- 23 Haziran 2007
- 111
- 22
cigdemi biliyorum canim gecmis ile seyleri az bildi ve biraz soledikleri tutarsizdi.Yani ben pek begenmedim.Ama tabi karar senin
nisantasi symbol de meryem var onu denedin mi ? cok memnun kalan bir arkadasim var ben haftasonunu o yuzden iple cekiyorum baktiricam da
cananda çok pembe tablo çiziyor bence bende çiğdem diye gittim çok doluydu zeynepe baktırdım aman diyim sakın ....
oh olsun bana oh olsun çiğdem için gittim 1 de laf cafeye zeynep e baktırdım 5 e kadan doluymuş. sürekli geleceğe odaklandı pek memnun kalmadım çok azcık tutturdu ama çok azcık yazık yani o paraya ordan çıkarken kızlar fal hakkında konuşuyordu mandal cafeden çıkmışlar Ada'yı çok methettiler ne görüyorsa diyormuş pembe tablo çizmiyormuş bir de İstiklalde Monami Cafe Sema dediler baya konuştuk onlarda bizim gibi denenmedik bırakmamışlar bu ikisini baya övdüler önümüzdeki ay bunları deniycem ben anlatırım olanı biteni....
Mandal cafe neredeymiş acaba? Bizde bugün bakırköyde bir yerlere gidelim dedik ama iyice kafam karıştı:95:
Zeynepe bir umut bende baktırdım sana kesinlikle katılıyorum. ben bir de halile gittim orada geçmişte çok iyiydi bence ama gelecek için söyledikleri ne olur onu bilemiyorum hoş aslında biliyorum muhtelemen olmaz
keşke halil'e gideydim o da boştugiden parama acımaktan kadının dediklerine de pek adapte olamadım
oh olsun bana oh olsun çiğdem için gittim 1 de laf cafeye zeynep e baktırdım 5 e kadan doluymuş. sürekli geleceğe odaklandı pek memnun kalmadım çok azcık tutturdu ama çok azcık yazık yani o paraya ordan çıkarken kızlar fal hakkında konuşuyordu mandal cafeden çıkmışlar Ada'yı çok methettiler ne görüyorsa diyormuş pembe tablo çizmiyormuş bir de İstiklalde Monami Cafe Sema dediler baya konuştuk onlarda bizim gibi denenmedik bırakmamışlar bu ikisini baya övdüler önümüzdeki ay bunları deniycem ben anlatırım olanı biteni....
bır falcıyıda ben bılmeyeyım nolurdu yanı:) by pello belkız ben 2011ne ozamn baktırmıstım kıbar hos kadındı o zamn bayag bılnyordu bende gıtmıstım arkdsımla ıskambıl bakmıstı genel olarak begnemıstım ama aıleyle ılgılı seyler cıkmıstı ask konusunda ooo malesff cıkmadıkızlarrr ben yine duramadım dün falcıya gittim. Arkadaşın bi arkadaşı çok methetmiş, bunu duyunca teklifi geri çevirmedim tabii :) taksimde mavi derin diye bi yerde bakıyor falcının ismi belkız.. Eskiden by pillodaymış. Geçmişimle ilgili ilginç detayları bildi ve çok nadir aklıma gelen eski sevgilimi söyledi. bizim ayrılışımız çok ilginç olmuştu onu gördü, o zamanlar da bi sorunu vardı ama ben yalan söylediğini düşünüyordum. Bu kadın da ayrılık sebebimizi o olarak gördü ama ben ınanmadım o bana bunu söyledi dedim. İnan dogru dedi. 2 kere de beddua etmiştim buna tutmuştu onları bıldı. 3 ay içinde seni arayacak geri dönmek isteyecek dedi. Onunla ilgili hiç bi şey düşünmezken onu söylemesi çok ilginç geldi. gelecekle ilgili de olabilmesi ihtimal şeylerden bahsetti. geçmişi iyi bildi diye de gelecege çok umut baglamak ıstemıyorum. Var mı daha önce gideniniz, duyanınız? gelecekte iyi mi ki :S
bır falcıyıda ben bılmeyeyım nolurdu yanı:) by pello belkız ben 2011ne ozamn baktırmıstım kıbar hos kadındı o zamn bayag bılnyordu bende gıtmıstım arkdsımla ıskambıl bakmıstı genel olarak begnemıstım ama aıleyle ılgılı seyler cıkmıstı ask konusunda ooo malesff cıkmadı
neler oluyor bana da anlatın ben pek bir geri kaldım bu sınav olayından neyseki yarın bitiyor dönüşüm muhteşem olacak
keremcene ne olmuş ayoll
Ben yamak kelimesini size kullanmadım yanlış anlaşılma olmuş. Orada gittiginizde esmer cocukları olan hatta hamile hamile terketti falan demişti kocası için.o kadın dan bahsediyorum YAMAK diye. göya kocasından ayrılmış adam bunu terketmiş vs vs gecmiş.dolandırıcı üçkagıtcı pisligin teki Günesli SEDA.Allah yedirmez ama o bunun farkında değil.
