İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar forumu hep takip ediyorum ve de artık uye oldum sonunda ,kısaca durumumu izah ediyim : yurtdışında yaşıyorum ve de kafamın kalbimin çok karışık olduğu bi dönemdeyim ,3 hafta önce miss life gülşen'e telefonda baktırdım 2 kez ,söyledikleri şeylerin hiç biri çıkmadı bu 1 (( pembe tablolar çizdi hep...

2.si de ben istanbuldayken buraya yazılan bi çok kişiye gitmiş biri olarak söylüyorum ,çoğu tutturamadı ,şimdi burdan elanit e veya kerem bey e baktırmak istiyorum ama elanitin numarası yok lütfen yazabilir misiniz ???

Teşekkürler..

Arkadaşlar son kez yazıyorum , elanit öldü dendi.
Ölü mü canlı mı bilemem , ama ulaşılamıyor.
ben iyi fal baktığı için tekrar ediyorum.

Benim de Bu miss Gülşen kafama takılıp duruyordu,gitsem mi gitmesem mi diye..iyi oldu yorumun sildim attım:)
Elanit Rahmetli olmuş canımKerem birkaç sayfa geride bir arkadaş yazmıştı telefonunu dikkatli bakarsan geri sayfalara orda var telefonu.....ama madem yurt dışındasın bence Fal sepeti Lidya'yı deneyebilirsin.İnternet üzerinden baktığı için ve fiyatı uygun olduğu için..

gülşene gönderdiğim paraya acıyorum şu an gerçekten ,hiç biri mi çıkmaz !bi de insan bekliyo bi umut...!kerem bey in telefonunu buldum önceki sayfalarda dediğiniz gibi ,bakalım bu hafta arıcam ve de hesaba para yatırma şu bu derken ,yorumlarımı yazarım ,ama internette de baktırmak istemiyorum ,o zaman geriye sadece kerem bey kalıyo ,o kadar yere gittim istanbul 'da hiç biri 'sen yurtdışına gidiceksin ' demedi..

Son düzenleme:

Aslında hiç baktırmamak lazım..Karşındaki geçmişi ve anı tutturunca bu sefer ister istemez gelecek için beklentiye giriyorsun..Bir ara bende çok sardım.Taksim,Bakırköy ve Kadıköyde nerdeyse gitmediğim kafe kalmadı hep hikaye dinledim durdum..hep hayalkırıklığı ve üzüntü kaldı yanımave kesinlikle ve kesinlikle geleceği Allahtan başka kimse bilemiyor..sadece bazen söylenenler denk geliyor:)
Bu arada Kerem'e de inanmıyorum..yakında o da patlar..:)

çooooooooooooook haklısın.
unutulup gidecek eski sevgili bile unutulmuyor bu sayede.
eğlence amaçlı baktırılıp , sonrasında unutuluyorsa amenna ama ben gibi fil hafızasına sahip bi insanın hiç fal baktırmaması lazım.
unuttum diyorum , sonra ansızın hatırlıyor ve deliriyorum.
en güzeli baktırmamak gerek ..
acını çek , hayatına devam et formül bu kadar basit aslında.

yalnız sizinle bi anımı paylaşmak istiyorum ...kesinlikle gaybı Allah tan başka kimse bilemez..geçen sene yazın ,kadıköy vapurundayken yanımda bir bayan oturuyordu ve durup dururken dönüp benimle konuşmaya başladı,siz dedi dün akşam ağlamışsınız..( o ara herşeye ağlıyodum )ve siz bi iş anlaşmasına giriceksiniz bu hafta ve deniz aşırı bir memlekete gidiceksiniz çok uzaklara dedi..ben de o ara hadi canım faln dedim ,konuştuk sonra bana gözümdeki perde aralanıyor falan gibi bişiler söyledi ,ne kahve ne tarot hepsi boş dedi ,hisseden insan hisseder dedi,ki sonra o hafta gerçekten bi iş anlaşması yaptım ,1 ay sonra istifa ettim o ayrı,sonra vizeye başvurdum,dedim artık gidiyorum ,ve şimdi Sydney'deyim..öyle ne numarasını aldım o kadının ne de başka bişi sadece 15 dklık bi muhabbetimiz oldu..

ben bu tür insanların olduğuna inanıyorum ,küçüklükten gelen bi yetenek mi diyelim ne diyelim ?6. his mi dersiniz..kalp gözü mü dersiniz..enerji mi ne bilmiyorum..sadece paylaşmak istedim...

Bravo sana şekerim işte bu.."unutulup gidecek eski sevgili bile unutulmuyor bu sayede."
Kadın ordan diyorki bu seni seviyor sana dönecek,arayacak lablab..sende başlıyor acaba mı...:) Eğlence bile olmuyor ya...
En iyisi bur dan uzak kalmak..Okudukça gazlanıyoruz:)

aynen aynen ..
zaten ne gidenin dönmesini istiyorum , nede acı çekip çekmediği ile ilgileniyorum.
dün akşam yaşadıklarım bana ders oldu , unutup önüme bakma vakti ki adam tekrar dönerse rahatca reddedeyim.
şimdide reddediyorum ama ağlayarak
hadi ben kaçar çavvvvvvvvv

Tatlım bence Allah sana önceden nasip etmiş ve birilerini aracı edip önceden sana bildirmiş..Ben böyle düşünüyorum..His konusuna da katılıyorum..:)

Canım sen güçlü bir karaktere benziyorsun..Bunların hakkından çok rahat gelirsin...Dışa değil içine bak:)

Tatlım bence Allah sana önceden nasip etmiş ve birilerini aracı edip önceden sana bildirmiş..Ben böyle düşünüyorum..His konusuna da katılıyorum..:)

evet enteresan bi duyguydu...aslında alacağımız her kararın öncesinde istihareye yatmak gerekiyo ..hem sünnet hem de uygun olan o...hakkımızda herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..

evet enteresan bi duyguydu...aslında alacağımız her kararın öncesinde istihareye yatmak gerekiyo ..hem sünnet hem de uygun olan o...hakkımızda herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..

Kesinlikle tatlım İnşallah..
Bu arada dünyanın en güzel yerlerinden birine gitmişsin..Bu bile herkeze nasip olmuypr..Eğlenmene,hayatın ve oranın tadını çıkarmaya bak..:)
Herşey gönlünce olması dileğiyle..

Son düzenleme:

Teşekkürler...ama burda da gurbetçilik..yalnızlık..ve de aşk acısı var.. iş stresini saymıyorum bile..ama bana en çok koyan aşk acısı.. ( zaman geçmiyor bazen öyle insan daralır ya hani ( hepimizin derdi kendine büyük tabi,halime şükrediyorum tabi ki neler neler var daha..

yarın harbiyedeki nazlı'ya gidiyorum telefonla sipariş aldım. fiyat biraz tuzlu gerçi 150 tl. arkadaşım gitti ve çok övdü. umarım beklediğim şeyi alabilirim. alamazsam da bu gittiğim son falcı olacak büyük olasılık kızlar. ne daha fazla para ne de umut yatırmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…