İstanbul'da Fal - Falcılar

cay ne demek , kahve bilem ısmarlarım :)

zahide yarına kadar yok bayanlar sölim :) evde değilmiş yarın 11'e randevulaştık , ödeme dedim nası yapcam önemli değil ablam dedi ya :26:
ilk defa bi falcı ne hesap numarası ne tutar söledi , ben olmaz deyince yarın konusuruz dedi.
yarın baktırıp yorumlarımı yazcam.
telefonunuda o zaman yollarım istiyenlere :KK1:
zahıde kac para ıstedı ben bu kadının ne kadara fal baktıgını dunden ber anlayamadım:)

o bana msj yollayan num ilk msji yolladiginda aradim acmadi. msjina cvb verince ben kendidine soylerin elciye zeval olmaz dedi. nasil arastirayim ki ?ben kendime kiziyorum bir msjla hop kaniyorum hayatim alt ust oluyor. yeniden konusdam sana habetim yok anlamiyormusun diye azarlar diye korkuyorum. koskaca muhendis oldum ruzgar turbinleri dikiyorum daha kendimi tutamiyorum. muhendis olmusum o kadar okumusum ne ye yarar.

ah be güzelim , on tane üniversite bitir istersen, aşk bu , karşısında hepimiz kör cahiliz :)
yani kimseyi suçlamak istemem ama bu fal baktırdığın kişi bi oyun etmiş olmasın
yani tam da o gün onun söylediği gibi bi mesaj gelmesi
hem de hiç tanımadığın bi numaradan
sonra erkek arkadaşının böyle bi durumdan haberi olmaması filan

zahıde kac para ıstedı ben bu kadının ne kadara fal baktıgını dunden ber anlayamadım:)

rakam sölemiyo , ödeme önemli dğeil , bakarım dedi.
olmaz dedim , yarın konuşuruz dedi :KK30:
ama falı iyi çıkarsa , 30 tl helal olsun derim :)
genelde 30 viriliyo :KK37:

kızlar esenyurtta su falı bakan biri varmış adı belgin miş aklıma takıldı baktıran arkadaş çok met etti bu belgin kostak olabilir mi acaba duyan bilen var mı yoksa başka bir belgin mi

rakam sölemiyo , ödeme önemli dğeil , bakarım dedi.
olmaz dedim , yarın konuşuruz dedi :KK30:
ama falı iyi çıkarsa , 30 tl helal olsun derim :)
genelde 30 viriliyo :KK37:

rakam soylemıyorr wuuu ılgınc bı falcıyla karsı karsıyayız paragoz degıl sanırım:) 30tl ıyıymıs cafelerde o kadar para bayıyoruz hersk bı baktırsın en son baktırcamm

kızlar yardım!! Dun bu adam benı aradı naber nasılsın falan sonra dun sen suraya gıttınmı dedı ewet noldu dedım kım war yanında falan dedı ne ısın wardı orda dedı bı anlam weremedım ne bu??

ah be güzelim , on tane üniversite bitir istersen, aşk bu , karşısında hepimiz kör cahiliz :)
yani kimseyi suçlamak istemem ama bu fal baktırdığın kişi bi oyun etmiş olmasın
yani tam da o gün onun söylediği gibi bi mesaj gelmesi
hem de hiç tanımadığın bi numaradan
sonra erkek arkadaşının böyle bi durumdan haberi olmaması filan

benimde aklima geldi gelmedi degil. dunden beri kapali telefonu. ama suclamak istemiyorum iste sorun burda.

benimde aklima geldi gelmedi degil. dunden beri kapali telefonu. ama suclamak istemiyorum iste sorun burda.

