İstanbul'da Fal - Falcılar

Zonguldaklı Harun diye biri var herşeyi bildiğini iddia ediyor. Ama sahtekarlıkta uzay ve hiçbirşey bildiği yok. Üstelik de Türkiyenin bir numarası olduğunu söylüyor. Yalancılıktan kazandıkları aya yol olur. Uzak durun bence.

sağol canım cevabın için
havas ve hüddam diye bişey duymuştum demek bununla ilgili
araştırıcam ben de yine

havas iyi niyetli birşey değil. büyü ile ilgili. sadece bunu yazabilirim burda sanırım, yasak çünkü büyü ile ilgili konuşmak... ayrıca rahmani denilene de pek inanmayın derim...(onun da iyi niyetli olması sadece şans eseri olur)

yani büyü ve bedensiz varlıklarla ilgili şeylere sakın bulaşmayın derim... onların aracılığıyla bakılan fallar da riskli...

Son düzenleme:
bende aglançk halıme gülùyom artık:) bugün yüregim skıldı yalandan hikayeler dınlemeye îhtyacm var.bugün rüyamda ex sevgliyi gördm benı aldattigı kzla nışanlanyodu:KK43:oysa ben rezıl olmaşnı ıstym dönmesin perışanlgını rezillgnı duyuym yeter naslsa akrabam ama nışanladgnı duyarsam depresf olurum.rüya çok etkıledi beni be.

hayır diyelim hayır olun gülişşcim tersine çıkar evlenemicek demekki :KK76:

ya da oktaya gdym bir kac ay erken gtmş olurum:) su çıgdemıde cok merak edyordum yok burdan gden cok sıra oluyom7

laf cafedeki çiğdem dimi ondan bahsediyorsun arkadaşlar gittiler benim çok memnun kaldılar..ben o kadına memnun olmayan kimseyi duymadım.. iştersen bir dene ama erken gitmen lazım sen daha iyi bilirsin gerçi orasını on iki gibi orda ol :KK16:

:S bence bu keremcem dedıgımız şahıs uşakta yaşıyor keremcem de tabıkı takma adı. zaten kendi adı oldugunu hiç düşünmemiştim. Ben hesap numarasını alana kadar çok takla atmıştım bi türlü vermemişti sonra benimkinde sorun çıktı arkadaşınkini veriyorum dedi ve öyle vermişti hatta ücreti yatırdım dediğimde tamam demişti yatırdım diyosanız öyledir diyip kontrol bile etmemişti edin dememe ragmen. Ben de tok gözlü oluşundan ve geçmiş ile şuandan isabetli bahsedişinden etkilenmiştim. Meger neler dönüyormuş :KK43:

neler oluyor bana da anlatın ben pek bir geri kaldım bu sınav olayından neyseki yarın bitiyor dönüşüm muhteşem olacak :KK9:
keremcene ne olmuş ayoll :KK31:

bak canım ben yamağı filan değilimm hemen herşeyide reklama filan yormayın ben 2010 yılında üye oldum siteye yeni bi insan değilim bu 1 2.side bananee seda dan banane ondan bundan gelip burda niye reklam yapıyimki bu yorum sayfalarında ilk sıralara gidin benim yorumlarımı orda da okuyabilirsiniz ben sadece olanı söledim burda okuduğumdan sonra kağıda dikkat ettim bana dediği ise başka seda var filan bende samimiyetinize inanıp burda söledim gelip burda seda dört dürtlük falcıdır şudur budur demedim kağıda yazdıklarımı biliyo isim veriyo o şaşırttı beni 2 sene evvel gene gitmiştim sevdiğin çocukla evlenceksin demişti ama ben ondan ayrıldım başkasını seviyorum ben gelecekle ilgili bişi duymak istemiyorum zaten burda da hep yazdım anı iyi bilen bir falcı varmı diye ne araa yamağı olduysam onuda çözemedim haa ama haklısın onun yanına gittiğimde burda okuduğum seda hakkındaki şeyleri söledim oda tabikide full inkar etti bana ispatlamak için kağıda bakmamı söledi olay bundan ibaret sedayıı iyilesem ne olur kötülesem ne olurr bananee

Ben yamak kelimesini size kullanmadım yanlış anlaşılma olmuş. Orada gittiginizde esmer cocukları olan hatta hamile hamile terketti falan demişti kocası için.o kadın dan bahsediyorum YAMAK diye. göya kocasından ayrılmış adam bunu terketmiş vs vs gecmiş.dolandırıcı üçkagıtcı pisligin teki Günesli SEDA.Allah yedirmez ama o bunun farkında değil.

