- 9 Mart 2013
- 633
- 0
banaaa karşımdaki insanın fikirlerinii sölicek bi falcııı söleyiiiiiiiiiiiiiiiin çok mu zor ya
kız oyle bı falcı yokkı:) en ıyısı adamı arayıp sormakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banaaa karşımdaki insanın fikirlerinii sölicek bi falcııı söleyiiiiiiiiiiiiiiiin çok mu zor ya
Oooo seni subay'a satmış,iyi bari:))Beni de maddi durumu çok çok iyi bir adam'a sattı:)Adama geldi ama maddiyat yok
benide zengin kocaya satmıştı,hem zengin hem yakışıklı (
her genç kızın hayali yakışıklı zengin kocalar :))
benide zengin kocaya satmıştı,hem zengin hem yakışıklı (
her genç kızın hayali yakışıklı zengin kocalar :))
kız bu erkek mılettı manawda satılmıyor kı abı ıyısnden wer dıyelım:) hep curuk hep ezılmıss
yubilee seni çok merak ediyorum görmemin bi sakıncası var mı
yubile bu erkekler ewrim geçriyo wallahi :))
kendimi sapık gibi hissettiminşş bıgun tanısırız:)
kendimi sapık gibi hissettim
kendimi sapık gibi hissettim
evet ya bi serap vardı
nerdeydi sorması ayıp
evet ya bi serap vardı
Nerdeydi sorması ayıp
Yubile ile ikiniz çok komiksiniz:)Gül gül çatladım burda:)))Çok yaşayın emi:)
falcınızz berın tamayı bence deneyın kahve falı tarot katına ve mısır tarotu kum falı su falı bakar facesıı varıdr berın tamay dıye aratın cıkıyorr cokda ıyı bakarr bence herseyınızı bılırr bence dogru adres berın tamaydır
Ay minikkkk
Sende bir serap çıkarma şimdi başımıza:)
minik nerde olcak 3 gün yüzüyo , 3 gün yürüyo 1 gün diyetisyene gidiyo , 5 gün calısıyo.bende dıyorum kı bu mınık nerde:)
minik nerde olcak 3 gün yüzüyo , 3 gün yürüyo 1 gün diyetisyene gidiyo , 5 gün calısıyo.
harbi delirdim iyicene
kilolarla birlikte beyinde akıp gidiyo sanırsam
bu aralar kafayı kırdım kızlar. olmayan paramı saçayım diyorum.
ya birine sarıcam , ya da falcıya gidicem ..
serap çıksın başımıza