İstanbul'da Fal - Falcılar

Öerhaba arkadaslar ben ankaradayım.telefonda fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz.
Gecmiş sayfaları oku oku bıtmedi.
Selma toprak
Mercan
Elmira soganlı emine hanım dıkkatımı cekenlrr
Sızın tavsıyelerınıze uyucam tessekkurler

memnun kalmasam da pek yazmıyorum ama şu birkaç kişiyi çok pahalı olduklarından ve değmemiş olmasından dolayı yazacağım..

SELMA TOPRAK: bi saat bakıyor, çok gereksiz çook! iyi niyetli bi bayan ama 150 liraya değmez, anı bile çok bildiğini sanmıyorum.

EMİNE AKKAYA: 50 lira, 10 dk ya sürüyo ya sürmüyo, doğru düzgün bişey sorulmuyo, çok da bişey bilmiyor

ERENKÖY ŞEBNEM: 100 lira, sizin sormak için gittiğiniz insanı başkalarıyla karıştırıp anlatır, anlamsız..

Öerhaba arkadaslar ben ankaradayım.telefonda fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz.
Gecmiş sayfaları oku oku bıtmedi.
Selma toprak
Mercan
Elmira soganlı emine hanım dıkkatımı cekenlrr
Sızın tavsıyelerınıze uyucam tessekkurler

sparklee arkadaşımız yazmışş yazaxcağı kadarını bende elmira dan bahsediyim 70 lira para veriosnn boşu boşunaa kadın kartlarıı seçio seçio seçio seçio seçioo hahhh diyooo bende bu kartı arıodm aşk kartı :KK70: laa zaten deste bitti tabi bulcan :KK70:

Merhaba herkese,
Beşiktaş symbol cafeden önerebileceğiniz kişiler var mı? Önceden Savaş diye birine tarot açtırmıştım, fena değildi. Kahveye ayrı, tarota ayrı para alıyorlar yalnız.
(Genelde kahve ve tarotu birlikte açar kafedekiler ama burası 2 farklı bakım olarak görüyor, aklınızda bulunsun).

Öneri bekliyorum arkadaşlar, sağolun.

elmira denenebilir iyi bakıyor bence özellikle anı iyi yorumluyor..
benim için söylediği 1 sey oldu, diğerleri için zaman var .

arkadaslar,
ben dahil hepimiz falci falci geziyoruz kimimiz eglence icin kimimizin gercekten cok buyuk dertleri var.. bir çeken bilir bir de Allah, kimsenin kimseye bosver demeye hakki yok bence.. okuyorum burada gercekten yuregi yananlar var ve bir umut duzeltebilecek birini ariyorlar. Hoca diyelim, ne dersek diyelim..
Ama sonuçta herseyi Allah´tan istiyoruz buna hic suphem yok buradaki herkes inanç sahibi..
bugun bir kitap elime geçti, kesinlikle buyu degil sadece dua kitabi. kimseye paranizi kaptirmayin, hersey Allah´tan sonuçta kimse sizin için sizden daha yurekten birsey isteyemez.. Bahsettigim kitapta degerli ve unlu bir islam aliminin basili kitabi, tipki Yasin kitabi gibi, icinde dualar var, ama burada adini yazsam mi yoksa yasak mi bilemiyorum?

wallaha ben okudum ama hiç bişe anlayamadım :KK43:

kadın ne yapıyor çözemedim...

benim köklerim kurumuş o kesin de :))

