İstanbul'da Fal - Falcılar

ne bilim bu sitede rahman hocaa rahman hocaa diye mevzusu geçiyordu atışalanında benim iş yerimin hemen dibindeymiş gittim suya bakıyoo ondan da memnun kalmıştım ama wallaa onunda adamı değilim

kız hıc gulecegım yoktu::) ya sen tabıkıde kımsenın adamı degılsın kız duydugun falcıya gıtme arastır da ole gıtt walla benım gıbı bes kurussuz kalırsın::)

kız hıc gulecegım yoktu::) ya sen tabıkıde kımsenın adamı degılsın kız duydugun falcıya gıtme arastır da ole gıtt walla benım gıbı bes kurussuz kalırsın::)

dejavu gülşenden çok memnun kaldım zahideden çok memnun kaldım serap dan çok memnun kaldım bide rahmandan çok memnun kaldım diğerleri beş para etmezz taksimde molla diye bi falcı dediler ona gittim beş para etmez sallıyo bi eşcinsele gittim ismini unuttum büyü var dedi bi ton para istedi melekler kahvesinde bi kadına baktırdım vasattı yaa kime baktırdı isem param gitti açıkçasıı bunlar işte bi kaçı falcılara verdiğim para ile araba alırdım ne anılarım geçti vay bee

sengul ablanın muhabbetını sewıyorum o kadar ara sırada su baktırmıslıgım war ole cıktıgndan degıl para daha kotusune gıtmesın dıye:) yaslandıgı ıcın ıyı bakamıyo artık zaten kendıde soyluyoorr

melekler kahwesı cok klabalık we dar bı alan kısa suruyoo fallar bu yuzden orayı sewmıyorum taksımde ıyı falcılar yok zatn laf kalabalıgı orası:)

melekler kahwesı cok klabalık we dar bı alan kısa suruyoo fallar bu yuzden orayı sewmıyorum taksımde ıyı falcılar yok zatn laf kalabalıgı orası:)
ben dejavu gülşen yazmışım hiç uyarmıyonnn gülşen kim yaa neşee neşee ismi neşeydii ben normalde cafelerin falcısına güvenmem ama bu kadın iyiydi harbi

ben dejavu gülşen yazmışım hiç uyarmıyonnn gülşen kim yaa neşee neşee ismi neşeydii ben normalde cafelerin falcısına güvenmem ama bu kadın iyiydi harbi

kız nese falan hıc bılmyorum senım kafa gıttı ıyıce hehe:) walla ben cafe falcılarına gıdıyorum cunk boyle telfonda para yatırma ıslerı falan benı korkutuyoo uc kurusluk param war ondada dolandırılmıyım:)

asla beni yanlış anlamanı istemem amaa serap a da gitmeni tavsiye ederim beylikdüzüne yakınsan eğer beni arkadaşım götürdü deftere kareler filan çiziyoo fala bakarken bi yandan da onları karalıyo dedikleri oluyo ama yada bana az daha güvendiğinizde gidersin tırsıyom reklamcı diceksiniz die

ay sacmalama:) deftere karemı cızıyoo ahah ona be ?? seylerı war sanırım dımı normal bı fal gıbı degıl kı cunku

Ben ne yazayım ki..
10 güne kim olduğu çıkacak zaten....!

O zaman sen keremcemi söylüyorsun bilmece gibi söylemene gerek yok benim arkadasım değil dostum değil eğer ki öyleyse kendi kaybeder bende onu bu site aracılığıyla tanıdım bır kere fal baktırdım çıkar yada çıkmaz neyse onu burdan yazıcım sence kaldırılmak boş yere umutlanmak benim hoşuma gidermi kusura bakma birden üzerime alındım sanki reklamını yapıyor gibi bir arkadas bugun yazınca gunü gunüne söyledikleri çıktı diye onun üzerine yazdım bende bana söylediklerini

ay sacmalama:) deftere karemı cızıyoo ahah ona be ?? seylerı war sanırım dımı normal bı fal gıbı degıl kı cunku
bakk an be an naptığını anlatimdee sonra reklammış şuymuş buymuş demesinler tarot kartları var ayırıosun üç e filan bide defteri var 15 tane filan kare çiziyo senin ismini alıyo bide annenin ismini alıyo burcunuda alıyo fala bakmaya başlıyo tarot kartlarından bişiler söledikten sonra o defterdeki kareleri bildiğin karalıyo ama dedikleri hep doru çıkıyo artk neleri var bilmiom

aaa walla bana bugune kadar hep tek tuk cıktı bıseyler serabı burda ılk defa duyuyorm param olunca denıyeyım bıde zahıdeyı merak edıyorum:) seylerı wardır onun kesın tobe yarabbı walalhı carpacakları bızı

serapp neden bilinmiyo çünkü öle pek bakmaz bende geçen yıl tanıdım arkadaş götürdü bakırköyde oturuodu beylikdüzüne taşındı kesin vardır ztn o şeylerden ztn onlar olmasa fala bakamazlarki

unlenmemıs falcı en ıyı falcıdır:)

canım bu kişinin ve edirnekapıdakinin nosunu alabilir miyim?

Neşe'den gerçekten mennun kaldın mı? Ben bir ara dadanmıştım ona, listeye yazmayı unutmuştum, fal sırasında güzel şeyler söyledi, an tespitlerini çok iyi yaptı ama geleceğe dair söyledikleri hiç tutmadı...

Gerçi gittiğim yüzlerce falcıdan hangisininki tuttu ki? :)

Bu arada minik ben zahideyi hiç duymamışım, böyle bir eksiklik olmaz, olamaz! Telini bana da yollar mısın? Söz taciz etmeyeceğim, reklam da yapmıyorum, hee ama falcı falcı gezmekten ben de fal bakar oldum, birer çay ısmarlarsınız hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…