sabahtan beri yazismalarinizi okuyorumda kerem denen adamdan bahsediyorsunuz sanirim.
su sohbetten sonra acikcasi bende adamdan kuskulandim cok sacma bisiy cunku hicbir arkadasinin bu kadar sacma
salak saka mi nedir belli olmayan seyi yapcagini sanmiyorum:26:

sabahtan beri yazismalarinizi okuyorumda kerem denen adamdan bahsediyorsunuz sanirim.
su sohbetten sonra acikcasi bende adamdan kuskulandim cok sacma bisiy cunku hicbir arkadasinin bu kadar sacma
salak saka mi nedir belli olmayan seyi yapcagini sanmiyorum:26:

evet canım o kişi
ben de epey umutlanmıştım , sonunda düzgün bi falcı çıktı diye
mto_mühendisi canım benim üzülme ama bu adam büyük ihtimal oyun oynamış sana
bi de sen gününü yanlış anlamışsın filan diyo
insanların duygularıyla oynamak bu,
yine günahını almayayım ama dediğim gibi ben baktırmam

bana en mantıklısı yıldızname gibi geliyo ama onu da iyi bakan kişi binde bir
çünkü sanırım arapça yazılmış bi kitaptan bakılıyo ve ebced hesabıyla bakılıyo ki zor bi hesaplama

canım sen bı numarayı sorgulatsana sana msj atan, hangi ilde kimin adına kayıtlı diye. Konduramıyorum ama bu tarz bişey de olabilir tabiki kimseye yüzde yüz güvenilmez.

evet canım o kişi
ben de epey umutlanmıştım , sonunda düzgün bi falcı çıktı diye
mto_mühendisi canım benim üzülme ama bu adam büyük ihtimal oyun oynamış sana
bi de sen gününü yanlış anlamışsın filan diyo
insanların duygularıyla oynamak bu,
yine günahını almayayım ama dediğim gibi ben baktırmam

bana en mantıklısı yıldızname gibi geliyo ama onu da iyi bakan kişi binde bir
çünkü sanırım arapça yazılmış bi kitaptan bakılıyo ve ebced hesabıyla bakılıyo ki zor bi hesaplama

bende umutlanmis hemen aramistim allahtan telefonu kapaliydi.neyse belkide o degildir ama maalesef ok lar kerem beyi gosteriyor.
bu arada canim yildizname yi bende istiyorum.hocadir falan filan gittim inan ama herhalde bana iyisi denk gelmedi.
iyi seyler icin gidiyoruz belki falciya dun sehriban hanim beni 1 ay oyalar moral verdi biraz acikcasi.
1 ay sonra gene gircem depresyona karar verdim :KK53:

bende umutlanmis hemen aramistim allahtan telefonu kapaliydi.neyse belkide o degildir ama maalesef ok lar kerem beyi gosteriyor.
bu arada canim yildizname yi bende istiyorum.hocadir falan filan gittim inan ama herhalde bana iyisi denk gelmedi.
iyi seyler icin gidiyoruz belki falciya dun sehriban hanim beni 1 ay oyalar moral verdi biraz acikcasi.
1 ay sonra gene gircem depresyona karar verdim :KK53:

evet canım falcılar ya moral veriyo, ya da olumsuz olumsuz konuşuyo moral bozuyo
zaten onların elinde bişey de yok ki , muhtemelen 3 harflileri var
hani şu kağıtlardaki yazıyı okuyanlar , suya bakıp da görenler, aklımızdan geçenleri okuyanlar da onlar
ve Allah korusun fal baktıran kişiye musallat olanları da var

bu kadar şeyi söyleyip ben de baktırıyorum maalesef
umut dünyası işte :)

Canım o kadar cok uzuldumki anlatamam dün yazını görünce sok oldum tama oldu dedim benim icin söylediği seyler de İnsaAllah olur demiştim bugun başka bir sok gecırdim nedir bu anlamadım sen bu adamı aradınmı ben arıyorummkapalı ben yanılmıyorsam sen paylaşmıştım telkini öyle ulaşmıştım bılmmıyorumki meydana bır cıkıpta kendini aklansa diyorum ama zor galiba

X