- 22 Kasım 2012
- 57
- 4
benim diyetisyen nişantaşında
smybol nişantaşı nerde
kaşınıyom ben ya, harbi kaşınıyom
Valikonagi caddesinin basinda sembol. Konak pastanesinin ustu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim diyetisyen nişantaşında
smybol nişantaşı nerde
kaşınıyom ben ya, harbi kaşınıyom
sendede o manyakligi sezdim zaten hahahahhahahah . bu belli bir surec ama ya ben mesela 1 aydir bir durtuldum fal diye niyeyse. cok iyiydim 1 yildir.hayir korkum su cafeler sorun degilde evlere gidiyoruz ya birgun basilcam diye cok korkuyorum
sendede o manyakligi sezdim zaten hahahahhahahah . bu belli bir surec ama ya ben mesela 1 aydir bir durtuldum fal diye niyeyse. cok iyiydim 1 yildir.hayir korkum su cafeler sorun degilde evlere gidiyoruz ya birgun basilcam diye cok korkuyorum
falmanyagıoldum daha önceki mesajlarında bahsettiğin başak şu kadıköydeki başak mı? la porte cafe miydi neydi? eğer öyleyse falı nasıldır? birde savaşla başak ne falı bakıyorlar?
Evlere gitmiyorum valla. Ya cafe ya telefon. Telefonda da bi elmira bi olgu. Onlari da haftada bir arayonca soylicek bisey bulamiolar garipler. Olgu kizdi bana bu fallar cikmadan sana bi daha fal bakmicam arama sakin dedi((
zahide için benden haber bekleyenler.
ben bi daha baktırmam.
komşu teyze falı gibi.
hala telefonunu istiyen olursa yollayabilirim
ne falı bakıyor bu savaş :)) anda mı iyi?Baktirim hemen yazdim valla(
Iki vakite is acilmasi, 9 vakite cok buyuk askk:)
Bayrakli yere dikkat et, hastane, mahkeme olabilir gibi seyler...
Kesmiyor, kesmiyor bunlar artik beni malesef((
Bu arada 2 sene oncesine kadar Nisntasi sembolde Savas vardi ayrilmisti, gecen hafta onu buldum Besiktas sembol de.
Cafe falcilainin arasinda benim bir numaramdi hala da oyle
bana eski erkek arkadasimin arkadasi emreyim diyen numara 05435709143 ben aradim baska numaradan adi mustafaymis usakmis orasi. bakalim size ne diycek. parama acimiyorum beni yeniden hayal kirikligina ugratti ve eski erkek arkadasimla muhattap oldum ona yaniyorum. cok zor toparlanmistim daha toparlanali 2ay olmustu. hayattan zevk almaya baslamistim. Allah bana gunumu gosterdi iste bana degil falciya inanirsan boyle olur diye.
canım bu kişinin ve edirnekapıdakinin nosunu alabilir miyim?
Merhaba,beylikdüzü serap ı anlattıklarınıza göre,
Çok merak ettim.
Telefon numarası alAbilir miyim?
Teşekkürler
ben yiğidimi buldum sanırım , telve cafede anlaşılan .. bi kontrol edip gidem
çok sevmiştim o eşeği
bende oldukca vasattı , dün bi mail yollamıştı arkadaş gitme , bakla falı diye , ben tebi koydum ya aklıma ..minikk kıız harbi zahidee yalanmı olduu sende ?
yadaa bn bu fal olaylarından anlamıyom herkez bana iyimi gelio ne
bende oldukca vasattı , dün bi mail yollamıştı arkadaş gitme , bakla falı diye , ben tebi koydum ya aklıma ..
neyse sorun değil ..
herkes herkesi beğencek diye bişe yok ki ..
ben yiğidime gidicim
selam kızlar,
bu kerem ile ilgili gecmiş mesajları şimdi okuyabildim, bende arayıp ondan hesap numarası istemiştim bulunsun diye , hesap sahibinin adını soyadını da istedim eft için .. şimdi aldığım nota baktımda, önce kerem küçük diye gönderebilirsiniz demişti, sonra arayıp M.ALİ CEKE adına gönderin bu ortak hesap dedi ve hesabın bağlı oldugu şube de uşak şubesi.. Dolayısıyla MTO nun söyledikleri ile birleşince yani telefona çıkan adam Uşakta ve adı Mustafa yani parçalar yerini buldu.. Bence birlikte hareket ediyor bunlar. Ayrıca telefon numaraları var , isimler var savcılığa şikayet edilebilinir , tabii kim uğrasmak ister orası ayrı bir konu. Ben bildiklerimi paylaşmak istedim.