Zeynepe bir umut bende baktırdım sana kesinlikle katılıyorum. ben bir de halile gittim orada geçmişte çok iyiydi bence ama gelecek için söyledikleri ne olur onu bilemiyorum hoş aslında biliyorum muhtelemen olmaz
yubili seni grubun fal danışmanı ilan ediyorum bir şeyi de bilme yahuubır falcıyıda ben bılmeyeyım nolurdu yanı:) by pello belkız ben 2011ne ozamn baktırmıstım kıbar hos kadındı o zamn bayag bılnyordu bende gıtmıstım arkdsımla ıskambıl bakmıstı genel olarak begnemıstım ama aıleyle ılgılı seyler cıkmıstı ask konusunda ooo malesff cıkmadı
kız hhh20hhh bebısım ben demedım mı sana? Yalancı o seda ya yok bı tane daha seda warmısta aynı yontemle bakıyomus yalaln dolan allah wersın cezalarınıinanmıyorum yaaa banada dedikii yemin ederim benm çocuklarım yetiim ben çocuklarımın adını vererek yemin etmem bnm hakim kocam vardıı diyarbakırlılar tarafından vuruldu dedii demekki hikaye yaaa
bugün meraktan gititiğim falcıları sayıyom ve yorumları:)))
5gibi yorgunluktan bitmiş laf cafedeki çiğdeme baktırdım...o kadar bekledim değdi mi çok da aman aman değil yani
çok eğitimli bir kızsın birinden ayrılmışsın şuan hayatında bir kız çok mutlular evlencekler bu yıl onların yılı çok da mutlu olcaklar dönüş yok ama belki ilerde senden helallik ister ama bekleme sana aşk yok kariyer yap boşver eylüle kadar toparlancan iş konusunda eylülde biri olcak çok hayırlı kaçırma onunla evlencen annen çok yiyor bacak ağrıları eklem ağrıları olcak(annem diyet yapıyor 12kg da verdi:)) hepsi kilo yüzünden olcak kilo alcak:)abin var mı yok o zaman erkek kardeşin kaç yaşında aa okuyo çok iyi yerlere gelcek.kızkardeşin var mı var ne iş yaıyo evhanımı memur kafası var tutumlu ev alcaklar oğlu var mı hayır olcak.kocasıyla çok iyi anlaşıyolar(şuaralar çok ciddi sıkıntıları var aslında() baban sessiz adam annen çok despot.sende eski adamı unut gitsin eğitimli kızsın kariyer yap bende ayrılalı 2ay oldu:)erkekleri boşver takmaya değmez ayrıldığın kişide adam değilmiş sorumsuz değmez:))
ordan çıktık mandal cafede güle baktırdık:) o da ciddi ilişkin olmuş bitmiş çok sıkıntılı dönemler ruhsal yıkımlar geçirmişsin.birinden ayrılmışsın ama ayrıldığın kişiyle bir kız girmiş araya:) çok mu mutlular hayır öyle böyle gidiyor hatta 2hafta önce şiddetli kavgalar olmuş bu kişi çöküşü yaşıyor uçlarda yaşıyor ailesi dahi durduramıyo ama yakında aileside karışcak onun perişanlığına dair güzel haberler yakındır.10gün bekle 10gün içinde iyi şeyler olcak hayatında felan filan o kişi gelcek özür dileyecek barışmak istiycek ailesiyle de çok kötü şuaralar öff iş konusunda iyi yerlere gelcen felan filan....
hangisi doğrudur:))ya da hangisi çıkcak yada ikiside çıkmıycak mı zaman göstercek:)))))))))))))
yubili seni grubun fal danışmanı ilan ediyorum bir şeyi de bilme yahuu