İstanbul'da Fal - Falcılar

telve cafede sanırım. bi teyit ettirmek lazım , arayıp önceden arzuhal ve emelim cafede calısan yiğit mi deye .
sen begenmeyebilirsin ya da gidenler ama ben beğenmiştim. 2 defa gittim.
D sen beyendiysennn bize laf düşer mi aplaa deneme yanılma yöntemi ile olur bu işler

007 bond kızı seni:)bırlıkte hareket edıyolr dedıgn mto mu?

hayır canım ben şu MTO ya mesaj atan numaradaki adamdan bahsediyorum, adı mustafaymıs bana verilen hesap numarasındaki isimle aynı diye .. aman neyse olan olmus artık sanırım kızlar yapıcak bişey yok.

Son düzenleme:

:S bence bu keremcem dedıgımız şahıs uşakta yaşıyor keremcem de tabıkı takma adı. zaten kendi adı oldugunu hiç düşünmemiştim. Ben hesap numarasını alana kadar çok takla atmıştım bi türlü vermemişti sonra benimkinde sorun çıktı arkadaşınkini veriyorum dedi ve öyle vermişti hatta ücreti yatırdım dediğimde tamam demişti yatırdım diyosanız öyledir diyip kontrol bile etmemişti edin dememe ragmen. Ben de tok gözlü oluşundan ve geçmiş ile şuandan isabetli bahsedişinden etkilenmiştim. Meger neler dönüyormuş

:) artık birini önermeye korkar olduk :) sen ver canım bana noyu öyle düşünmem ben araştırırım da :) raingirl_1990@hotmail.com mail adresim. çok teşekkür ederim şimdiden

telve cafede sanırım. bi teyit ettirmek lazım , arayıp önceden arzuhal ve emelim cafede calısan yiğit mi deye .
sen begenmeyebilirsin ya da gidenler ama ben beğenmiştim. 2 defa gittim.

Minik bakirkoydeki yigitten bahsediyosan telve cafe deki o yigit degilmis, bi arkadasim yana done ariyodu onu telve cafe diye duymus o da ama o degil dedi, sen bi check et tabii istersen yine de. O ise de haber verirsen cok sevinirim

Minik bakirkoydeki yigitten bahsediyosan telve cafe deki o yigit degilmis, bi arkadasim yana done ariyodu onu telve cafe diye duymus o da ama o degil dedi, sen bi check et tabii istersen yine de. O ise de haber verirsen cok sevinirim

arayıp sorsam sölerler mi acep :S
bakırköy çok ters hususi gitmek istemiyorum , pufff.
bakırköye yolu düşen olursa bi fotosunu cekip bana yollasa

slamlr ya dedm fal baktrmycgm dye fena baktrasm var yani takılan 2kişi var aklmda:) bakırköy laf cafe çıgdem ve symbol nihal hangısı daha iyı:) bide symbol meryem savaş linda çkti aklim karişti yne:) çigdme baktran var mi

gulısss wallahı sana guluyorm ben yazmıstım sen bıraksan fal senı bırakmaz

gulısss wallahı sana guluyorm ben yazmıstım sen bıraksan fal senı bırakmaz

bende aglançk halıme gülùyom artık:) bugün yüregim skıldı yalandan hikayeler dınlemeye îhtyacm var.bugün rüyamda ex sevgliyi gördm benı aldattigı kzla nışanlanyoduoysa ben rezıl olmaşnı ıstym dönmesin perışanlgını rezillgnı duyuym yeter naslsa akrabam ama nışanladgnı duyarsam depresf olurum.rüya çok etkıledi beni be.

bebem ruya senın bılıncaltın we kendını sureklı uzen sensın aslında sen masaldan cok bıseyler ınanmak ıstıyosn bıraz daha bekle yada bı falcıya gıt rahatlamak ıcın ama sureklı kendını buna baglama canm benm senın oktay wardı ona nıye gıtmıyosun?? Yorumlara ıyı bakta ole gıt paranı bos yere kaptırma

oktaya mayıs gbı gtmek ıstyorum öyle dmişti.ya kızla fotogrflar çekıp facede de paylaşyo ya cok snırlendm ondan bıde ayrlmadan ònce eşek herıf bana dedkı senınle güzel 6yl gecrdk ama ben hayatmın aşkını kadınını buldum yüzüklerde sende kalsn.ben onunla evlencem dedı ya hırs yaptım.ınşallah ahım çıkar söz yüzügmle kaldm ortada.

ya da oktaya gdym bir kac ay erken gtmş olurum:) su çıgdemıde cok merak edyordum yok burdan gden cok sıra oluyom7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…