- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
iyi ki varım di mi benmınık sen yokmusun sen::))
allahın yarattığı kul amaa çirkin bi kadınben zaten minikdepresifin yorumlarından yola çıkarak almıştım telefonunu reklam filan yapmıyorum buna emin olabilirsin dün akşam almıştım numarasını ama vallahii para göz değil o kadar çok falcı gördümkii bu kadın bilemeseydii bile alçak gönüllülüğü yeterdi benim için bi abla gibi alıp karşısına tavsiyelerde bulunuyoo çok kapılmayın fallara diyoo ne bilim ben çok sevdim
işime gelenlerde tembel değilimçok hareketliyim bilakis
ama kalkıp gitmeye üşeniyom , keşkenem tilifonda baksa.
30 tl'ye bakıyo biliyom ki ben
allahın yarattığı kul amaa çirkin bi kadınben zaten minikdepresifin yorumlarından yola çıkarak almıştım telefonunu reklam filan yapmıyorum buna emin olabilirsin dün akşam almıştım numarasını ama vallahii para göz değil o kadar çok falcı gördümkii bu kadın bilemeseydii bile alçak gönüllülüğü yeterdi benim için bi abla gibi alıp karşısına tavsiyelerde bulunuyoo çok kapılmayın fallara diyoo ne bilim ben çok sevdim
iyi ki varım di mi benRabbim özene bezene yaratmış
du yarın bende yorumlarım. arar konuşurum.
randevu verir umarım
yakarım cigaramı , alırım kahvemi dinlerim masalımı
aaa degısık bır falcı para anlayısı hosuma gıttı ınss cok bozmaz kendını genelde musterıler cogalınca falcılar bı hawalara gırıyoo ne falı bakıyoorr su falanmı::)
Canım kim oldugunu yaz da kimse aldanmasın bilmezsek bedavadan böyle unlenirller hepimize yazık
Ö
canım 1 sene uzun bır zamn allah bılır ne olucagını hanı yakın tarıhler cıkabılırde cok uzak seylerın cıkması bıraz zor allah bılır hakkında hayırlısı
yok hayatımm iskambil kağıtları ben gittiğimde evindee hiç kimse yoktuu ben sedanınki gibi bi yer bekledim kadının evide maşallah çok temizdiben diyo ztn 3 4 kişi anca alırım günde yoksa kafayı yerim gece diyo fazla bakamam internetede numaram nasıl düştü bilmiyorum sen silemez misin diyo :d abla dedim geç artk o işleri
umuyorum senı en hayırlısı bulur oldugu kadar olmadıgı kader ıste:))dogru canım ben de bu şekilde olmasını umut ediyorumhayırlısı tabiki ama hayırlısı da bu olsun diyorum
Ben ne yazayım ki..
10 güne kim olduğu çıkacak zaten....!
prensıplı kadın ılgınç:) pekı sende bıldıgı seyler oldu mu genel we gecmısle ılgılı
Ben ne yazayım ki..
jasmincim bana laf söyelemk istiyorsan eğer ben zahideyi burdan okudumda aldım gittim numarası bile yoktu minikdepresifden rica ettim ben kime iyi desemm reklama yoruyorsunuzz bundan sonra yorumlarımı paylaşmicam yaa başkası konuşsa reklam olmaz seda dan bahsettim yamağı dediler bundan bahsettim reklam dediler ben kendi halimde bi insanım milletin reklamını yapcak deilim herkezde bilsin
jasmincim bana laf söyelemk istiyorsan eğer ben zahideyi burdan okudumda aldım gittim numarası bile yoktu minikdepresifden rica ettim ben kime iyi desemm reklama yoruyorsunuzz bundan sonra yorumlarımı paylaşmicam yaa başkası konuşsa reklam olmaz seda dan bahsettim yamağı dediler bundan bahsettim reklam dediler ben kendi halimde bi insanım milletin reklamını yapcak deilim herkezde bilsin
ya sen ne huylu hatunsun
reklam oldugunu düşünsem ki jasminin şüphesinin aynısı bende de mevcut zahideye gidicem demem.
adres sen değilsin , sen alınma lütfen :)
Ben ne yazayım ki..
ne bilimm artkk burda bişi demeye korkmaya başladımalınganlık var bende şimdi ben burda zahideyi övmeye başlayınca dedim benden mi şüpheleniliyo vallahi hatunlar öyle bi niyetim yok beğendiğimi beyendim diyom sizinle paylaşıyom o kadar
hhh20hhh canım sana yamak dememıstı arkds alıngan hatun::) zaten reklam yapan bellı olur gercı ben sanmıyorum ama safmıyım ne?? mınık kurnaz senı anlamıstır o barı soleyınde rezıl edelım hep beraber nıye boyle bısey yapmıyrlarkı??
falcı olsam kendimin reklamını yapcamda yok arkadaş oda deilim başkasının nie reklamını yapim: bakın burda sedayı okudum sedaya gittim dejavu gülşeni okudum ona gittim rahman hocayı bile vallahi burda okudum da öle gittim kezaa zahide de öylee burda okudum aldım gittim bu 4 ünden kimin adamıyım acaba siz çözün :
ne bilim bu sitede rahman hocaa rahman hocaa diye mevzusu geçiyordu atışalanında benim iş yerimin hemen dibindeymiş gittim suya bakıyoo ondan da memnun kalmıştım ama wallaa onunda adamı değilimcanım yok ya sen alınma zatn sedayıda cozememıstın sanırım dımı yalan soledgını:) rahman hoca ne ?? bak bılmyorum onu canım amac yardımcı olmak reklam yapsa nolurkı o falcı zatn zamnla musterı kaybeder he gercı kazandıkları yanına kar kalır:))