Öerhaba arkadaslar ben ankaradayım.telefonda fal baktırmak istiyorum kimi önerirsiniz.
Gecmiş sayfaları oku oku bıtmedi.
Selma toprak
Mercan
Elmira soganlı emine hanım dıkkatımı cekenlrr
Sızın tavsıyelerınıze uyucam tessekkurler
wallaha ben okudum ama hiç bişe anlayamadım
kadın ne yapıyor çözemedim...
benim köklerim kurumuş o kesin de :))
arkadaşlar ben kendi fikrimi söyledim 2 defa fal baktırdım ve şehribandan memnun kaldığımı söyledim ve isteyen baktırır isteyen baktırmaz ve yazdığım mesajlarda kiminin beğendiğini kimininde beğenmediğini söyledim artı şehribandan banane sadece iyi fal baktığını ve pozitif bir insan olduğunu söyledim kimseninde reklamını yapmam beni ilgilendirmez ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum...
Nuray Sayarı sahtekar ve dolandırıcı kesinlikle tavsiye etmiyorum... Daha önce de yazdım kesinlikle bu kadının ne astroloji konusunda nede fal konusunda hiçbir yeteneği yoktur!
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Arkadaşlar verilen no'yu aradım. Eskişehirli Aytaç Hoca.Bana da geçmişi ve anı bilmişti.geleceği bekliyorum.
Merhaba herkese,
Beşiktaş symbol cafeden önerebileceğiniz kişiler var mı? Önceden Savaş diye birine tarot açtırmıştım, fena değildi. Kahveye ayrı, tarota ayrı para alıyorlar yalnız.
(Genelde kahve ve tarotu birlikte açar kafedekiler ama burası 2 farklı bakım olarak görüyor, aklınızda bulunsun).
Öneri bekliyorum arkadaşlar, sağolun.
merhaba herkese,
beşiktaş symbol cafeden önerebileceğiniz kişiler var mı? önceden savaş diye birine tarot açtırmıştım, fena değildi. Kahveye ayrı, tarota ayrı para alıyorlar yalnız.
(genelde kahve ve tarotu birlikte açar kafedekiler ama burası 2 farklı bakım olarak görüyor, aklınızda bulunsun).
öneri bekliyorum arkadaşlar, sağolun.
ozamn delıcımcımeye konusma hakkı dogmustur cewap wersnnn:)merak ettım
wallaha ben okudum ama hiç bişe anlayamadım
kadın ne yapıyor çözemedim...
benim köklerim kurumuş o kesin de :))
Bugün Bakırköyde üç vakit kafe didem isminde bi bayana gittik.hayatımda gördüğüm en iğrenç mekandı.kediler içinde cirit atıyordu.şimdiye kadar baktırdığım en saçma,en kötü,en anlamsız faldı.Aslında buna fal bile denemezdi.Koştur koştur Bakırköye gitmememi yanayım,30 TL paramın gittiğine mi yanayım.2 kişi gittik çıkışta ikimizde noldu şimdi bu nasıl fal, böyle bir fal bakma olamaz dedik.Kötünün de kötüsü varmış demekki.Aman dikkatli olun bizim gibi paranızı kaptırmayın.Hala düşünüyorum bize ayırdığı 5 dakkada yaptığı şeye anlam vermeye çalışıyorum.Kendini her nekadar bu olaya fal dese de biz hala ona bir isim bulamadık!!!!!