:))) kökcanlandırmanın falla ilgisi yok. tam tersine aile dizilimine benzer ama ondan daha öte bir çalışma.. vildan hanımın özel şaman enerjisi var, sizin enerjinizi alıp acıları, blokajları kendi içinde hissedebiliyor dile getiriyor kendiliğinden, yada sunum açıldığında sizin enerjinizi sizi hiç tanımayan birine yüklediğinde o kişi birebir sizin hissettiklerinizi hissediyor, üzerinizde varsa büyü, cin, obse, lanet ve daha birçok enerjiniz kendiliğinden orda olan insanlara yansıyıp ortaya dökülüyor, vildan hanım bunları şifalandırıyor, sizde oraya gittiğinizde başkalarının enerjisini birebir üzerinizde hissedebiliyorsunuz.. bir defa olsun yaşanması gereken bir deneyim:)) çok ilginç durumlar çıkıyor ortaya.. özellikle çok sevdiği yakınlarını kaybetmiş ve acısını hissedenler, o kadar ilginç şeyler ortaya çıkıyorki, sizin sunumunuz açıldığında ölmüşlerinizin enerjisini temsil eden kişiler kendiliğinden yere uzanıp sizinle konuşabiliyorlar, yerinde rahat değilse dile getiriyorlar, gözü arkada kalmışsa bu durumda ortaya çıkıp şifalanabiliyor ve kabrinde huzursuzsa bu şifalanmadan sonra huzura eriyor... yaşanmadan anlatılmaz nitelikte bir çalışma bu..

arkadaşlar ben kendi fikrimi söyledim 2 defa fal baktırdım ve şehribandan memnun kaldığımı söyledim ve isteyen baktırır isteyen baktırmaz ve yazdığım mesajlarda kiminin beğendiğini kimininde beğenmediğini söyledim artı şehribandan banane sadece iyi fal baktığını ve pozitif bir insan olduğunu söyledim kimseninde reklamını yapmam beni ilgilendirmez ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum...

rica etsem,iletişim bilgilerini paylasırmısınız?

Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.

Bende iletişim bilgilerini alabilirmiyim lütfen?

Arkadaşlar verilen no'yu aradım. Eskişehirli Aytaç Hoca.Bana da geçmişi ve anı bilmişti.geleceği bekliyorum.

merhaba arkadaşm, bu aytaç hoca yı ben de aradım az önce, telefondan 50 tlye baktığını söyledi. bir de geleceği Allhtan başkası bilemez, ben sadece size merak ettiğiniz olayı, merak ettiğiniz kişinin duygu düşüncelerini, evlilik düşüyor mu onu söylerim falan dedi.. garip yaa.
baktırılır mı, bilemedim?

Merhaba herkese,
Beşiktaş symbol cafeden önerebileceğiniz kişiler var mı? Önceden Savaş diye birine tarot açtırmıştım, fena değildi. Kahveye ayrı, tarota ayrı para alıyorlar yalnız.
(Genelde kahve ve tarotu birlikte açar kafedekiler ama burası 2 farklı bakım olarak görüyor, aklınızda bulunsun).

Öneri bekliyorum arkadaşlar, sağolun.

wayy uyanıklar wayy :KK14:

Bugün Bakırköyde üç vakit kafe didem isminde bi bayana gittik.hayatımda gördüğüm en iğrenç mekandı.kediler içinde cirit atıyordu.şimdiye kadar baktırdığım en saçma,en kötü,en anlamsız faldı.Aslında buna fal bile denemezdi.Koştur koştur Bakırköye gitmememi yanayım,30 TL paramın gittiğine mi yanayım.2 kişi gittik çıkışta ikimizde noldu şimdi bu nasıl fal, böyle bir fal bakma olamaz dedik.Kötünün de kötüsü varmış demekki.Aman dikkatli olun bizim gibi paranızı kaptırmayın.Hala düşünüyorum bize ayırdığı 5 dakkada yaptığı şeye anlam vermeye çalışıyorum.Kendini her nekadar bu olaya fal dese de biz hala ona bir isim bulamadık!!!!!

merhaba herkese,
beşiktaş symbol cafeden önerebileceğiniz kişiler var mı? önceden savaş diye birine tarot açtırmıştım, fena değildi. Kahveye ayrı, tarota ayrı para alıyorlar yalnız.
(genelde kahve ve tarotu birlikte açar kafedekiler ama burası 2 farklı bakım olarak görüyor, aklınızda bulunsun).

