İstanbul'da Fal - Falcılar

abeee komşuuLaaaar komşuuLaaaar :KK70::KK70::KK70: hiç tanımadığım bi kızı faceden ekledimm nolur diom falcı özlemin nosunu ver :KK70: falcı özlem kim dedi yaa dedim sen şu şu lisede okumuomuydun yeşim i tanımıyor musun ben onun arkadaşıyım falcı varmş senin bildiğin dedim he tmm numarası yok faceden kızına yazdım dedii bende dedimki bari cep numaramı ver arasın aradan bi kaç saat geçtii kadın aradıı telefon aldım ama önce ben bi deniyim sonra size veririm D: :KK70: beyenmezsem boşa gitmezsiniz

begenirsen söyle de habersiz taşınmasın bidaha. ne falı bakıyormuş

İyi geceler kizlar.. Ben Bursali Umuta gidecegim de. Tee ankaradan... Sizce nasildir? Duyaniniz bileniniz var mi? Deger mi? Her dedigi dogru mudur? Gelecegi gectim, simdiyle ilgili diyorum.
Verdigi dualar, her insana ayri ve yararli midir?
Lutfen yardim edin :KK43:

Ben bursalı Umuta gittim, ama etkilenmedim... anı bilemedi, gelecekle ilgil söylediği 1-2 çoook genel şey vardı. bir de okumak için dualar falan veriyor, ama ne bileyim, şunu 4387 kere oku gibi şeyler.... bakmadım bile.
Belki sen memnun kalırsın...

İyi geceler kizlar.. Ben Bursali Umuta gidecegim de. Tee ankaradan... Sizce nasildir? Duyaniniz bileniniz var mi? Deger mi? Her dedigi dogru mudur? Gelecegi gectim, simdiyle ilgili diyorum.
Verdigi dualar, her insana ayri ve yararli midir?
Lutfen yardim edin :KK43:

Belli ki Bursalı umuta verecek paran var... Anı bilmek istiyorsan Anna'ya git İstanbul-Kurtuluşta! Seni çok şaşırtır...

Canım sagol söylediklerin icin hiçde yanlış anlamıyorum şu an kesinlikle baktırmayaama düşünmüyorum İnan sizin verdiginiz numaraların belki cogunu aradım ama baktırmadım artık kimin daha en başindan ne oldugunu bilecek kadar tecrubelendim ama yinede uyardığın icin teşekkür ederim bu sefer konu başka buna yapamadığım icin soyliyomuyorum ama gelen dert gideni aratıyormuş hayırlısı sende dikkat et kendine

merhaba bende bugün bir arkadaşım için falcıya gitmek istiyorum üsküdarda varmış evinde bakıyormuş birde erenköy şebnem varmış biliyormusunuz yada bulabilrisek ne ala ..

Gittiğim falcılarla ilgili yorumları paylaşmak isterim...

Kurtuluş Rita en kötüsüydü
Aranızda giden varmı bilemiyorum ama Kurtuluş'da Anna iyidir ama çok sık gitmemek gerektiği kanısındayım, her gün günde 4-5 defa gitmek isteseniz gel der !!! Ama iyi bilir hatta karşınızdaki kişi şu cümleyi kuracak demişti ve aynı cümleyi o kişiden duymuştum!! inanılmazdı.
Dilek çok bilmez.
Geçen gün Selma Toprak'a ben de baktırdım memnun kaldım genelde ama telefonda olduğu için sanırım gerçekten dinlerken uzun geldi ve dağıldım.
Erenköy'de Şebnem müthiştir, isimleri ve telefon numaralarını olduğu gibi söyler, tipleri tarif eder falı uzun solukludur, aralardaki detaylardan çok sonuç odaklıdır. Bunu algılayabilmem geç oldu çünkü söylediği şeylerin tersini yaşadığımı ve bilemediğini düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama sonuç her zaman Şebnem'in dediği gibi çıkar şaşırtıcı şekilde, falın çıkmadı desende ona o söylediği şeyin altını ısrarla çizer söylediği tarihler 3-4 ay kadar atabilir ama mutlaka olayı yaşarsınız. Yalnız her dakika gitmenizi istemez, söylediklerim çıkmadan gelme der. Şu ana kadar baktırdıklarımın içinde en iyisi diyebilirim. Ümraniye'de Sevim de iyidir. Özellikle ilk baktığı fal ve gece yazarak baktığı fallar çok iyidir o da zaman zaman isim verir. Şu ana kadar batırdığım en iyiler ve en kötü bu isimlerden oluşuyor.

