdarda varmış evinde bakıyormuş birde erenköy şebnem varmış biliyormusunuz yada bulabilrisek ne ala ..

hılalle ben secılmıs ınsanmıyız??:) kım bu falcıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…