İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana saygılı ol diyen arkadaşım bunlar sana..
1-Sana iddalı konuşmadıysa bu benim suçum değil...Yazdığım kelimeleri pardon yani bir yerler dimden uydurmadım...İddalı kelimelerini itici buldum yazdım..Bu benim fikrim.
2-Saygılı olalım diyorsun pardon ya ben geldim kendi kişişel fikirlerimi paylaştım..Şahsın biri kalkmış bana alıntı yapıp yok iyidir,yok şöyledir böyledir yazmış...Saygılı olmayı ona öğret...
3-Ben burda kimseye saygısızlık yapmadım..Geçen arkadaşın biri gelmiş...Bana sevgilinle şu tarihte görüşçen dedi görüştüm yazmış...Dön bir bak ben ona alıntı yapıp kötü konuşmuşmuyum...

bnı senı ck fena lşletcemm kız yenı falcıya gıttnmı?

yaa yubile başlicam hee yaz şu numaranıı ulan forumda çoğu kişi beni gördü sapık filan değilimmm numaranı ver aricam seni yarınn alla allaa vermek istemiosanda sölee beni böleee sapık psikolojisine sokma

yaa yubile başlicam hee yaz şu numaranıı ulan forumda çoğu kişi beni gördü sapık filan değilimmm numaranı ver aricam seni yarınn alla allaa vermek istemiosanda sölee beni böleee sapık psikolojisine sokma

yıne nasıl olduysa kendı kendıne bıseyler sacmalıyosnn:) bebıs telefonumda bı sorun warr ses gıtmıyorr o yuzdn kontur almyorm sımdı burda solemıyım dedımmm ıllla soylettıryon len adamı:)ayrıca ne sapıklıgı be onu nerden cıkardın delıııı

yıne nasıl olduysa kendı kendıne bıseyler sacmalıyosnn:) bebıs telefonumda bı sorun warr ses gıtmıyorr o yuzdn kontur almyorm sımdı burda solemıyım dedımmm ıllla soylettıryon len adamı:)ayrıca ne sapıklıgı be onu nerden cıkardın delıııı

senin var öle huyların seni merak ediom görmek istiom dedim nazlanmaya başladın yüz görümlüğü vercem :KK70: olsun sen genede numaranı yaz

Bana saygılı ol diyen arkadaşım bunlar sana..
1-Sana iddalı konuşmadıysa bu benim suçum değil...Yazdığım kelimeleri pardon yani bir yerler dimden uydurmadım...İddalı kelimelerini itici buldum yazdım..Bu benim fikrim.
2-Saygılı olalım diyorsun pardon ya ben geldim kendi kişişel fikirlerimi paylaştım..Şahsın biri kalkmış bana alıntı yapıp yok iyidir,yok şöyledir böyledir yazmış...Saygılı olmayı ona öğret...
3-Ben burda kimseye saygısızlık yapmadım..Geçen arkadaşın biri gelmiş...Bana sevgilinle şu tarihte görüşçen dedi görüştüm yazmış...Dön bir bak ben ona alıntı yapıp kötü konuşmuşmuyum...

farkındaysanız ben kimseden alıntı yaparak yazmadım, direkt sizi hedef alarak saygılı ol demedim, genel bi ifade kullandım. İnsanların ne olduğunu bilemezsiniz o yüzden kimse kimseyi zan altında bırakmamalı bence. şehribancı değilim, elin falcısının bana ne yararı olacak da onun tarafını tutucam. Ben de bana nasıl fal baktığını anlattım, o kadar. Kimseye bi faydası olmayan falcılar yüzünden birbirimizi kırmanın gereği yok. Beğenen beğendim der, beğenmeyen beğenmedim der olur biter. Lafım size değildi ama burada gerçekten çok saygısız insanlar var, kendisi bi falcıyı defalarca överken reklamcı olmuyo ama başkası biri hakkında iyi bir şey dediğinde hemen reklamcılıkla itham ediyo. Bu falcılar bize bir şey kazandırmıyo, aksine kaybediyoruz o yüzden insanları kırmamızın hiç gereği yok. Ben de kendi kişisel düşüncelerimi paylaştım, bana o şekilde bakmadı dedim, siz yalan söylüyorsunuz şeklinde bir ifade kullanmadım. Benim için bazı konularda iyiydi sizin için kötüydü bu kadar basit. Elin falcısını savunmak gibi bi derdim yok.