öneri bekliyorum arkadaşlar, sağolun.

sakın gitme.ben gittim nihal diye bi kadın baktı bana.gayet sinirli agresifti.zaten asıl işi muhasebeciymiş.işsiz kalmış sanki zorla fal baktıyorlar gibi bi hal vardı kadında :) 3 dakka ya baktı bakmadı.attı resmen çıkmadıda hiç bir şeyi.yazık olur parana umutlarına emeklerine.....

cogu para tuzagı. Taksimde bir cafe vardı sık adı gecen söylemiyim ünlü güya ama cogunu tutturamamıslar:)

geçenlerde nostradamus kafede feza sultan fal baktırdım.fal 5dk filan sürdü.hayatımda gördüğüm en kötü faldı.adam ben kısa fal bakarım ama nokta atışları yaparım dedi,size yaptğı nokta atışını anlatayım.erkek arkımın ismini bulmaya çalışıyor şimdi......

isminde a yada e var mı hmmmmm
hmmmm k yada r var mı,
peki b yada s varmı,
t yada m varmı
adam bildiğin tüm alfabeyi saydı belki soy adında vardır yok anasının adında vardır yok babasında vardır diye diye tüm alfabeyi söyledi.
sonuçta 5 dk boyunca adamın ismini bulmaya çalıştı tüm alfabeyi sayınca tabikide buldu bak dedi nasıl buldum :):):))

neyse fal bu kadar sürdü:)):)ben dedi kısa bakarım ama nokta atışı yaparım dedi:)):
bende erkek arkımın adını öğrenmek için 30 TL bayıldım:):) güleyimmi ağlayımmı boşyere param vaktim gitti.tavsiye etmem

ozamn delıcımcımeye konusma hakkı dogmustur cewap wersnnn:)merak ettım

Bağcılardaki benim duyduğum kadın ne verirsen bakan biri, üzerinde büyü nazar varsa çözen biri. Bi arkadaştan duydum, kadının ismini bile vermiyo. Tarif etse bulur giderim onu da yapmıyo. Götürürüm ancak öyle bende evi bulurum diyo.

Kızlar bu aralar fala iyice sarmış durumdayım. Bir çok falcıya gittim. Sırasıyla bahsetmek istiyorum.

1-Taksim majestik cafe şengül - vasatt berbatt - iğrençç sakın gitmeyin paranıza yazık derim. Kızlar arasında bakılan geyik muhabbeti faldan bi farkı yok.

2-Taksim Asmin cafe barış- kuzenimle beraber gittik. Gay biri. Baştan iyi dedim. Sonra kuzenim baktırdı çıktıktan sonra birbirimize anlatıyoruz neler dediğini. Aynı şeyleri söylemiş ikimize de :)) kesinlikle gitmeyin derim.

3-Taksim monalisa cafe güler - kadın oranın 10 senelik falcısıymış ama çok kötü bakıyor. Hiç beğenmedim. Hiç bişey tutturamadı desem yeridir.

Bugün Bakırköyde üç vakit kafe didem isminde bi bayana gittik.hayatımda gördüğüm en iğrenç mekandı.kediler içinde cirit atıyordu.şimdiye kadar baktırdığım en saçma,en kötü,en anlamsız faldı.Aslında buna fal bile denemezdi.Koştur koştur Bakırköye gitmememi yanayım,30 TL paramın gittiğine mi yanayım.2 kişi gittik çıkışta ikimizde noldu şimdi bu nasıl fal, böyle bir fal bakma olamaz dedik.Kötünün de kötüsü varmış demekki.Aman dikkatli olun bizim gibi paranızı kaptırmayın.Hala düşünüyorum bize ayırdığı 5 dakkada yaptığı şeye anlam vermeye çalışıyorum.Kendini her nekadar bu olaya fal dese de biz hala ona bir isim bulamadık!!!!!

hangi istediğnizi söylemediği için beğenmediğini çok merak ediyorum bn dedem ablaya 2 senedir fal baktırırm çok memnunun hadi bana özel bi elektirği var desem arkadaşlarım çevremdeki herkes ona gider onlarda memnun ayrıca mekanın temizliğine pisliğine gitmiosunuz evcil hayvan heryerde olabiliri siz oraya fal baktırmaya gidiosunuz madem beğenmedin normal bir uslupla anlat anlarız kötülemeeeeeeeeeeeeeee

X