İstanbul'da Fal - Falcılar

sendede o manyakligi sezdim zaten hahahahhahahah . bu belli bir surec ama ya ben mesela 1 aydir bir durtuldum fal diye niyeyse. cok iyiydim 1 yildir.hayir korkum su cafeler sorun degilde evlere gidiyoruz ya birgun basilcam diye cok korkuyorum :KK1:

Evlere gitmiyorum valla. Ya cafe ya telefon. Telefonda da bi elmira bi olgu. Onlari da haftada bir arayonca soylicek bisey bulamiolar garipler. Olgu kizdi bana bu fallar cikmadan sana bi daha fal bakmicam arama sakin dedi:KK43:((

falmanyagıoldum daha önceki mesajlarında bahsettiğin başak şu kadıköydeki başak mı? la porte cafe miydi neydi? eğer öyleyse falı nasıldır? birde savaşla başak ne falı bakıyorlar?

sendede o manyakligi sezdim zaten hahahahhahahah . bu belli bir surec ama ya ben mesela 1 aydir bir durtuldum fal diye niyeyse. cok iyiydim 1 yildir.hayir korkum su cafeler sorun degilde evlere gidiyoruz ya birgun basilcam diye cok korkuyorum :KK1:

falmanyagıoldum daha önceki mesajlarında bahsettiğin başak şu kadıköydeki başak mı? la porte cafe miydi neydi? eğer öyleyse falı nasıldır? birde savaşla başak ne falı bakıyorlar?

Evet la porte deki basak. Basaka yuzyuze baktirmadim ama bildigim kadariyla tarot ve ayna fali bakiyor. Kisilik analizi konusunda begenirim Basak i ben.
Savas kahve de tarot da bakiyor, benim tercihim tarot Savas'ta

iki gün giremedim olay olmuşş canlarım serabın numarasını istiosunuz ama sormadan veremem aradım ama çmıyoo bi izin alim sonra söz veririm bide bugn nolduuu şok oldummm zahide demiştikii iki kardeş olan bi tanıdığın var bi erkek bi kızda olabilir iki erkek de olabilir iki kızda olabilir varmı böle tanıdığın dedi var dedimm bu arkadaşından bi sıkıntı alıcaksın dedi fal ı salı baktırdımm perşembe o sıkıntıyı aldım zatn anasını satimm hemde öyle böyle bi sıkıntı değil çok canım sıkıldıı yaa offf

Cok enteresan buldum topigi ve bi kac yorumlarinizi okudum. Nedense falcilara gitme sebebiniz iliskiler / erkekler.. Bir arkadas haric, oda parasinin geri gelmesini bekliyormus..
Fala inanma, falsizda kalma diyor arkadaslarim. Gecen yaz sahilde bi bayan geldi yanima ( falci filan degil, yanimda gunesleniyordu) ve bana tarot kartlari bakmak istemis, icinden gelmis kartlara bakti. Icinden bir dilek tut dedi, sonra kartlari actikca surekli asktan meskten, kismetlerden bahsetti. Sonundada sen aski ariyorsun, dileginde ask ile ilgili ve dilegin yerine gelecek demisti. Oysa dilegim annecigimin sagligiydi ve ne yazikki annecigimi 3 ay once kaybettim.
Uzun lafi kisasi, o bayan gibi ve falcilar surekli duymak istedigin seyleri soyluyorlar, konu hep ayni, ask mesk, kismet, para.. Ama benim duymak istedigim annecigimin sagligiydi, onuda bilemedi. Allahima siginarak zor gunleri atlatiyorum, insallah sizlerde zor gununuzu Allahimizin verdigi sabirla atlatirsiniz.

Bir soz vardir ingilizlerin, Allahimiz elinden bir kismetini aliyorsa, seni uzmek icin degil, avcunda yeni bir kismete yer acmak icindir diye..Buna inanin, falcilarada gidiyorsaniz eglence amacli gidin ama umut baglamayin.

Ve aslaa hic kimseyi hayatinizin merkezi yapmayin. Unutmayin ki, beynimizi kendimiz yönlendiriyoruz, istedigin hayati yasayabilirsin yeterki kendinle mutlu ol, olanlarla mutlu olmasini bil..

haklısın kardeş vallaa hep aşk meşkk :KK70: dejavu cafedeki neşe hanım bana dilek demişti kaç tane istersen iki dilek tutmuştumm bana döndü dedikii iki dilek tutmuşsun ya ne bilek şaştık kaldık

Baktirim hemen yazdim valla:KK43:(
Iki vakite is acilmasi, 9 vakite cok buyuk askk:)
Bayrakli yere dikkat et, hastane, mahkeme olabilir gibi seyler...
Kesmiyor, kesmiyor bunlar artik beni malesef:KK43:((

