İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim dediğim kişide sarışın. Yaşı da ufak değil aslında. Aynı kişi mi acaba. Daha önceden tv kanallarından birinde çalışıyormuş tarot falı bakıyormuş.

Gururlu verdiğin numara o dediğin kişiye mi ait ? Bugün aradım ama cevap vermedi.

cimcime bu erol o erol galiba tatlıses tv de çalışmıştı,numarasını wersen bana nasıl makbule geçer anlatamam....

ewet kişiye ait,canım.

Şehriban hanım bana geçen c.tesi gittiğimde iskambil kağıtları açar açmaz 7 GÜN İÇİNDE işle alakalı şöyle şöyle birşey olucak demişti..Tam 9 gün oldu malesef dediği şey olmadı:KK43:(Zaten faldan sonra gelip falının 5 para etmez olduğunu yazmıştım..Ne geçmiş,ne an,ne gelecek..Fos ki fossss
Şimdi birileri çıkıp elektrik meselesi sana tutmamış diyecek..Geçiniz bu işleri..Ben şurda 3-5 aydır fal baktıran insan değilim..Nerden baksanız 15 senedir zaman zaman falcı kapılarını arşınlamış biri olarak diyorum ki elektrik denen birşey yok..
Son birşey..Ben burda yazılan şeylere kesinlikle inanmıyorum..Bir takım insanlar çok fazla abartılıyor..Zaten gelecek beklentisi için gitmiyorum falla.zaman zaman sıkıldıkça eğlence amaçlı ve şu zamana ait kafamdaki soru işaretleri için giderdim...ama en son gittiğim 2 falcının saçma sapan çıkması benim faldan soğuttu..
Cümleten iyi akşamlar.....

B'ni meraktan çıldırttın aklıma bir sürü şey geldi kişi zeynoleji olunca her şey olabilir diyorsun icim rahatladı şimdi arıyorum normal çalıyor telin niye cevap vermiyorsun beni merakta bırakıyorsun neyse iyisin cok şükür

banyodaydım canım kontur yokki çağrı atayım bugün seni aradım iş yerinde duyuramadım sana telefonum yapıldı artık konuşabiliriz heheheeh

Şehriban hanım bana geçen c.tesi gittiğimde iskambil kağıtları açar açmaz 7 GÜN İÇİNDE işle alakalı şöyle şöyle birşey olucak demişti..Tam 9 gün oldu malesef dediği şey olmadı:KK43:(Zaten faldan sonra gelip falının 5 para etmez olduğunu yazmıştım..Ne geçmiş,ne an,ne gelecek..Fos ki fossss
Şimdi birileri çıkıp elektrik meselesi sana tutmamış diyecek..Geçiniz bu işleri..Ben şurda 3-5 aydır fal baktıran insan değilim..Nerden baksanız 15 senedir zaman zaman falcı kapılarını arşınlamış biri olarak diyorum ki elektrik denen birşey yok..
Son birşey..Ben burda yazılan şeylere kesinlikle inanmıyorum..Bir takım insanlar çok fazla abartılıyor..Zaten gelecek beklentisi için gitmiyorum falla.zaman zaman sıkıldıkça eğlence amaçlı ve şu zamana ait kafamdaki soru işaretleri için giderdim...ama en son gittiğim 2 falcının saçma sapan çıkması benim faldan soğuttu..

benim falım çıktı ve ben memnunum ve bir çok falcıya gittim en iyisi bana göre şehriban hanımdı bende önerdim sonuçta fal illaki hepsi çıkacak diyede birşey yok geleceği allahtan başkada kimse bilemez ama bana soracak olursan pozitif bir insan ve hisleri çok kuvvetli ben bu yüzden öneriyorum isteyen gider isteyen gitmez zaten sende kendi ağzınla söylüyorsun fal eğlence amaçlı diye ama dediğim gibi kadın pozitif biri artı hisleride kuvetli

benim falım çıktı ve ben memnunum ve bir çok falcıya gittim en iyisi bana göre şehriban hanımdı bende önerdim sonuçta fal illaki hepsi çıkacak diyede birşey yok geleceği allahtan başkada kimse bilemez ama bana soracak olursan pozitif bir insan ve hisleri çok kuvvetli ben bu yüzden öneriyorum isteyen gider isteyen gitmez zaten sende kendi ağzınla söylüyorsun fal eğlence amaçlı diye ama dediğim gibi kadın pozitif biri artı hisleride kuvetli

Pardon ya sen kimsin ki benim mesajıma alıntı yapıyorsun.Şehriban mısın yamağımısın???
Burası gittiğimiz falcıları beğendik,beğenmedik yada sallamasyonları çıktı,çıkmadı paylaştığımız bir FORUM..
9 mesajın var 9 uzuda Şehriban 10 numara,5 numara,yok en iyisi yok the best lablabalabbbbb.
Kalkmışşsın Tövbe ya Allah diyorsun..Dinimizde en büyük günahlardan biri olan fal baktırmaya burda insanları teşvik edip vesile oluyorsun..Bilmiyorsan öğrende gel bana yaz...Öve öve bitiremediğin kişinin konuşmaları...'Ben bir tarih veririm o tarihte o adam döner,çık dışardaki kızlara sor..Kalıbımı basarım.Benim adım Şehriban' Bu konuşmalar nedir biliyormusun Allaha sirk koşmak..Kadın resmen gelecek benden sorulur tarzı konuşmalar yapan bir şahıs...Sende otur burdan bu bayana aracılık yap..Bir dahada Bana laf yetiştirme...

Son düzenleme:

dedıklerıne katılıyorum ayrca ne bı fal nede bı falcı bu kadar abartılmamalı...falının cıknamasına sasırmadım cunku zatn hıc begenmedıgını solemıstın sehrıbnı:)

aynennn hayatımm bugün yorumlarda okudumm gittim bende şehribanaa ii filan dediler çıktı dediler megaloman bi hatunun tekii hiç tutarlı değildi dediğin gibi bende frekans olayına inanmıyorum bi falcı iyiyse iyidir kötüyse kötüdürr şehribanı tavsiye etmem kızlar

rekLam kokan hareketLer Mayykkkkk :KK66:

rekLam kokan hareketLer Mayykkkkk :KK66:

hahahha bu laf bu foruma çok uyuyor bence:KK37: burda ismi geçen falcıların çoğu sadece reklam amaçlı uyduruk ötesi falcılar bence herkes gerçekte gitti falcıyı gizliyor bence arkadaşım..ben bu fal işlerinde pek usta değilim zaten buraya da aslında akıl danışmak için üye olmuştum ama cidden olur olmaz insanların burda övülmesinden middem bulanıyor...ama ne yazıkki kimse bana yardımcı olmadı offff öyle dertliim ki offff...:KK5:

ben de baktırdım şehriban'a geçmişte ve anda gerçekten çok iyiydi. geleceği Allah'tan başkası bilemez tabi ki, bana öyle iddialı cümleler kurmadı 'böyle olabileceğini görüyorum', 'sen yine de ona fazla güvenme' şeklinde konuştu. Bahsettiğiniz gibi ben bilirim havasında değildi. fal bu ayrıca kimine tutar kimine tutmaz, buna defalarca şahit olduk. Zaten her şeyi bilen, her söylediği çıkan bi falcı olamaz. Ama size göre kötü bi fal yüzünden insanları suçlamak da hiç hoş değil. Biraz saygılı olmayı öğrensek pek sorun kalmayacak.

şehribancı değilim. fikrimi söyledim sadece, bu da oldukça normal bir davranış. :KK66:

X