falcı olsam kendimin reklamını yapcamda yok arkadaş oda deilim başkasının nie reklamını yapim: bakın burda sedayı okudum sedaya gittim dejavu gülşeni okudum ona gittim rahman hocayı bile vallahi burda okudum da öle gittim kezaa zahide de öylee burda okudum aldım gittim bu 4 ünden kimin adamıyım acaba siz çözün :
ne bilim bu sitede rahman hocaa rahman hocaa diye mevzusu geçiyordu atışalanında benim iş yerimin hemen dibindeymiş gittim suya bakıyoo ondan da memnun kalmıştım ama wallaa onunda adamı değilim
kız hıc gulecegım yoktu::) ya sen tabıkıde kımsenın adamı degılsın kız duydugun falcıya gıtme arastır da ole gıtt walla benım gıbı bes kurussuz kalırsın::)
Yakın olsa iyiymiş ama yeri çok ters bana...
Geçen haftalarda Majestik Şengül hanıma baktırmıştım İskambil..Oda sadece kağıtların anlamını okuyup durduyorum katmadığı için bölük börçük bir faldı..Hiç birşey anlamadım
dejavu gülşenden çok memnun kaldım zahideden çok memnun kaldım serap dan çok memnun kaldım bide rahmandan çok memnun kaldım diğerleri beş para etmezz taksimde molla diye bi falcı dediler ona gittim beş para etmez sallıyo bi eşcinsele gittim ismini unuttum büyü var dedi bi ton para istedi melekler kahvesinde bi kadına baktırdım vasattı yaa kime baktırdı isem param gitti açıkçasıı bunlar işte bi kaçı falcılara verdiğim para ile araba alırdım ne anılarım geçti vay bee
ben dejavu gülşen yazmışım hiç uyarmıyonnn gülşen kim yaamelekler kahwesı cok klabalık we dar bı alan kısa suruyoo fallar bu yuzden orayı sewmıyorum taksımde ıyı falcılar yok zatn laf kalabalıgı orası:)
ben dejavu gülşen yazmışım hiç uyarmıyonnn gülşen kim yaaneşee neşee ismi neşeydii ben normalde cafelerin falcısına güvenmem ama bu kadın iyiydi harbi
kız nese falan hıc bılmyorum senım kafa gıttı ıyıce hehe:) walla ben cafe falcılarına gıdıyorum cunk boyle telfonda para yatırma ıslerı falan benı korkutuyoo uc kurusluk param war ondada dolandırılmıyım:)
ben dejavu gülşen yazmışım hiç uyarmıyonnn gülşen kim yaaneşee neşee ismi neşeydii ben normalde cafelerin falcısına güvenmem ama bu kadın iyiydi harbi
asla beni yanlış anlamanı istemem amaa serap a da gitmeni tavsiye ederim beylikdüzüne yakınsan eğer beni arkadaşım götürdü deftere kareler filan çiziyoo fala bakarken bi yandan da onları karalıyo dedikleri oluyo ama yada bana az daha güvendiğinizde gidersintırsıyom reklamcı diceksiniz die
Ben ne yazayım ki..
10 güne kim olduğu çıkacak zaten....!
bakk an be an naptığını anlatimdee sonra reklammış şuymuş buymuş demesinleray sacmalama:) deftere karemı cızıyoo ahah ona be ?? seylerı war sanırım dımı normal bı fal gıbı degıl kı cunku
bakk an be an naptığını anlatimdee sonra reklammış şuymuş buymuş demesinlertarot kartları var ayırıosun üç e filan bide defteri var 15 tane filan kare çiziyo senin ismini alıyo bide annenin ismini alıyo burcunuda alıyo fala bakmaya başlıyo tarot kartlarından bişiler söledikten sonra o defterdeki kareleri bildiğin karalıyo ama dedikleri hep doru çıkıyo artk neleri var bilmiom
aaa walla bana bugune kadar hep tek tuk cıktı bıseyler serabı burda ılk defa duyuyorm param olunca denıyeyım bıde zahıdeyı merak edıyorum:) seylerı wardır onun kesın tobe yarabbı walalhı carpacakları bızı
serapp neden bilinmiyo çünkü öle pek bakmaz bende geçen yıl tanıdım arkadaş götürdü bakırköyde oturuodu beylikdüzüne taşındı kesin vardır ztn o şeylerdenztn onlar olmasa fala bakamazlarki
,unlenmemıs falcı en ıyı falcıdır:)
,
oo bende daha çok var böle ünlenmemiş .D:D
bakk an be an naptığını anlatimdee sonra reklammış şuymuş buymuş demesinlertarot kartları var ayırıosun üç e filan bide defteri var 15 tane filan kare çiziyo senin ismini alıyo bide annenin ismini alıyo burcunuda alıyo fala bakmaya başlıyo tarot kartlarından bişiler söledikten sonra o defterdeki kareleri bildiğin karalıyo ama dedikleri hep doru çıkıyo artk neleri var bilmiom
baana emine akkayanın numarasını özel mesajla atabilirmisiniz ben bişey yazamıyorum
canım bu kişinin ve edirnekapıdakinin nosunu alabilir miyim?
manisada kime baktırdınız ben de oraları tavaf ettim de