Bu arada 2 sene oncesine kadar Nisntasi sembolde Savas vardi ayrilmisti, gecen hafta onu buldum Besiktas sembol de.
Cafe falcilainin arasinda benim bir numaramdi hala da oyle
ne falı bakıyor bu savaş :)) anda mı iyi?

bana eski erkek arkadasimin arkadasi emreyim diyen numara 05435709143 ben aradim baska numaradan adi mustafaymis usakmis orasi. bakalim size ne diycek. parama acimiyorum beni yeniden hayal kirikligina ugratti ve eski erkek arkadasimla muhattap oldum ona yaniyorum. cok zor toparlanmistim daha toparlanali 2ay olmustu. hayattan zevk almaya baslamistim. Allah bana gunumu gosterdi iste bana degil falciya inanirsan boyle olur diye.

selam kızlar,

bu kerem ile ilgili gecmiş mesajları şimdi okuyabildim, bende arayıp ondan hesap numarası istemiştim bulunsun diye , hesap sahibinin adını soyadını da istedim eft için .. şimdi aldığım nota baktımda, önce kerem küçük diye gönderebilirsiniz demişti, sonra arayıp M.ALİ CEKE adına gönderin bu ortak hesap dedi ve hesabın bağlı oldugu şube de uşak şubesi.. Dolayısıyla MTO nun söyledikleri ile birleşince yani telefona çıkan adam Uşakta ve adı Mustafa yani parçalar yerini buldu.. Bence birlikte hareket ediyor bunlar. Ayrıca telefon numaraları var , isimler var savcılığa şikayet edilebilinir , tabii kim uğrasmak ister orası ayrı bir konu. Ben bildiklerimi paylaşmak istedim.

canım bu kişinin ve edirnekapıdakinin nosunu alabilir miyim?

kirli kedii sana yanıt verebilmem için serapla konuşmam lazımdıı konuştum verebilirsin numaramı dedii ben mesaj atamıyorumm nasıl verebilirim bilmiyorum da ama bakk şöylede durum var araştır istersen öyle gitt reklamcı filan demesinler banaa ben çok memnunum çünküü bnm öğrenmek istediğim herşeyi sölüo dedikleride çıkıyo

ben yiğidimi buldum sanırım , telve cafede anlaşılan .. bi kontrol edip gidem :KK53:
çok sevmiştim o eşeği :KK53:

minikk kıız harbi zahidee yalanmı olduu sende ?
yadaa bn bu fal olaylarından anlamıyom herkez bana iyimi gelio ne :KK70:
bende oldukca vasattı , dün bi mail yollamıştı arkadaş gitme , bakla falı diye , ben tebi koydum ya aklıma ..
neyse sorun değil ..
herkes herkesi beğencek diye bişe yok ki ..
ben yiğidime gidicim :KK52:

Selam arkadaşlar.Ben de size hayatımın zor bir döneminde fal yüzünden hayatımın nasıl daha da zorlaştığını anlatıcam ve lütfen ama lütfen arkadaşlar geleceği Allahtan başkasının bilemeyeceğine inanın,benim düştüğüm hatalara düşmeyin.

Sıkıntılı bir dönemimde bu forumda bahsettiğiniz hemen hemen tüm falcılara gittim.Gittiğim tüm falcılar hemen hemen birbirinden ayrı şeyler diyorlardı yani ortaklık yoktu.Ben burada adı çok geçtiği ve başıma ilginç şeyler geldiği için Dimo daki Fatoştan bahsetmek istiyorum bilgilendirmek için.Ben o zamanlar onun tarzı farklı diye ona kafayı taktım.Gidenler bilir,kadın bir kağıt alıyor,dua okuyor,görüntü açılsın başlicam falan diyor,o şekilde bir bakımı var.O zamanlar çok hoşlandığım biri vardı,bana onun adının harflerini tipini hayatını herşeyini anlattı anlattı,çok iyi biri olduğunu beni çok sevdiğini evleneceğim kişinin o olduğunu falan söyledi.Anlatımına inandırıcılık katmak için de görüntüler geldiğini bunları ona Allahın verdiğini falan söylüyor,Allahın adını da kullanıp insanı bağlıyor.O dönem benim bir yurtdışına gitme durumum da vardı yüksek lisans için ama kesin değildi ve gidersem de gideceğim tarih eylülün 26sıydı.Bence bu fal bakanların insanların aklını okuma yetenekleri var,kadın o zaman direk 26 eylülde gidiyorsun demişti,kalacağım yurttan,hatta uçağa binme safhama kadar senaryoyu düzdü.Hatta ben uçağa binerken birşeyimi unuttuğumu fark edecekmişim de sonra annem gönderecekmiş de gibi şeylerden bahsetti.O zamanlar isteklerim o yönde diye bunları duymak hoşuma gitti,bir sene içinde 3 kez gitmişimdir.Tabiki de hiçbiri olmadı,çok iddialı şekilde gidiyorsun gidiyorsun diyip kağıda uçak ülke resimleri çizdiği olayım olmadı :) Daha kötüsünü de anlatim çok hoşlandığım,kadının çok iyi biri,evleneceksin,şöyle mutlu olacaksın böyle güzel yaşayacaksınız diye aklımı yıkayıp benim bilinçaltıma girip beni doldurduğu adamın da teşhisli psikolojisi bozuk bir kişi olduğunu öğrendim :) Burada kimseyi kötülemek istemiyorum,bu işin ne kadar yalan olduğu diğerleri için de geçerli,mesela beni o dönem çok etkilemiş biri daha vardı.Bağdat caddesinde,kafenin adını şimdi hatırlamıyorum ama çocuğun adı Serhandı.Annemin adını,gitmek istediğim ülkenin adını herşeyi direk söyledi,geçmişi anlattı,harfler,tip tarifi hepsi süper ama gelecek gene çıkmadı ve o çocuk sonunda geleceği kimse bilemez dedi,yani bunu fal bakan kişi söylüyor düşünün artık.

