- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
bu yiğitt nasıl bişeyy iyi bakıyor mu ? sen neden memnun kalmıştın ?
ne demek neden memnun kalmıştın
iyi bakıyo cocuk , enerjimde tutuyo.
tarot kahve karşımı bakıyo.
yavyum bulursan bana da adres verir misin ?
telve cafede sanırım. bi teyit ettirmek lazım , arayıp önceden arzuhal ve emelim cafede calısan yiğit mi deye .
sen begenmeyebilirsin ya da gidenler ama ben beğenmiştim. 2 defa gittim.
007 bond kızı seni:)bırlıkte hareket edıyolr dedıgn mto mu?
selam kızlar,
bu kerem ile ilgili gecmiş mesajları şimdi okuyabildim, bende arayıp ondan hesap numarası istemiştim bulunsun diye , hesap sahibinin adını soyadını da istedim eft için .. şimdi aldığım nota baktımda, önce kerem küçük diye gönderebilirsiniz demişti, sonra arayıp M.ALİ CEKE adına gönderin bu ortak hesap dedi ve hesabın bağlı oldugu şube de uşak şubesi.. Dolayısıyla MTO nun söyledikleri ile birleşince yani telefona çıkan adam Uşakta ve adı Mustafa yani parçalar yerini buldu.. Bence birlikte hareket ediyor bunlar. Ayrıca telefon numaraları var , isimler var savcılığa şikayet edilebilinir , tabii kim uğrasmak ister orası ayrı bir konu. Ben bildiklerimi paylaşmak istedim.
kirli kedii sana yanıt verebilmem için serapla konuşmam lazımdıı konuştum verebilirsin numaramı dedii ben mesaj atamıyorumm nasıl verebilirim bilmiyorum da ama bakk şöylede durum var araştır istersen öyle gitt reklamcı filan demesinler banaa ben çok memnunum çünküü bnm öğrenmek istediğim herşeyi sölüo dedikleride çıkıyo
telve cafede sanırım. bi teyit ettirmek lazım , arayıp önceden arzuhal ve emelim cafede calısan yiğit mi deye .
sen begenmeyebilirsin ya da gidenler ama ben beğenmiştim. 2 defa gittim.
:) artık birini önermeye korkar olduk :) sen ver canım bana noyu öyle düşünmem ben araştırırım da :) raingirl_1990@hotmail.com mail adresim. çok teşekkür ederim şimdiden
Minik bakirkoydeki yigitten bahsediyosan telve cafe deki o yigit degilmis, bi arkadasim yana done ariyodu onu telve cafe diye duymus o da ama o degil dedi, sen bi check et tabii istersen yine de. O ise de haber verirsen cok sevinirim
kirli kedi ben mail şifremi kaybettimfaceye yazdım mailini sevda adında bi bayan çıktı oraya msj atıorum oke
bak tekrardan sölüom araştırda git ben memnunum ama sen memnun kalır mısın bilmem haa bide senden ricam memnun kalırsan beni haberdar edersen sevinirimtamm cnm olur :)
ne demek neden memnun kalmıştın
iyi bakıyo cocuk , enerjimde tutuyo.
tarot kahve karşımı bakıyo.
slamlr ya dedm fal baktrmycgm dye fena baktrasm var yani takılan 2kişi var aklmda:) bakırköy laf cafe çıgdem ve symbol nihal hangısı daha iyı:) bide symbol meryem savaş linda çkti aklim karişti yne:) çigdme baktran var mi
gulısss wallahı sana guluyorm ben yazmıstım sen bıraksan fal senı bırakmaz
bende aglançk halıme gülùyom artık:) bugün yüregim skıldı yalandan hikayeler dınlemeye îhtyacm var.bugün rüyamda ex sevgliyi gördm benı aldattigı kzla nışanlanyoduoysa ben rezıl olmaşnı ıstym dönmesin perışanlgını rezillgnı duyuym yeter naslsa akrabam ama nışanladgnı duyarsam depresf olurum.rüya çok etkıledi beni be.
bebem ruya senın bılıncaltın we kendını sureklı uzen sensın aslında sen masaldan cok bıseyler ınanmak ıstıyosn bıraz daha bekle yada bı falcıya gıt rahatlamak ıcın ama sureklı kendını buna baglama canm benm senın oktay wardı ona nıye gıtmıyosun?? Yorumlara ıyı bakta ole gıt paranı bos yere kaptırma