İstanbul'da Fal - Falcılar

banaaa karşımdaki insanın fikirlerinii sölicek bi falcııı söleyiiiiiiiiiiiiiiiin :KK70: çok mu zor ya :KK70:

En zoru bu biliyormusun..Herkez birşey söylüyor ama sen bilemiyorsun.atıyor mu,tutuyor mu,gerçek mi...Gelecek için söylediklerine vakit gelince ha sallamış diyorsun fakat an'a hiç birşey diyemiyorsun.

benide zengin kocaya satmıştı,hem zengin hem yakışıklı :KK43:(

her genç kızın hayali yakışıklı zengin kocalar :))

kız atıda warmıymıs:) gercı bıze cıksa cıksa esek cıkar yalnız bu emıne bana demıstıkı sızın ewde lamba patlamıs cıdden ewe gıttgımde lambayı yaktım yanmamıstı sasırmıstım:)

falcınızz berın tamayı bence deneyın kahve falı tarot katına ve mısır tarotu kum falı su falı bakar facesıı varıdr berın tamay dıye aratın cıkıyorr cokda ıyı bakarr bence herseyınızı bılırr bence dogru adres berın tamaydır

falcınızz berın tamayı bence deneyın kahve falı tarot katına ve mısır tarotu kum falı su falı bakar facesıı varıdr berın tamay dıye aratın cıkıyorr cokda ıyı bakarr bence herseyınızı bılırr bence dogru adres berın tamaydır

gerçi istanbullu hatunlar akıllıdır kanmaz boyle şeylere ama ben genede yazıyım reklam yapma bellıkı sen berrın tamayın ta knedısısın:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Ay minikkkk
Sende bir serap çıkarma şimdi başımıza:)

bende dıyorum kı bu mınık nerde:)
minik nerde olcak 3 gün yüzüyo , 3 gün yürüyo 1 gün diyetisyene gidiyo , 5 gün calısıyo.
harbi delirdim iyicene :KK37:
kilolarla birlikte beyinde akıp gidiyo sanırsam :KK1:
bu aralar kafayı kırdım kızlar. olmayan paramı saçayım diyorum.
ya birine sarıcam , ya da falcıya gidicem ..
serap çıksın başımıza :KK37:

minik nerde olcak 3 gün yüzüyo , 3 gün yürüyo 1 gün diyetisyene gidiyo , 5 gün calısıyo.
harbi delirdim iyicene :KK37:
kilolarla birlikte beyinde akıp gidiyo sanırsam :KK1:
bu aralar kafayı kırdım kızlar. olmayan paramı saçayım diyorum.
ya birine sarıcam , ya da falcıya gidicem ..
serap çıksın başımıza :KK37:

ooo sen bayag yogunsun mınık bu kadarı ınsanı bayagg yorar yazda gleıyoo sen bı tatıle gıt yat sezlonga:)ohhh

X