İstanbul'da Fal - Falcılar

mınık sen yokmusun sen::))
iyi ki varım di mi ben Rabbim özene bezene yaratmış

du yarın bende yorumlarım. arar konuşurum.
randevu verir umarım
yakarım cigaramı , alırım kahvemi dinlerim masalımı

işime gelenlerde tembel değilim çok hareketliyim bilakis
ama kalkıp gitmeye üşeniyom , keşkenem tilifonda baksa.
30 tl'ye bakıyo biliyom ki ben

aaa degısık bır falcı para anlayısı hosuma gıttı ınss cok bozmaz kendını genelde musterıler cogalınca falcılar bı hawalara gırıyoo ne falı bakıyoorr su falanmı::)

iyi ki varım di mi ben Rabbim özene bezene yaratmış

du yarın bende yorumlarım. arar konuşurum.
randevu verir umarım
yakarım cigaramı , alırım kahvemi dinlerim masalımı

aaa ewt mınık bak senın tecrubelerıne bakarak dusncem zahıdeyı::)) ayyy kendıınde owermıs bak su mınıge alllah basımızdan eksık etmesın senı

aaa degısık bır falcı para anlayısı hosuma gıttı ınss cok bozmaz kendını genelde musterıler cogalınca falcılar bı hawalara gırıyoo ne falı bakıyoorr su falanmı::)

yok hayatımm iskambil kağıtları ben gittiğimde evindee hiç kimse yoktuu ben sedanınki gibi bi yer bekledim kadının evide maşallah çok temizdi ben diyo ztn 3 4 kişi anca alırım günde yoksa kafayı yerim gece diyo fazla bakamam internetede numaram nasıl düştü bilmiyorum sen silemez misin diyo :d abla dedim geç artk o işleri

canım 1 sene uzun bır zamn allah bılır ne olucagını hanı yakın tarıhler cıkabılırde cok uzak seylerın cıkması bıraz zor allah bılır hakkında hayırlısı

dogru canım ben de bu şekilde olmasını umut ediyorum hayırlısı tabiki ama hayırlısı da bu olsun diyorum

prensıplı kadın ılgınç:) pekı sende bıldıgı seyler oldu mu genel we gecmısle ılgılı

neyse bayanlar herkese iyi geceler ..
yarın randevu verir , bakarsa yorumlarımı yazarım ..

reklam konusunda jasmin'e katılıyorum

prensıplı kadın ılgınç:) pekı sende bıldıgı seyler oldu mu genel we gecmısle ılgılı

bana dedikii evli ve çocuğu olan bi erkek sana göz koymuşş evet doğruu esmerr bi kız var dedii sana son bi hafta içinde çok sıkıntı vermiş dedii gözlerini iri iri açıp konuşuyo seninle dedi evet oda doğru çok kalp kırıklığı yaşamışsınn son 3 yıl içinde sevdiğin çocuğu kafandan silmişsin dedi artk ona dönüşün yok dedi evet oda doğruydu 5 yıl sevdim ilk iki yıl çok güzeldi o son 3 yıl sürekli ayrılıklar oldu olmaz diye hep aklımdaydı ama sevgimden bırakamıodum sevdiğin çocuğun maddi sıkıntıları var kafası çok karışık uzun bi yola gidecek dedi çocuk umreye gidiyo oda doğruydu senin dedi işinde yükselme var dün patronum beni pazarlama müdürü ilan etti oda çıktı uzun bi yola niyetlenmişsin dedi evet niyetliyim hala bayraklı bi yerde görüyorum seni okul bu sanırım dedi 6 veya 6 hafta içinde okulunla ilgili güzel sonuçlar alıcaksın dedi ama sen dışardan okuyacaksın dedi evet ben dışardan okumayı düşünüorum öss ye girdim sevdiğin çocukk senin hakkında iyi düşünüyo dedi olacak bişiler en kısa zamanda dedi hiç beklemezken çocukla bugün konuştum çok mutluyum yaaaaaaaaaaa inş gelecekde çıkar

Ben ne yazayım ki..
10 güne kim olduğu çıkacak zaten....!

jasmincim bana laf söyelemk istiyorsan eğer ben zahideyi burdan okudumda aldım gittim numarası bile yoktu minikdepresifden rica ettim ben kime iyi desemm reklama yoruyorsunuzz bundan sonra yorumlarımı paylaşmicam yaa başkası konuşsa reklam olmaz seda dan bahsettim yamağı dediler bundan bahsettim reklam dediler ben kendi halimde bi insanım milletin reklamını yapcak deilim herkezde bilsin

ya sen ne huylu hatunsun
reklam oldugunu düşünsem ki jasminin şüphesinin aynısı bende de mevcut zahideye gidicem demem.
adres sen değilsin , sen alınma lütfen :)

Canım sen üzerine alınma lütfen..Yazdığım şahıs kendini biliyor zaten..Utansın diye yazdım...23 günde,19 mesaj=Mesajların hepsi aynı kişiyi övüyor..Çok da dikkatli olmak lazım değil..Birşeyleri anlamak için....Herşey ortada zaten...:)

ya sen ne huylu hatunsun
reklam oldugunu düşünsem ki jasminin şüphesinin aynısı bende de mevcut zahideye gidicem demem.
adres sen değilsin , sen alınma lütfen :)

ne bilimm artkk burda bişi demeye korkmaya başladım alınganlık var bende şimdi ben burda zahideyi övmeye başlayınca dedim benden mi şüpheleniliyo vallahi hatunlar öyle bi niyetim yok beğendiğimi beyendim diyom sizinle paylaşıyom o kadar

Ben ne yazayım ki..
10 güne kim olduğu çıkacak zaten....!

hhh20hhh canım sana yamak dememıstı arkds alıngan hatun::) zaten reklam yapan bellı olur gercı ben sanmıyorum ama safmıyım ne?? mınık kurnaz senı anlamıstır o barı soleyınde rezıl edelım hep beraber nıye boyle bısey yapmıyrlarkı??

ben reklamları cümlelerden çözüyorum artık.
biz burda pusuya yatıp , bizimle aynı falcıların yorumlarını yapıp , reklamcı cıkanlarıda gördük :)
uzman olduk bu konuda.

sen reklamcı izlenimi bırakmadın

falcı olsam kendimin reklamını yapcamda yok arkadaş oda deilim başkasının nie reklamını yapim : bakın burda sedayı okudum sedaya gittim dejavu gülşeni okudum ona gittim rahman hocayı bile vallahi burda okudum da öle gittim kezaa zahide de öylee burda okudum aldım gittim bu 4 ünden kimin adamıyım acaba siz çözün :

canım yok ya sen alınma zatn sedayıda cozememıstın sanırım dımı yalan soledgını:) rahman hoca ne ?? bak bılmyorum onu canım amac yardımcı olmak reklam yapsa nolurkı o falcı zatn zamnla musterı kaybeder he gercı kazandıkları yanına kar kalır:))

ne bilim bu sitede rahman hocaa rahman hocaa diye mevzusu geçiyordu atışalanında benim iş yerimin hemen dibindeymiş gittim suya bakıyoo ondan da memnun kalmıştım ama wallaa onunda adamı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…