$cimcime.jpg $cimcime.jpg al benide görr =)

farkındaysanız ben kimseden alıntı yaparak yazmadım, direkt sizi hedef alarak saygılı ol demedim, genel bi ifade kullandım. İnsanların ne olduğunu bilemezsiniz o yüzden kimse kimseyi zan altında bırakmamalı bence. şehribancı değilim, elin falcısının bana ne yararı olacak da onun tarafını tutucam. Ben de bana nasıl fal baktığını anlattım, o kadar. Kimseye bi faydası olmayan falcılar yüzünden birbirimizi kırmanın gereği yok. Beğenen beğendim der, beğenmeyen beğenmedim der olur biter. Lafım size değildi ama burada gerçekten çok saygısız insanlar var, kendisi bi falcıyı defalarca överken reklamcı olmuyo ama başkası biri hakkında iyi bir şey dediğinde hemen reklamcılıkla itham ediyo. Bu falcılar bize bir şey kazandırmıyo, aksine kaybediyoruz o yüzden insanları kırmamızın hiç gereği yok. Ben de kendi kişisel düşüncelerimi paylaştım, bana o şekilde bakmadı dedim, siz yalan söylüyorsunuz şeklinde bir ifade kullanmadım. Benim için bazı konularda iyiydi sizin için kötüydü bu kadar basit. Elin falcısını savunmak gibi bi derdim yok.

eğer bana laf vurmayaa çalışıosann hiçç uğraşmaa bacımmm ben serap ablayı söledim sadece üstüne basarakdaa gitmeden iyi araştırın dedim reklamcı olsaydım emin ol barınamazdm burdaa laflarını bilde konuşş hem uğraşmam ztn seninlee basit cümleler kurmanın mantığı yokk şehribanı bilmesekk kandırcanda neyse bide burdan seraba gidenler konuşsun bakalım bi tanesi bile olumsuz bişi sölicekmii çok takip etmişsin yaa bnm yazdıklarımı anlayarak okusaydın o zmn

Kızlar Sema Kılıç a parasını persembe gönderdim..cuma günü hesabınızı kontrol ettiniz mi dedim..edip size geri dönücem dedi..bütün gün geri dönmedi..iş mailimden iletişime geçiyordum..hafta sonu maili kontrol edemiycem dedim bana şahsi mailimden ulaşabilirsiniz dedim başka mail adresi verdim..hafta sonu hiiç mail atmadı..bugün geldim iş yerime iş mailime de herhangi bir mail atmamış..parayı gönderdim..hiç bişey demedi bana..bugün tekrar mail attım..inş param boşa gitmez bana geri döner ya napıcağımı şaşırdım..parayı göndermeden işleme başlamıyorum dedi parayı gönderdim ses yok:KK43:

Merhaba tekrar, baştan ben de hemen iletişime geçememiştim, twitter'dan da yazın mutlaka ona, size mail attım, aldınız mı diye. Bana da hemen dönmemişti; yoğun olduğum için maillerime bakamadım demişti; sonrasında cevap geldi. Yorumla birlikte. Dilerseniz, ben de iletişime geçerim, "... şu arkadaş size ulaşamıyor, maillerde problem mi var? gibisinden..." Döner bence, içinizi ferah tutun. Belki de mailler gitmemiştir, farklı adreslerden de yazın, ya da spam.a düşüyordur...

Selma Toprak yildiznameyi ne kadara bakıyor acaba bir bilginiz var mı?

