Canım az önce okudum özel mesajı oysa sana cok uzun mesaj atmıştım ama malesef özel hakkım yokmuş inceliğin icin cok sagol sana sormak istediklerim vardı ana meaikmadresim var ama ormanda esim falan görür diye atmak istedim senin icin mahsuru yoksa özelden numarıyı gönder aramak isterim
Şehriban hangi kafede fal bakıyor acaba?
canm hayırlısı allahtan zatn olucak olan oluyoo napsak bos dılıyorm kı senın gonlunde kı nı rabbım wersn
belkıs, şehriban ve meryem üçünde takıldım hangisine baktırcam ben yabu foruma takılmamam lazım benim kafa iyice karışıyoo..
canim ben belkisi tanimiyorum ama sana sunu diyebilirim sehriban mi meryemmi dersen bana gore sehriban cunkuuuuu daha rahat bakiyor ve daha uzun bakiyor, dedigim gibi ikisi arasinda ucurum gibi fark yokdu. gelecek konusunda ayni seyi dedi ikiside bu ay iki kisi arasinda kalican. ikiside ayni seyi dedi. sehriban isim harf solemedi bana bu arada. meryem fal inda o harfi belirgin demisti. evet bir o var gercekten de hoslandigim bir cocuktu ama 1 aydir hic konusmuyoruz. ozellikle dedim taniyormuyum hayir dedi. ole yani. birsey cikarsa ikisinin dedigide cikcak bolece. ama ben
sahsi fikri rahat bakmasi acisindan sehriban derim
teekkür ederim canım.bu cafe tam olarak nerde ben kadiköyü çok iyi bilmiyorum malesef.bir boğanın olduğu meydanı bilirim:)tarif edebilir misin?
Hangi Arzuyu soruyorsunuz? ikiside killoluydu. Genç olan taksimdeymiş, bende araştırıyorum. Kızıl saçlı olan kendi kafesini açtı kadıköy kuyubaşına yakın bir yerde.
Beyala nette Vildan Colak kokcanlandirma yazarsan sayfaya ulasabilirsin, iletisim bilgileri sayfada vardir..
Etkili olmadigini duymustum
En iyi erkek ölü olandır...
Sevgili arkadaşlar geçenlerde bir bayana ebced hesabıyla fal baktırdım çok uzun süre baktı taa bugünden yaşlanıncaya kadar anlattı kadın o kadar etkilendim ki anlatamam..çok değişik detaylar verdi ama birşey sormak istiyorum burda içinizde ebcedle fal baktıran falan var mı yada bu konuda yorum yapabilcek birisi??
anladığım kadarıyla sen yıldıznama baktırmışsın.. ve fal filan hikaye tek gerçek o .. kurandan bakılıyor cünkü... nerde baktırdın bende arıyorm .. detaylarını yazar mısın ?
anladığım kadarıyla sen yıldıznama baktırmışsın.. ve fal filan hikaye tek gerçek o .. kurandan bakılıyor cünkü... nerde baktırdın bende arıyorm .. detaylarını yazar mısın ?
kadının adı neymıs?
füsun yazmış :) ama kafede bakılır mı yaaa :) kaça bakıyormuş :) gidelim mi ki :)
Kızlar şehriban a mı gitsek :) var mı eşlik etmek isteyen :)