İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende yer tarifi istiyorum kızlar, bir de gelecekle ilgili yorumları tutmuşmuydu

Ben cvp vereyim fiyati 20tl olmus. Yeni acildigi vve yerini henuz kimse bilmedigi icin rahat rahat bakiyor. Bana sali gunu 40 dk bakti. Melekler kahvesine hemen hemen herkes gitmistr. Melekler kahvesinin bulundugu sokagi inin sol tarafa donun ve 250-300m kadar sapmadan yuruyun. Onunuze bir cami cikacak ve haka dumduz yurumye devam edin. Sag tarafta ailem cafe
Kisacask meleklerden in sola don 300m yuru sag tarafta :-D gene randevulu calisiyo haberiniz olsun

randevuyu nasıl alacağız ? telefonları var mi ?

Yine ortalığı hoca muhabbeti sarmış, falcı tamam ama cinci, minci, suya sabuna bakan, üfüren, büyüleri yapıp yapıp dağıtanları sormak yasak.

HOCA yasak...

Yazmaya devam ederseniz daha önce olduğu gibi cezalar havada uçuşur.

kızzlar merabaa delimcime diye bi arkadaş bağcılardaki bi hanımdan bahsetmiştii bugün bi kaç kişiye sordummm böyle bi kadın var tamda bağcılarda çünkü bende bağcılarda oturuyorum ama iyimidir kötümüdür bilemem hatta omudur onuda bilemem paylaşmak istedm

kız onu nerden buldunn? Delı hılal

kız onu nerden buldunn? Delı hılal

tesadüff oldu he bugün arkadaşımın annesi kendi başından geçen bi olayı anlatırkennn anaaaaaa dedim ablaaa bayan mı o bakan dedim evet dedii çok kuyruk var o kadında dedii tamda bağcılarda büyük bi ihtimal odur die düüşündm pahalı bakıomuş ama 50 ye 100 e filan dedi

parayı buldukdan sonra ben bi gidim iyiyse sölermm kötüysee sölemem bugn bi falcı keşfettimm iyi olsaydıı paylaşcaktmm vasattı

bu bagcılarda kı kadın ne bakyomus ıyımı acaba

vallahi bacım bilmiom delicimcime bahsedincee bağcılarda bi kadın var diye arkadaşında annesi anlatınca böle böle bi kadın var kuyruk var kapısında die ikisi arasında çağrışım yaptmm ondan buraya da yazdm bugn şükran die birine gittim bağcılarda falcı 10 liraya bakıyo ne bilimm bazılarnı iyi söyledii bazılarını kötü

ozamn delıcımcımeye konusma hakkı dogmustur cewap wersnnn:)merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…