- 3 Mart 2013
- 60
- 0
bana msj atan numarayi baska numaradan aradim. hic genc sesi yoktu sonucta erkek ark arkadaslarida en fazla olsun 30 yasinda. bu ama keremcem gibi 40yas sesiydi. 11870 i aradim. hem keremcemin hemde bana msj yollayan num sorgulattim yok kayit. 11870 beni 11870den ariyomus gibi iletti hattan bu sefer acti ama kiminle gorusuyorum derken kapatti. kafam karisti suanki durumu analiz eden kim var beni kandirmiycak erkek arkadasim ne dusunuyo ogrenmem lazim.Canım o kadar cok uzuldumki anlatamam dün yazını görünce sok oldum tama oldu dedim benim icin söylediği seyler de İnsaAllah olur demiştim bugun başka bir sok gecırdim nedir bu anlamadım sen bu adamı aradınmı ben arıyorummkapalı ben yanılmıyorsam sen paylaşmıştım telkini öyle ulaşmıştım bılmmıyorumki meydana bır cıkıpta kendini aklansa diyorum ama zor galiba
bana msj atan numarayi baska numaradan aradim. hic genc sesi yoktu sonucta erkek ark arkadaslarida en fazla olsun 30 yasinda. bu ama keremcem gibi 40yas sesiydi. 11870 i aradim. hem keremcemin hemde bana msj yollayan num sorgulattim yok kayit. 11870 beni 11870den ariyomus gibi iletti hattan bu sefer acti ama kiminle gorusuyorum derken kapatti. kafam karisti suanki durumu analiz eden kim var beni kandirmiycak erkek arkadasim ne dusunuyo ogrenmem lazim.
anladim zaten ben anlayacagimi. ketemin bana donus yapip yapmayacagina bakicam.Kizlar yokmu suani bilen sizin tecrube ettiginiz kisiler. kafa karisikligim gitsin en azindan.canım benim Allah yardımcın olsun
bana kalırsa bu adam direk işletmiş seni
hiç tanımadığın bi numaradan gelen mesaj
erkek arkadaşının bu olaydan da kişiden de haberi olmaması
numaranın şimdi açılmıyo olması
hepsi şüpheli şeyler
yanılmıyosam erkek arkadaşın eski bi ev arkadaşı olduğunu söylemişti bu isimde
ev arkadaşı da onun yaşındadır di mi
bence sen daha fazla karıştırma bu olayı bişey ispatlayamazsın
hem ispatlasan nolcak
kim yaptıysa ve gerçekten bi kasıt varsa Allaha havale et
canım sen dün kim aradı keremcem mi?
anladim zaten ben anlayacagimi. ketemin bana donus yapip yapmayacagina bakicam.Kizlar yokmu suani bilen sizin tecrube ettiginiz kisiler. kafa karisikligim gitsin en azindan.
anladim zaten ben anlayacagimi. ketemin bana donus yapip yapmayacagina bakicam.Kizlar yokmu suani bilen sizin tecrube ettiginiz kisiler. kafa karisikligim gitsin en azindan.
kız ne keremı benım sewdıgım adam aradı sız keremle boztunuz ıyıce bırakın su falcıyı bellıydı boyle olucagı:)
ahahahah güldürdüm kız beni :) Uzun zamandır bu kadar içten gülmemiştim, Allah da seni güldürsün :)
ahahahah güldürdüm kız beni :) Uzun zamandır bu kadar içten gülmemiştim, Allah da seni güldürsün :)
Canım benim özel hakkım yok ama su numarayı kirli kediye göndersen o da görüştü ama ev arkadaşının numarasıyla falan arasın bakalım ona ses tanıdık gelecekmi hatta burdan paylaştı numarayı derim ben
:)))) valla ben de kendimi dedektif gibi hissettim
okuyo mudur acep bu yazdıklarımızı
bana eski erkek arkadasimin arkadasi emreyim diyen numara 05435709143 ben aradim baska numaradan adi mustafaymis usakmis orasi. bakalim size ne diycek. parama acimiyorum beni yeniden hayal kirikligina ugratti ve eski erkek arkadasimla muhattap oldum ona yaniyorum. cok zor toparlanmistim daha toparlanali 2ay olmustu. hayattan zevk almaya baslamistim. Allah bana gunumu gosterdi iste bana degil falciya inanirsan boyle olur diye.
evet evet ben de :) parçaları birleştirmeye çalışıyorum :S çok moralim bozuldu benim bu olaya ya. Dediği çıkmasa farklı bi şey de, eger böyle bi oyuna girdiyse yazıklar olsun.
ben benım adam yazcagıma bu adam yazmıısm hhha ben dıyorum kı keremcemı burdan okudum numarası bıle yok benı nıye arasın?:)
supersin cnm.tam olmamakla beraber biraz benziyordu. benim erkek arkadasim 24yasinda arkadaslarida oyle. sesleri toy cikar. bu ise tok sesloydi. ara bakalim cnm. sende farkedecekmisinaçan kişinin sesi nasıldı canım, kereme benziyor mu? ben de arayacagım az sonra onu
Bi de keremcemin seni arayıp nerdesin, yanında kim var diye sorup kapatması fikri daha da komikayyy ben iyi değilim kızlar :)
supersin cnm.tam olmamakla beraber biraz benziyordu. benim erkek arkadasim 24yasinda arkadaslarida oyle. sesleri toy cikar. bu ise tok sesloydi. ara bakalim cnm. sende farkedecekmisin
Dıyorum kı keremcem nerden cıktı ya benı nıye arasın adam? Hhaha sen nasıl onu cıkardın kı
papuc pahali tabiii. bence iskillendigimizi anladi.beni meşgule atıyor canım bu adam sürekli. Özel numaradan cagrı kabul etmiyor, açıktan aradım, bi süre sonra tekrar aradım ve tekrar ama mesgule atıyor.
Canım herkes o sayfada keremcemden bahsediyordu, mto_mühendisine msj attıgından da şüpheleniyoruz ya seni de araması bir an normal geldi :) dediğim gibi adamdan böyle bişey beklemediğim için zaten şok olmustum bi de sen bu adam beni aradı diyince ahhaaa dedim