İstanbul'da Fal - Falcılar

gelecek için değill karşımdakinin dşüncelerinii bana en iyi emine akkaya mı söleyebilirr yoksa elmiramıı kızlar lütfen baktıranlar yorumlarını atabilirmi bekliyom D

elmırayı bılmyorm ama emıne akkaya bana hıc tuttramamıstı bebem

gelecek için değill karşımdakinin dşüncelerinii bana en iyi emine akkaya mı söleyebilirr yoksa elmiramıı kızlar lütfen baktıranlar yorumlarını atabilirmi bekliyom D

Emine karşıdaki insan için hiç konuşmaz:)Bende öyle birini arıyorum ama bulamadım.En son majestik şengülle iskambil baktırmıştım.Karşındaki insan için bayağı yorum yaptı.Şöyledir,böyledir.şunları yaşıyor gibisinde..ama ben inanmak ve inanamamak arasında kaldımGerçi söylledikleri olabilecek şeyler ama bilemedim genede...

offf jasminn yaaa off yubilee yaaaaaaaaaaaa çok mutsuzum çokkk yokmuu şöle biri yaa

karşı tarafın düşünceleri hakkında Şengülün su falına ne diyorsun bir fikrin var mı?

jasımın emınenın en ıyı yaptıgı sey esnemek:) banada subay warmıs onu anltmıstı oyle bırınıde hıc gormedım ne alaka sengulun ankı durumları fena degıldır ama o cok ıyı bı yorumcu degıldır

yubilee bana yardımcıı oll bana odaklan

jasmin aklımdan da sen geçiodun bugun :))

canım nasıl gidiyo aşk hayatın ? eminenin dediklerinde bir sapma war mı? yada çıkan şeyleride oldumu?

yubile bana da emine, sen ewleneceğin insanı tanıyon ama onla hiç sewgili olmamışsın dedi,3 harf werdi o harflerden de hiç kimseyi tanımıyorum

Evet tatlım çok haklısın 2 si konusunda...:)Şengül aslında iskambile iyi bakıyor fakat kendinden birşey katmadığından herşey bölük börçük oluyor..Yorum yapamıyor yani dediğin gibi:)Bilemedim ki..İyi mi,kötü mü...ama çok ilgili alakalı bir bayan..hani 2 yalan atayım gönderiyim bunu derdinde değil..Bu da takdire şayan..:)

jasmin aklımdan da sen geçiodun bugun :))

canım nasıl gidiyo aşk hayatın ? eminenin dediklerinde bir sapma war mı? yada çıkan şeyleride oldumu?

Tatlım ben kadının ne olduğunu hala çözemedimBende ilk defa tuturan o oldu...Çoğu şeyi yaşadım..ama olmayanlarda oldu
Birde iş için şu tarihte iş gelicek,çok iyi iş dedi..İş geldi o tarihte ama arkası gelmedi...Yani iş olmadı Hani gitsem diyorum,bilemiyorum ki...60tl.iyi para

SENGUL ABLAYA BEN cok gıderım muhabbetıne ama falına da cok baktrdım su faln yorum yaptıgında kendı kafasındakılerıde soler aslında solemese daha ıyı cunku yorum katıyoo buda ınsanın aklını karsıtryoo yoksa ıyıdır hostur da ıste falı 5 cıkmaz 1 cıkar oyle yanıı

O zaman en iyisi İskambil falıymış desene..Hiç yorum katmıyor:)Ben zaten gelecekten beklentim yok,şu anı merak ediyordum..Ha bu arada gelecek içinde bir kaç tahminde bullundu.ama tutar,tutmaz bilemiyeceğim..Çünkü unuttum ne dedi

banaaa karşımdaki insanın fikirlerinii sölicek bi falcııı söleyiiiiiiiiiiiiiiiin çok mu zor ya

bence su falı ıskambıle nazaran daha ıyıdır ama yıne de sen bılrsn benım ıskambıl cıkmamıstı :) ınss senınn cıkar en azından suan kı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…