Merhaba, Selma hanımla iletişime geçtim ben, 150TL.'ye bakıyor ve telefonda bakıyor. 1 saat konuşuyor ortalama. Ama öyle ezbere şeyler söylemiyor; siz doğru yönlendirdiğiniz ve doğru bilgileri verdiğiniz zaman, yıldızname, açılıyor da açılıyor...hatta emin olamadığında, tekrar baştan alıyor... Ben baktırdım, çok ümitsiz bir durumum var; mucizeler gerekiyor... Mevcut durumu bildi, 2014 ile ilgili öngörülerde bulundu. Bana belli bir zaman verdi ve bekle dedi; ona göre kararımı vereceğim.... Ben memnun kaldım, dertleşmiş oldum kendisiyle... Umarım güzel haberler alırsınız.

Merhaba arkadaşlar,

Yapmış olduğum araştırmalar sonrası aşağıdaki gibi bir derleme yaptım. Sıkıntılı olmayanlar anlamaz, ben de iki ay önce nişanlımdan yok yere ayrıldım.

Mesaj sayıam bakıp reklam yapıyor muhabbetlerine girmeyelim lütfen. Aşağıda denemediğim ve deneyenlerden bilgi almak istediğim kişileri de yazıyorum. İstanbul, İzmir, Bursa ve Eskişehir olmak üzere isimleri geçen ve olumlu yorumlar görünenler şöyle; lütfen sizin deneyimleriniz varsa özel mesajla veya buradan yorumla ekleyin ki boşuna zaman kaybı ve emek kaybı olmasın.

İzmir'den başlayalım:

İzmir'e Mart ayında gitmiştim ve tavsiye üzerine Ravazza Cafe'ye gittim Karşıyaka'daki. Kadınla enerjimiz mi tuttu nedir ama pat pat söyledi ne var ne yok. Umarım gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar. Yakın tarihler verdi ve net konuştu. İzmir'deki forum sayfasına da aynen bu şekilde yazdım.

Bursa:

Konaklı köyündeki bir hocadan bahsedilmiş oldukça fazla bir şekilde; ben de merak ediyorum. Hep de olumlu yorumlar.

Eskişehir:

Aytaç Hoca'ya bakım yaptıracağım; ve memnun kalıp kalmadığımı sizinle paylaşırım. Bugün yaptırmayı planlıyorum. Bakalım.

İstanbul:

Eveeet; İstanbul'da gezdim baya bi falcıları. Yorumlarım şöyle;

Nostradamus - Cadde - Füsun : tavsiye etmem, genel bir fal baktı. bi de kurşun dökme meraklısılar bu cafenin falcıları.

Nostradamus - Kadıköy - Dilek : bunu da tavsiye etmiyorum; çok etkilenmedim falından.

Nostradamus - Kadıköy - Seda : Bu kafe falcıları arasında en iyisi bence; içten ve sempatikti. Memnun kaldım.

Fındıkzade - Şule Anne : Su falına baktırdım, baktırdığım fallar arasında bir Ravazza İzmir; bir de Şule Anne ayrıdır benim için. Şule Anne ile ilgili yorum yapacak var mı acaba? forumda net bir bilgiye rastlamadım.

Damlalar - Tuğba : Çok hızlı konuşuyor; söylediklerini anlayabilirseniz fena değil; bir de küfür falan karışıyor araya:KK66:

Sembol - Nesil : Farklı bir tarzı vardı; fena sayılmaz.

Kapris Cafe : Gerek yok.

İzmir Buca'da Mehmet Hoca varmış; çok bahsedilmiş. Acaba sizlerden giden oldu mu???