merhaba bana şebnemin numarasını atabilirmisiniz acaba bugün gideceğiz.:KK43: eyvah85@hotmail.com

merhaba bana şebnemin numarasını atabilirmisiniz acaba bugün gideceğiz.:KK43: eyvah85@hotmail.com

Canım Şebnemin numarasını yeni alacaksınız daha ve bugün gideceksiniz öyle mi ? Mümkün değil. hasbam önce bir iki gün süründürecek sizi sonra rica minnet kabul edecek söylediği saatten itibaren en az 1 saat bekletecek.

Bir yıl önce 100 liraydı şimdi kaç lira bilinmez. Söylediği şeyler birbirine karışıyor olayları mekanları karıştırıyor. Evet 4 yıl önce iyi falcı olabilir ama şuan berbat bu yeteneği kaybolmuş. Söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.

Hilalcim yazılarını takip ediyorum. Ben eski üyelerdenim çookkk falcı tecrübelerim var eskiler bilir beni. Sen ve Yubile ye bir falcı tavsiye edeceğim.

25 lira ama en az iki kere gidin. iki kere en az dememin sebebi olayları kişileri anlayınca falda gördüğü kişilerle ilgili daha iyi yorum yapıyo. Sonrasında başka falcıya gitmezsiniz.

Gönderdiklerim hergün beni arayıp şu çıktı bu çıktı dedikleri için sizinle ayrıca paylaşıyorum. Daha önce tavsiye edip numarasını da yazdım ama Merterdeki aynı isimli başkasıyla karıştırdı insanlar. Özelden atacağım numarayı gidin yorumlarınızı burda yapın beğenirseniz numarasını yine burdan verirsiniz. Ama ona giden kendine saklıyo numarasını :))

Hilalcim yazılarını takip ediyorum. Ben eski üyelerdenim çookkk falcı tecrübelerim var eskiler bilir beni. Sen ve Yubile ye bir falcı tavsiye edeceğim.

25 lira ama en az iki kere gidin. iki kere en az dememin sebebi olayları kişileri anlayınca falda gördüğü kişilerle ilgili daha iyi yorum yapıyo. Sonrasında başka falcıya gitmezsiniz.

Gönderdiklerim hergün beni arayıp şu çıktı bu çıktı dedikleri için sizinle ayrıca paylaşıyorum. Daha önce tavsiye edip numarasını da yazdım ama Merterdeki aynı isimli başkasıyla karıştırdı insanlar. Özelden atacağım numarayı gidin yorumlarınızı burda yapın beğenirseniz numarasını yine burdan verirsiniz. Ama ona giden kendine saklıyo numarasını :))

mesajlarımın bi kaçını silmek isterken hepsini sildim rica etsem tkrar msj atar mısın

sevgili yesilyol, bahsettiginiz kisinin numarasini bana da ozel mesajla gonderebilir misiniz? simdiden tesekkurler

Bende çok meraklıyım fala baktırırım arada ... Bakırköyde duygum cafe var ben çok memnun kaldım ... üç falcıları var ... Murat tolga ve gamze ... İsim bile bildi en son baktırdığımda güzel şeyler söylediler bakalım... 3 tane önemli şey söylemişti biri çıktı bakalım diğerleri çıkacak mı :)

Canım Şebnemin numarasını yeni alacaksınız daha ve bugün gideceksiniz öyle mi ? Mümkün değil. hasbam önce bir iki gün süründürecek sizi sonra rica minnet kabul edecek söylediği saatten itibaren en az 1 saat bekletecek.

Bir yıl önce 100 liraydı şimdi kaç lira bilinmez. Söylediği şeyler birbirine karışıyor olayları mekanları karıştırıyor. Evet 4 yıl önce iyi falcı olabilir ama şuan berbat bu yeteneği kaybolmuş. Söylediği hiçbirşeyi yaşamadım.

teşekküre ederim tatlım..dmekki gidilmeyecek..ama anadolu yakası bizim için iyiydi.maltepe serkan bağdat caddesindeki serkan aynı kişi mi.

üsküdarda varmış evinde bakıyormuş birde erenköy şebnem varmış biliyormusunuz yada bulabilrisek ne ala ..

hılalle ben secılmıs ınsanmıyız??:) kım bu falcıı

X