- 22 Kasım 2012
- 57
- 4
yazmayayim dedim de yazayim bari. meryem dedigin zenci gibi esmer bir bayan mi ?
Ikisini de biliyorum, anlatayim.
Meryem eger gunundeyse ve enerjisi tutarsa muthistir, karsindaki adami bir anlatir inanamazsin. Ben ilk baktirdigimda falcimi buldum diye cikmistim yanindan dayanamadim tekrar gittim gordugum en kotu faldi:))
Nilda kisa vadede fena degildir cikti mi soyledikleri, bir kismi evet.
Cafe falcisina gidecekseniz mimkun olan en erken saatte gidin. Ortalama gunde 30 kisiye bakiolar ve sona kalan dona kaliyor(
canim ben fal baktirdim eylulde ses kaydi var. ama kime baktirdim unuttum istemeryemmi linda mi bilemedim.kadinin tipinide hatirliyorum sesinide biliyorum. gidicem zaten yarin yada haftasonu. yalniz ses kaydini dinliyince 5 ay sonra olucak dedigi sey gercekten olmus ben farkinda degilim. ilk defa nerdeyse bir falcinin dedigi sey cikti ve hic beklemedigim birseydi. sana soriyim meryem biraz yaslica kisik sesle konusan bir kadin mi yoksa bu nilda mi ?
Sesi kisik olan Nilda
hmm o zaman ben nildaya baktirmisim demek ve gercekten kadinin dedigi bire bir cikti.ben tam bunlari dusunurken birde arkadasim aradi dun meryemin dedigi cikti diye. bende o yuzden acaba benimkide mi meryem demistim. simdi artik karar zamani benim belki once meryeme sonra lindaya baktiririm. manyaklik degiil mi
karistrmisim o zaman. universite orda oldugundan derse gitmez oraya fal baktirmaya giderdim artik beni tanimislardi. elimde var koskaca bir sifir .Esmer olan yagmur.
Benim falci ses tonundan hangisi oldugunu soyleyebilmem ne kadar normal sence:))
zahıdem kurbanım oy nolucak halım sarkısını sıze armagan edıyorum:) heheee keremcem ne buyuk olay oldu ya sokkkk ama katılıyorum bıraz bellıydıyok be kuzum bi elanit beklemiyodum ama en azından bi angels burcu olaydı ya :)
bakla falı denmiş ya aynen öyle.
ne geniş açılımı , açılım yoktu :)
ayrıca keremcanın fos çıkacağını ben daha geçen hafta kaç kişiye söylemiştim.
kim mağdur, kim reklamcı bilemem , itham edemem ama baştan kokmuştu o balık.
benim diyetisyen nişantaşında
smybol nişantaşı nerde
kaşınıyom ben ya, harbi kaşınıyom
benim diyetisyen nişantaşında
smybol nişantaşı nerde
kaşınıyom ben ya, harbi kaşınıyom
bırkac hafta oncesıne kadar topık ıssız,corak bır haldeydı.paylasım minimuma ınmıstı ancak mınıkdepresıfın sahalara gerı donmesıyle topık yenıden canlandı
ben daha iki gun once iki falciya gittim bugun cafeyi aradim meryem 2,5-3 gibi gelcek dediler. kalkip umraniyeden oraya gidip
sonra aksam 7 gibi tekrar anadolu yakasina donmeyi dusundum isim var cunku. ve ben suan is yerindeyim ve ben devamli kaciyorum.
hahahah bence ben kasinmayi abarttim
totomu kaldırıp gidemem valla öylede tembelim.
ama zaten her c.tesi nişantaşındayım , ama bu hafta arkadasla buluscam gidemem herhal , haftaya bakırköye geççem gene gidemem.
ama bakırköye gitmişken şu arzuhalde ki şişko arzuyu deneyebilirim
bi taneside şöle esmer , edeleli , yakışıklı görse ya falımda
kimse yokken hayatimda rahatim hic fal baktirasim gelmiyor ammaaa biri varsa ve o biri okuz gibi davraniyorsa dayanamiyip falci falci geziyorum.nolurdu acaba bu erkek denen insan musvetteleri insan gibi davranaydi da biz muhtac olmiyaydik bu falcilara ahhhh ahhhhh
sazıs kardes bu sarkı sana ona güvenipte verme aşkını ateşlere atar dertsiz başını sellere döndürür akan yaşını gülerken ağlatır erkek milleti sanma ki anlar o gönül derdini hasret yar eder ümitlerini pişmanlıga salar seven kalbini yaşarken öldürür erkek milleti ne haline aldan ne gülüşüne ne bakışına kan ne sözlerine ayrılır anlatır seni ellere dillere düşürür erkek milleti:) hehehe
ah be canimm oyle kotu ki bu erkek milleti sak diye hayatinin merkezine yerlesiyorlar sonra birden bire kayboluyorlar. eee bizde haliyle sebebini onlara sorunca cevabini alamadigimiz icin falcilara gidiyoruz. hayir insan olsalarda bir aciklama yapsalar hersey iyi olucak ama insan olmayi beceremiyorlar maalesef. bu arada lutfen kimse yanlis anlamasin butun erkeklere degil lafim tabi istisnalar vardir ama maalesef bir laf var istisnalar kaideyi bozmaz.......
Sazis sana bir soru ?
o erkekler hayatının merkezine zorla mı yerleşiyor ?
ve niye yerleşiyor ?
zaten esas sorun onları hayatımızın merkezi yapmamız.
ben erkeklere çok kızmıyorum , mutluluğumuzu tek insana bağlarsak olacağı bu!
Psikologumun dediği gibi minnak hanım bağlılık güzeldir bi ilişkide , bağımlılık sonu getirir.
İkisi farklıdır , ayırt etmeyi bilmek gerek
benim eski öküzcan ben senin eroinim diyodu
bende amateme yattım kurtuldum bağımlılıktan
kesinlikle ama kesinlikle haklisin!!!!kadin irki olarak baglanmayi cok seviyoruz ve iki tatli dil iki guleryuz direk baglatiyor bizi adama.
tek sorun hep guvenecegin guvenle sirtini yaslayabilecegin birini bulmak. buda maalesef 29 yillik hayatimda sadece babamda gordugum bir ozellik.ben nereye yatsam da bu bagimliliktan kurtulsam diye dusunuyorum acikcasi
mantelite değiştirmek gerekiyor sazişçim.
güveneceğin tek kişi kendinsin , sırtını daya ama tedbiri elden bırakma :)
maalesef insanlıkta gelinen son durum bu