Merhabalar, aynı dertten ben de muzdaribim kardeşim; hatta burada aşağı yukarı birçok yerde, durumumun düzelmesi için "mucize" gerektiğini yazmışımdır.. Çok acı çekmekteyim... Psikolojim bozuldu neredeyse...
Bir ümit diyerek, belki Allah birşeyleri başkaları aracılığı ile bilmemizi istiyordur diye düşünerek, ben de falcılara gittim. Hoca anlamında gittiğim kimse olmadı. Cafe falcılar, dediğiniz gibi, kurşun dökmek için de muazzam paralar alıyorlar...
Nostradamus Dilek'e ben de gittim; yeterli bulmadım pek, kurşuna bağladı işi.. Oradaki falcıların çoğu öyle.. Eskiden Bahariye şubesinde Anka diye bi falcı vardı; okuma yapacağım filan dedi, ciddi paralar aldı ve de tekrar gittiğimde ,oradan ayrılmış olduğunu öğrendiğimde, başımdan aşağı kaynar sular döküldü... Cafede fal baktıracaksam, Symbol'u tercih ediyorum; gerçi oradakiler de çoğu şeyi ezbere konuşuyorlar ama en azından ticket geçiyor:) ve de fiyatı uygun. Nostradamus iskambil falı 50 TL, Symbol'de tarot 20 TL... Ve Nostradamus'un elinde doğru düzgün falcı yok..

Telefonla hem Mercan Sayhan'a, hem de Selma Toprak'a baktırdım ben. İkisi de güzel ilgileniyorlar;ortalama 1 saatlerini veriyorlar ve istediğiniz şeyleri sorabiliyorsunuz... Selma Toprak daha iyi bana göre; Mercan da çok arkadaşça... Cafelere vereceğime, keşke baştan bunlarla iletişime geçseydim dediğim de oldu.. Bir ümit işte...
Bana gerçekten iyi bir medyum lazım, üzerimde ağırlık var, işlerim ters gidiyor, olacak olan şey olmuyor filan.. Bildiğiniz (mümkünse İstanbul'da) iyi bir hoca varsa, paylaşırsanız sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz .Teşekkürler.

Tlf'da neden bakıyor. Önceden ofisi vardı diye biliyorum, yanlış mı hatırlıyorum yoksa :44:
Birde çok pahalı diye biliyorum. sana ne kadar dedi? :KK51:

Ben 150TL'ye baktırdım, ofisi yok bildiğime göre. TV'da da bir kanalda çıkıyor,programa göre ayarlıyor durumunu sanırım. Akşam 19:00-gece 01:00 arası bakım yapıyormuş telefonda. Genel itibariyle memnun kaldım ben, abla gibi önerilerde de bulundu, kendi hayatından örnekler de verdi; sohbet ettik.. Belli tarihler verdi, evlenip evlenmeyeceğim, çocuğum olup olmayacağı vb. gibi şeyler hakkında net yorumda bulundu. Ama, durumum çok karışık olduğu için, o da "beklememi" söyledi. Karar, bir noktadan sonra bana kalıyor, onun son yorumu bu oldu baktığı yıldıznamede... (Diğer yorumlarımda da hep benzer şeyleri yazmışım..) .. Umarım hakkımızda hayırlısı olur, ne diyelim... Sizin önereceğiniz iyi medyumlar var mı?

Arkadaşlar, merhaba
Gittiğim falcıların çoğunu paylaştım sizinle. Bana iyi bir medyum/hoca gerekiyor. Gerçekten çok fazla acı çekiyorum ve üzerimde de ağırlık var; dua ediyorum sürekli...
Önerebileceğiniz-güvendiğiniz, ilminde gerçekten uzman olan kişileri lütfen paylaşın; çok ihtiyacım var fikirlerinize...
Çünkü başka çarem kalmadı, sadece dua ediyorum...
Sağolun.

Merhaba tekrar, baştan ben de hemen iletişime geçememiştim, twitter'dan da yazın mutlaka ona, size mail attım, aldınız mı diye. Bana da hemen dönmemişti; yoğun olduğum için maillerime bakamadım demişti; sonrasında cevap geldi. Yorumla birlikte. Dilerseniz, ben de iletişime geçerim, "... şu arkadaş size ulaşamıyor, maillerde problem mi var? gibisinden..." Döner bence, içinizi ferah tutun. Belki de mailler gitmemiştir, farklı adreslerden de yazın, ya da spam.a düşüyordur...

