- 3 Mart 2013
- 60
- 0
Bende yer tarifi istiyorum kızlar, bir de gelecekle ilgili yorumları tutmuşmuydu
Ben cvp vereyim fiyati 20tl olmus. Yeni acildigi vve yerini henuz kimse bilmedigi icin rahat rahat bakiyor. Bana sali gunu 40 dk bakti. Melekler kahvesine hemen hemen herkes gitmistr. Melekler kahvesinin bulundugu sokagi inin sol tarafa donun ve 250-300m kadar sapmadan yuruyun. Onunuze bir cami cikacak ve haka dumduz yurumye devam edin. Sag tarafta ailem cafeGülşen'i meleklerden tanırım, gidince çok bozulmuştum, aylık dönemler halinde ziyaretlerim vardı ona, nerede açmışlar peki, fiyat politikasında değişiklik olmuştur illa ki, ne kadara çıkmış bilgi verir misin?
Ben cvp vereyim fiyati 20tl olmus. Yeni acildigi vve yerini henuz kimse bilmedigi icin rahat rahat bakiyor. Bana sali gunu 40 dk bakti. Melekler kahvesine hemen hemen herkes gitmistr. Melekler kahvesinin bulundugu sokagi inin sol tarafa donun ve 250-300m kadar sapmadan yuruyun. Onunuze bir cami cikacak ve haka dumduz yurumye devam edin. Sag tarafta ailem cafe
Kisacask meleklerden in sola don 300m yuru sag tarafta :-D gene randevulu calisiyo haberiniz olsun
bir iki sayfa once biri paylasmisti. bende onun sayesinde buldum vallarandevuyu nasıl alacağız ? telefonları var mi ?
bir iki sayfa once biri paylasmisti. bende onun sayesinde buldum valla
Birde grupta biri kök canlandırmadan bahsetmişti bana dönebilir mi o kişi
sagol arkadasım , ben bulamadim o yuzden zahmet olmazsa (?) paylasir misin ?
emine akkaya dediğiniz kişi 2011de cadı kafede çalışıyordu omudur
kadınlar kahvesindeki dilek nasıl giden varmı
Tabikide0(212) 244 46 47 Ailem Cafe Gulsen
Tabikide0(212) 244 46 47 Ailem Cafe Gulsen
canım vildan çolak kökcanlandırma yazarsan tüm bilgileri bulubalirsin..
Ben birebir uygulayan birini bulmak istemiştim gerçekten dedikleri gibi işe yarıyormu filan gibilerden soracaktım
emine akkaya dediğiniz kişi 2011de cadı kafede çalışıyordu omudur
kadınlar kahvesindeki dilek nasıl giden varmı
ben ikisini de beğenmemiştim...
kızzlar merabaa delimcime diye bi arkadaş bağcılardaki bi hanımdan bahsetmiştii bugün bi kaç kişiye sordummm böyle bi kadın var tamda bağcılarda çünkü bende bağcılarda oturuyorum ama iyimidir kötümüdür bilemem hatta omudur onuda bilemem paylaşmak istedm
kız onu nerden buldunn? Delı hılal
parayı buldukdan sonra ben bi gidim iyiyse sölermm kötüysee sölemem bugn bi falcı keşfettimm iyi olsaydıı paylaşcaktmm vasattı
bu bagcılarda kı kadın ne bakyomus ıyımı acaba
vallahi bacım bilmiom delicimcime bahsedincee bağcılarda bi kadın var diye arkadaşında annesi anlatınca böle böle bi kadın var kuyruk var kapısında die ikisi arasında çağrışım yaptmm ondan buraya da yazdm bugn şükran die birine gittim bağcılarda falcı 10 liraya bakıyo ne bilimm bazılarnı iyi söyledii bazılarını kötü