Falım çıktı diyenler bence o faldan etkilenip falı kendileri çıkarıyor.Hayatınız sizin elinizde,onların yaptığı bilinçaltına girmek ama gördüğünüz gibi boş vaatler veren hatta çok yanlış yönlendirenler de oluyor.En kızdığım ise mesela Fatoşun sanki Allahmış gibi iddialı ifadelerde bulunması, dedikleri mutlakmış gibi konuşması, çıkmıyor diyince de bunu kabul etmeyip bu sefer de olayın nasıl olacağı değişebilir ama sonuç değişmez diye saçmaladıkça saçmalaması, halbuki olmaz diyince kızıyordu benim dediklerim çıkar diye olayın tarihine görüntüsüne kadar anlatmıştı ve olacak diye iddia etmişti??? :)) Tamam iyi insan,iyi niyetli de kendince belki ama pembe tablodan,kurgudan başka birşey yok,hayatın gerçekleri yok yani.Bu kişi sadece bir örnek beğenen varsa sırf ona yükleniyor gibi olmiyim,herkes fikrini söylemekte deneyimlerini paylaşmakta hür ama bu gibi ben Allah tarafından seçildim tarzından konuşan,dengesinin bozuk olduğu her halinden belli insanlara prim vermeyin arkadaşlar.Sizin falınız çıkar çıkmaz çünkü siz çıkmasını istemişsinizdir birşey diyemem ama benim hayatımda böyle bir örnek var onu paylaşmak istedim.O zaman kaptırmıştım kendimi ve çok da inanmıştım çünkü çok istiyordum ama şimdi sorsan lanet olsun derim.Kimsenin bilinçaltınıza girip yanlış yönlendirmesine,boşa vakit kaybetmenize,üzülmenize izin vermeyin.Sonuç olarak bu fal işine tövbe ettim ve herkesin de bu konuda çok dikkatli olmasını isterim.Akıl var mantık var olmayacak şey için ister Allah desin,şu desin bu desin ne derse desin dinlemeyin,geleceği Allahın kendinden başkası bilemez ve geleceğinizin üzerinde kendinizden başka kimsenin etkisi de yoktur.Öyle olsaydı Allah insana akıl,seçme özgürlüğü,irade vermezdi.Bunlar hep inanç üzerinde bizi sınayan şeyler,ben artık bu şekilde bakıyorum ve kendi adıma gerçekleri güzelce gördüm ve deyim yerindeyse oturdum aşağıya :) Gelecek insanın kendi elinde, isteğinizi Allahtan dileyin, yarınınız için çalışın kendiniz tayin edin, biri söyledi diye hiçbirşey siz istemeden kendi kendine öyle olmaz.Allah herkesi doğru yola iletsin

selam kızlar,

bu kerem ile ilgili gecmiş mesajları şimdi okuyabildim, bende arayıp ondan hesap numarası istemiştim bulunsun diye , hesap sahibinin adını soyadını da istedim eft için .. şimdi aldığım nota baktımda, önce kerem küçük diye gönderebilirsiniz demişti, sonra arayıp M.ALİ CEKE adına gönderin bu ortak hesap dedi ve hesabın bağlı oldugu şube de uşak şubesi.. Dolayısıyla MTO nun söyledikleri ile birleşince yani telefona çıkan adam Uşakta ve adı Mustafa yani parçalar yerini buldu.. Bence birlikte hareket ediyor bunlar. Ayrıca telefon numaraları var , isimler var savcılığa şikayet edilebilinir , tabii kim uğrasmak ister orası ayrı bir konu. Ben bildiklerimi paylaşmak istedim.

007 bond kızı seni:)bırlıkte hareket edıyolr dedıgn mto mu?

X