İletişime geçtim canım bu hafta içinde yorumuna başlayınca geri dönücem dedi eft gitmiş..şimdi sabırsızlıkla yorumlarını bekliyorum sema hanımın

Uzun zamandır forumu takip ediyorum hem burda yazılanlara bakarak hemde arkadaş tavsiyeleriyle birçok falcıya gittim birkaçını paylaşmak istedim belki faydası olur bundan 2 sene evvel falan birşeyin olmasını cok istiyodum o zamanlar onun için gidiyodum sayısız falcıya gittim hepsi olcak dedi ama sadece iki tanesi olmaz dedi ve olmadı onlardan biri taksim bimelek kafe sevgi ve kapriss kafe tasula benim favorim her zaman sevgi oldu çünkü gelecekle ilgili söylediği çoğu şey bana her zaman çıkar tasulada bana iyi bakıyo onunda dedikleri çıkıyo nişantaşı symbol de fulyayıda çok beğenmiştim birçok şeyi bilmişti ama o da olucak diyenlerdendi gerçi belki uzun birsüre beklesem olurdu ama bilemiycem bakırköy sea garden kafe neslihanıda çok beğenirim bu haftada üç falcıya gittim kapriss kafe tasula ve kızı roza ikisine farklı günlerde gittim ama aynı ve doğru şeyleri söylediler dünde taksim symboldeki remziye ablaya gittim onuda beğendim geçmişi çoğu biliyo zaten gelecek için beklemem lazım cıkarsa yazıcam tasula ve remziye bana aynı tarihi verdiler çok şaşırdım yıne olmasını istediğim bişey var bence imkansız ama mayısın 20 sine kadar kesinlikle olucak dedi ikiside eğer olursa yazıcam hemen buraya

onceki sayfalarda bununla ilgili mesajlari okuyunca ben de fikrimi soylemek istedim, onceki mesajlarima bakarsaniz gittigim herkesle ilgili iyi kotu kendimce yaziyorum, çunku sonucta hepimiz ayni seyin pesindeyiz...

serap hanimin daha once de soyledigim gibi 2 seyi cikti, ancak soyledigi baska bir iki sey tamamen tersine gelisti ve benim icin hayal kirikligi oldu cunku iki seyi bilince digerleri de çikar diye umutlanmistim. bana bir hocasi oldugunu soyledi ama ben hoca pesinde degilim, ayrintiya girmedik..

sehriban hanima da bir iki gun once gittim, yaklasik bir saat bakti daha cok sohbet havasinda, bana dedi ki, ben iyi de gorsem soylerim, kotu de gorsem.. su anla ilgili tespitleri daha tutarliydi, bana 2 sey icin tarih verdi, cikarsa yazarim zaten, gelecekle ilgili soylediklerini bana gittigim falcilarin yuzde 95' i soyluyor zaten..

bilemiyorum kizlar.. burada sunun reklami bunun reklami denilince, harcadigim parayi geçtim, moralim bozuluyor umutlaniyoruz çunku ister istemez..

haa, bana sorsaniz bir daha ki sefere hangisine gidersin diye, ben sehriban hanim derim. Ama fal olayi gerçekten kisisel birsey.
bunun ornegini daha once defalarca gordum, o yuzden artik kimseye kimseyi tavsiye etmem. dedim ya, sadece kendi yorumum.

Merhaba, Sema Kılıç ve Selma Toprak arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? İletişime nasıl geçiliyor kendileriyle?

arkadaşlar ben kendi fikrimi söyledim 2 defa fal baktırdım ve şehribandan memnun kaldığımı söyledim ve isteyen baktırır isteyen baktırmaz ve yazdığım mesajlarda kiminin beğendiğini kimininde beğenmediğini söyledim artı şehribandan banane sadece iyi fal baktığını ve pozitif bir insan olduğunu söyledim kimseninde reklamını yapmam beni ilgilendirmez ben sadece düşüncelerimi paylaşıyorum...

X