İstanbul'da Fal - Falcılar

Beyala nette Vildan Colak kokcanlandirma yazarsan sayfaya ulasabilirsin, iletisim bilgileri sayfada vardir..

Şehriban hangi kafede fal bakıyor acaba?

canim sehriban i bu forumda soledilerde gittim ben.Kadikoyde istanbul cafe de bakiyor.bu arada hani cafe falcilari hemen yolluyor ya adami sehriban cok uzun bakiyor.
bana iskambil de aciyimmi demisti.bende ac demistim. kahve ve iskambil ikisi 30 tl. ama yaklasik herhalde yarim saatten cok surdu fal. agzim acik kalmadi evet onu soliyim, benim agzimi
acik birakicak falcida yok zaten :) ama genel olarak bildigi seyler cok. yorumlamasi harika galiba onu diyim. gelecek hakkinda dedikleri cikarmi bak onu bilmiyorum. ama symboldeki meryem ve sehriban
ikiside bu yakin zaman icin ayni seyi soledi. cikarsa ikisininkide cikcak cikmassa buda degilmis diyip agliycam

canm hayırlısı allahtan zatn olucak olan oluyoo napsak bos dılıyorm kı senın gonlunde kı nı rabbım wersn

tabikide canim olan la ölene çare yok der atalarimiz:)ruhumu dinlendircem fal hakkinda dusunmek istemiyorumbir sure. en guzel seyler sen beklemedigin anda olur derler ya
bakalim birde boyle deniyelimmm,allah hepimize hayirlisini versinnn

belkıs, şehriban ve meryem üçünde takıldım hangisine baktırcam ben ya bu foruma takılmamam lazım benim kafa iyice karışıyoo..

belkıs, şehriban ve meryem üçünde takıldım hangisine baktırcam ben ya bu foruma takılmamam lazım benim kafa iyice karışıyoo..

canim ben belkisi tanimiyorum ama sana sunu diyebilirim sehriban mi meryemmi dersen bana gore sehriban cunkuuuuu daha rahat bakiyor ve daha uzun bakiyor, dedigim gibi ikisi arasinda ucurum gibi fark yokdu. gelecek konusunda ayni seyi dedi ikiside bu ay iki kisi arasinda kalican. ikiside ayni seyi dedi. sehriban isim harf solemedi bana bu arada. meryem fal inda o harfi belirgin demisti. evet bir o var gercekten de hoslandigim bir cocuktu ama 1 aydir hic konusmuyoruz. ozellikle dedim taniyormuyum hayir dedi. ole yani. birsey cikarsa ikisinin dedigide cikcak bolece. ama ben
sahsi fikri rahat bakmasi acisindan sehriban derim

teekkür ederim canım.bu cafe tam olarak nerde ben kadiköyü çok iyi bilmiyorum malesef.bir boğanın olduğu meydanı bilirim:)tarif edebilir misin?

teekkür ederim canım.bu cafe tam olarak nerde ben kadiköyü çok iyi bilmiyorum malesef.bir boğanın olduğu meydanı bilirim:)tarif edebilir misin?

bogadan dogru yukari cikiyorsun. yani arabalarin giremedigi yere dogru. bayagi yuruyosun. sonra sag tarafta bir sokak vardir. kosesinde ne vardi unttumda karsisinda pasaj var. o sokaga girince zaten iki tarafli lokantalar bole sokaga tasmis masalar var. hemen sokagin bitiminde sola dogru donup ilerliyince solda kaliyor istanbul cafe. ne zaman gidceksin program var mi :)

Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.

kıvırcık saçlıydı baya kilolu diğerini tanımıyorum ama saçları kahverengiydi ozaman. bi internet sitesinde kendi kafemle yakında hizmeteym yazmış daha da bşy yazmamıştı. acaba aynı kişilermi? hasta diyolardı kadın için sırdaş cafede

Beyala nette Vildan Colak kokcanlandirma yazarsan sayfaya ulasabilirsin, iletisim bilgileri sayfada vardir..

Canım sagol inceledim ama daha önce duymadığım bır sey olduğu icin pek çözemedim yıned cok sagol aslında sana sormak istediğim co sey vardı ama uzunca da yazmıştım sonra mesaj hakkım olmadıgı icin göndermedim keske konusabılseydik

Sevgili arkadaşlar geçenlerde bir bayana ebced hesabıyla fal baktırdım çok uzun süre baktı taa bugünden yaşlanıncaya kadar anlattı kadın o kadar etkilendim ki anlatamam..çok değişik detaylar verdi ama birşey sormak istiyorum burda içinizde ebcedle fal baktıran falan var mı yada bu konuda yorum yapabilcek birisi??

anladığım kadarıyla sen yıldıznama baktırmışsın.. ve fal filan hikaye tek gerçek o .. kurandan bakılıyor cünkü... nerde baktırdın bende arıyorm .. detaylarını yazar mısın ?

anladığım kadarıyla sen yıldıznama baktırmışsın.. ve fal filan hikaye tek gerçek o .. kurandan bakılıyor cünkü... nerde baktırdın bende arıyorm .. detaylarını yazar mısın ?

ben nostradmus cafede füsun hanım diye bir kadına baktırdım aslında nostradamus cafede her gidene gel sana kurşun dökelim diyorlar ama onu kulak ardı edersek bu füsun harbiden etkiledi beni ama dedikleri %100 çıkarmı onu bilemem bu kadın çok değişik bişeydi yahu bide bu konuda deneyimleri olanlar paylaşsın lütfen yada önerebileceğiniz birileri varsa söylesinn..

Kızlar şehriban a mı gitsek :) var mı eşlik etmek isteyen :)

ben sehriban hanima baktirdim, ilk basta cok sacma gelmisti, bi anlam veremedim. ama daha sonra tarihleriyle birlikte yasadim..ben ülke disindayim , gecen türkiyeye geldigimde eski calistigi yere gittim ama yoktu..eger giderseniz lutfennnnnnnnn benim icin numarasini yada ulasabilecegim bi adres alir misini lutfennnn ...orda olsaydim sana takilirdim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…