İstanbul'da Fal - Falcılar

gunaydin arkadaslarrrr, dun gene rekorlara imza atarak bir gun icinde iki falciya gittim
ilki soganlik emine.ben baktirmadim ama arkadasim baktirdi ben dinledim.dertlestim biraz.arkadasima iyiydi gayet kafasi rahatti cunku kimse yoktu oturduk mutfakta sohbetimizi yaptik kalktik. daha sonra burda solenen istanbul cafe sehriban a gittim.
yaklasik yarim saat surdu herhalde fal. he nasildi derseniz soru sorarak bakiyor ve sanki solediklerimi yorumluyor gibi geldi. iyimiydi derseniz evet gayet iyiydi begendim. ancak suanki durumum icin yani hoslandigim erkek icin olmiycak 1 ay icinde biriyle taniscan falan filan dedi. ha bide kalkarken ben dede torunuyum 1 ay sonra gorucem seni dedi. yani cok iddaliydi. bilmiyorum eger tutarsa sevdim ben bu kadini falcimi bulmus olcammmm

hadı gozun aydın hatun gerısı de gelur ınssss hayırlı haberlerını beklıyorusss:)

yok cnm ayni umara. sim kartinda sorun olmus galba. bende pek anlamadim.

haber gelmesibe geldi kizlarda sevincim yarida kaldi.
Bir arkadasim kendisine sor boyle birsey var mi dedi. bende kendisine bugun senle ilili bimsj geldi haberin var mi dedim. yok dedi. Anlayacaginiz srvincim yarida kaldi. bunuda paylasayimda kendi canimla ugrastigimi kimsenin reklamini yapmadigimi, burayi hergun takip ederim ama pek yazmam okurum gider falimi baktiririm. Haber geldide ne oldu kizlar daha beter oldum. anlayacaginiz umit kurdugunuz surece yasadiginiz tek sey hayal kirikligi olacaktir. Diyecegim su ki, eskilerinizden umudunuz olmasin.

canım yok demiş olabilir de, sormadı mı ne msjı geldi ne dediler diye... Bilmiyormuş gibi yapmıştır belki hemen üzülme.

Allah büyük arkadaşım umudunu yitirme
zaten falcılar fallar getirmiyo ki onu sana
kaderinde varsa birrleşirsiniz
bol dua et naçizane tavsiyem sana

canım yok demiş olabilir de, sormadı mı ne msjı geldi ne dediler diye... Bilmiyormuş gibi yapmıştır belki hemen üzülme.
dunden beri agliyorum ise bile gidemedim. ben dedimki: senin hakkinda bana msj geldi haberin var mi
o ise yok dedi.
bende emre diye hangi arkadasin varsa git onu bul bana senle ilgili birsey dedi dedim.
oda eski ev arkafasim var dedi aylardir gorusmuyorum sorunumda yok dedi. ben resmen sok oldum.

bana gelen msjda ise eger hala eski erkek arkadasimla beraber olmak istiyorsam benimle kknusmak istedigini, sorunlari oldugu icin kendi yazamadigini sorunlari icinde beni uzmek istemedigini bekleyecekmiyim diye soran bir msjdi. sizce benimle dalga geciliyor olabilirler mi? tirlatmama az kaldi.
bana tam olarak msjin iceriginde ne yazdigini sormadi.

Allah büyük arkadaşım umudunu yitirme
zaten falcılar fallar getirmiyo ki onu sana
kaderinde varsa birrleşirsiniz
bol dua et naçizane tavsiyem sana
kerem bana o seni dusunuyo dese bile aradan yillar gecmis inanmiyordum.sadece hayati nasil gidiyor diye falcilara gittigimde sorarim. artik normal hayatima donmus depresyondan cikmistim. ama dunku mesaji gorunce nasilda sevinmistim.
taki onunla konusana kadar. insallah kolay atlatirim.

Bence msjın içeriğini, ne zaman olduğunu sormaması ilginç canım. 2 buçuk yıl sonra da dalga geçeceklerini sanmıyorum ben, neticede kaç yaşında insan, çocuk değil. Haberi var hatta o yazdırdı ama gurur yapıyordur gibi geldi bana. Bi süre beklemede kal bakalım. Zaten gerçekten barışmak istiyorsa, aranızda oluşan bu yeni muhabbeti fırsat olarak görüp bu bahaneyle yeniden yazabilir.

bugun msj geldi diye yazdim. ne dediki dedi sadece. sorunlarin varmis dedim. sorunum yok diye kesti. neyin gururu ki cnm? hem yazdirip hem niye bu gurur? kusurabakmayin sayfanizi benim ozel meselemle doldurdum. ama dun cok kotu oldum. 24yasinda kendileri.

erkeklerin beyninin neye çalıştıgı çogu zaman belli olmuyor canım ne diyim bana garip geldi. Keremceme tekrar danış bari :)

canım benim çok karışık bi durum gerçekten
önce bi sakin ol, üzülmek ağlamak işine yaramaz şimdi
biliyorum çok üzgünsün anlıyorum seni
ama bu mesaj bana biraz tuhaf gibi geldi
iyice bi araştır bence
ya da erkek arkadaşınla bi daha bi konuş
belki bu da bi vesiledir yeniden konuşup görüşmeniz için

cay ne demek , kahve bilem ısmarlarım :)

zahide yarına kadar yok bayanlar sölim :) evde değilmiş yarın 11'e randevulaştık , ödeme dedim nası yapcam önemli değil ablam dedi ya :26:
ilk defa bi falcı ne hesap numarası ne tutar söledi , ben olmaz deyince yarın konusuruz dedi.
yarın baktırıp yorumlarımı yazcam.
telefonunuda o zaman yollarım istiyenlere

zahide on numara ya , hemi de hemşerim, toprağına kurban olayım :)
çok merak ediyorum canım senin yorumlarını onunla ilgili
bana da burdan bi arkadaş tavsiye etmişti, çok teşekkür ederim ona da
bi de ben pek soru soramadım, sen aklına gelmezse diye bol bol soru hazırla gitmeden :)

o bana msj yollayan num ilk msji yolladiginda aradim acmadi. msjina cvb verince ben kendidine soylerin elciye zeval olmaz dedi. nasil arastirayim ki ?ben kendime kiziyorum bir msjla hop kaniyorum hayatim alt ust oluyor. yeniden konusdam sana habetim yok anlamiyormusun diye azarlar diye korkuyorum. koskaca muhendis oldum ruzgar turbinleri dikiyorum daha kendimi tutamiyorum. muhendis olmusum o kadar okumusum ne ye yarar.

ben telefonda baktırıcam , ben soru sormam pek. huyum değil.
nereli ki zahide ?

ben telefonda baktırıcam , ben soru sormam pek. huyum değil.
nereli ki zahide ?

malatyalı canım
bizim oralarda pek meşhurdur fal olayları
hatta benim malatyalı bi kurşuncu teyzem vardı, kurşun döktüğü suya bakıp söylerdi herşeyi
ama şimdi hastalandı bakamıyo
inşallah memnun kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…