nostradamustkıler normal faldan anlamyorlar kı kaldı yıldızname:)
ben sehriban hanima baktirdim, ilk basta cok sacma gelmisti, bi anlam veremedim. ama daha sonra tarihleriyle birlikte yasadim..ben ülke disindayim , gecen türkiyeye geldigimde eski calistigi yere gittim ama yoktu..eger giderseniz lutfennnnnnnnn benim icin numarasini yada ulasabilecegim bi adres alir misinilutfennnn ...orda olsaydim sana takilirdim yani :)
siz bu yıldıznameden anlıyorsunuz heralde bildiiğiniz bir varsa söyleyin de bizde bilelim..
walla ben hıc yıldızname baktırmadım ama nostradmstakıleın faldan anlamdıgını bılıcek kadr tecrubem war bı ıkı tane falcısı ıyıdı onuda ellerrdn kacırdılar zatn
ben de daha önce bu nostradamus cafeye gittim bende nostradmustakilerin gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum ama bu füsun hanımdan gerçekten etkilendim genelde de falı pek umursayan biri değilimdir ayrıca çevremde de füsun hanım hakkında fikri olan kimsede yok ben bu kadını tavsiye ederim tabi yinde siz bilirsiniz..
yıldızname baktırmadım ama ebced hesabı rakamlarla bakılyoo sanırım walla gelecgı allahtan baskası bılemzz etkılıyıcı olabılır ama butun hayatını yorumlamasına ımkan yok bence bı ara televızyonda saıd nursı dıye bırını gormustum ebced hesbıyla gaıbı bıldıgını solemıstı
hahaha çok güldüm valla said nursi yaşıyor mu yaaa.. nasıl gördünüz acaba çok merak ettim.. bu arada gaybı Allah tan başka kimsenin bilemeyeceğini aklı başında tüm insanla bilir size kolay gelsinn..
zatn okuduysanız ben telvızyonda boyle bır sey soylendıgını duydum dıye yazdım ayrıca gayıbı allahtan baska kımsenn bılemıcgınıde yazdım ee sız soyluyosnz gıttım baktırdm efsuna dıye bunun bılınceysenız neden soruyosnuz ya okudugunuzu ıyı okuyun yada cewap werıken daha duzgun kelımeler kullanın
cnm aynen sana söyledim mailini bi özel msj olarak atabilir misn diye . ya ben burada bulana kadar konu degişiyor o yzden istedim fal konusu
Etkili olmadigini duymustum
hahaha çok güldüm valla said nursi yaşıyor mu yaaa.. nasıl gördünüz acaba çok merak ettim.. bu arada gaybı Allah tan başka kimsenin bilemeyeceğini aklı başında tüm insanla bilir size kolay gelsinn..
arkadaslar ben ebced hesabını tam anlamıyla doğru yapan insanların bu ilimi tam anlamıyla kawradıkları an çok fazla yaşamayacaklarını duymuştum..
adamın ismi said nursi olabilir,ama bizim bildiğimiz risalei nur eserlerinin yazarı olan said nursi değil...
canm ben onunla ılgılı bır wıdeo gormsutm arkdsta ebced hesabıyla baktırdım dedı bende saır nursı dıye hatırlyorm arkds nedense buna gulmeyı tercıh ettı pek anlamsta degılm
canım said nursi olarak bilinen risalei nur yazarı war,ondan ötürü yanlış anlamıştır muhtemelen.
Ben sadece söyledim beğenmediklerimi sen yine baktır neşe hanıma ben beğenmedim. Sanırım beğenmek zorunda da değilim :) Ne dersin ?