havas iyi niyetli birşey değil. büyü ile ilgili. sadece bunu yazabilirim burda sanırım, yasak çünkü büyü ile ilgili konuşmak... ayrıca rahmani denilene de pek inanmayın derim...(onun da iyi niyetli olması sadece şans eseri olur)

yani büyü ve bedensiz varlıklarla ilgili şeylere sakın bulaşmayın derim... onların aracılığıyla bakılan fallar da riskli...

evet canım ben de hoşlanmıyorum
bi ara çok rahatsız oluyodum geceleri
artık araştırmam bile :)

gunaydinn kizlarrr
hava cok guzelll icim acildi. kac gundur depresyonik ruh halimden bugun biraz kurtuldum.sokaktaki kopekle konustum,elimdeki
sandvici verdim boyle sevgi kelebegi gibi hissediyorum kendimi :KK1:
dun benim aramiyan okuzum aradi sesini duyunca sevincegime kapatmak istedim herzamanki bahaneleri duymak istemedim.
beni bu forumdan yolladiginiz sehriban hanim demisti hatta sen istemiycen demisti.allahim dedim hakketen benmi soguyorum bu okuzden:44:
1 ay sonra beni cagirdi sehriban goruceksin cok iyi olucan demisti.insallah dedigi cikar ve ben daha iyi olurummmm :KK49:

Laf kafeye gitmeyi düşünüyorum ama canan mı çiğdem mi karar veremedim.
Fikri olan var mı?
Bir de Elmiranın numarasını gönderbilir misiniz?

Laf kafeye gitmeyi düşünüyorum ama canan mı çiğdem mi karar veremedim.
Fikri olan var mı?
Bir de Elmiranın numarasını gönderbilir misiniz?

cigdemi biliyorum canim gecmis ile seyleri az bildi ve biraz soledikleri tutarsizdi.Yani ben pek begenmedim.Ama tabi karar senin:KK51:

bide arkadaslar bugun gene birine gitmek istedim de ,kadikoyde siginak cafe varmis. Niko diye biri,baktiran varmi eski yorumlari okudum ehhh yani. bugun birine gitmek istiyorum gene anadolu yakasi ama cidden gittigime degsin ama :KK14:

Ben yamak kelimesini size kullanmadım yanlış anlaşılma olmuş. Orada gittiginizde esmer cocukları olan hatta hamile hamile terketti falan demişti kocası için.o kadın dan bahsediyorum YAMAK diye. göya kocasından ayrılmış adam bunu terketmiş vs vs gecmiş.dolandırıcı üçkagıtcı pisligin teki Günesli SEDA.Allah yedirmez ama o bunun farkında değil.

ben arkdasa sızın ona yamak demedıgınzı anlatmıstım kı seda konusunda kesınlıkle katılyorm seda cdden dolandırcı we allahtan korkmaz bana ımkansız seyler solemıstı ben arkdslarıma sallıyoo dedım de ınandıramadım arkdsıma kalktı sen hostes olcan dıyoo saka gıbı banada cıktıgım ıste gerı cagırılcagımı soledı yuh hıc ole de bısey olmadı ayrıca cocuklarımın olusunu gorım bu fal cıkmazsa dedı ya sen kımsın bı kul ne bu guwen dusmez kalkmaz bır allah buna ragmen sedanın ewı bu kadar yazılan seye rahmen doluyosa gulerım....

bide arkadaslar bugun gene birine gitmek istedim de ,kadikoyde siginak cafe varmis. Niko diye biri,baktiran varmi eski yorumlari okudum ehhh yani. bugun birine gitmek istiyorum gene anadolu yakasi ama cidden gittigime degsin ama :KK14:
sıgınak cafe nıko bana cok ucuk seyler solemıstı bı mımar bulacaktımda bogazda oturcaktım nerde kız:) aaa olaydı

oh olsun bana oh olsun çiğdem için gittim 1 de laf cafeye zeynep e baktırdım 5 e kadan doluymuş. sürekli geleceğe odaklandı pek memnun kalmadım çok azcık tutturdu ama çok azcık yazık yani o paraya ordan çıkarken kızlar fal hakkında konuşuyordu mandal cafeden çıkmışlar Ada'yı çok methettiler ne görüyorsa diyormuş pembe tablo çizmiyormuş bir de İstiklalde Monami Cafe Sema dediler baya konuştuk onlarda bizim gibi denenmedik bırakmamışlar bu ikisini baya övdüler önümüzdeki ay bunları deniycem ben anlatırım olanı biteni....

X