İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bunu sağlam yerlere kaydedeyim lazım olacak bu bana :))

bunu da sağlam b,r yere kaydedicem çok saol :)) ben bugün dayanamadım şengüle su falına gittim (majestik) tutarlı gibiydi baştan ben senden gelecek istemiyorum bana şu an onun düşünceleri ver geçmişi lazım dedim bişeyler dedi mantıklı geldi ufakta olsa bir iki tarihte verdi yine sizleri bilgilendiririm :))

umarım hiçbirine ihtiyacın kalmaz.
kalbindekiler gerçek olur umarım.

uzun zamandır ilk defa kalbim bu kadar acırken , falların ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorum

umarım hepimiz için olur minik :))
seni anlayabiliyorum beni anlayabildiğini biliyorum umut işte ....
Acın tez diner umarım yaşadığın acı yaşayacağın güzelliklerin vergisi olsun umarım umduğundan da iyi şeyler yaşarsın :)

geçmişimde bıraktıklarım orda , kalsa durup dururken gecenin bu saati paramparça etmese beni , mutluluğu boşver mutsuz olmasam yeter bana ama maalesef ..

cnm ıns ıstedıklerın olur tabı kı hepmız yazıyoruz kı ınsanların fıkrı olsun tabı geleck ıcın kımse kesın konusmasın ama en azından motıwe oluyoruz fallarla

Kadıköyde bir şehriban var ama o mu bilemem cafeyide bilmiyorum. Arkadaşımın arkadaşları gitmişti baya memnunlardı.Ama ben denemedim.

Bende kadiköyde bi kafede baktirmistim daha sonra o cafeden haliyle ayrilmis..bende cokk memnun kaldim, gelecek hakkindaki yorumlarin hepsi tuttu...hangi cafede calistigini ögrenebilir misin canim arkadaslarindan :)

Bende kadiköyde bi kafede baktirmistim daha sonra o cafeden haliyle ayrilmis..bende cokk memnun kaldim, gelecek hakkindaki yorumlarin hepsi tuttu...hangi cafede calistigini ögrenebilir misin canim arkadaslarindan :)

tamam sorup öğrenir buraya yazarım

Merhaba Marla,
Filiz hanim'in dedikleri ciktimi? Eger telefon numarasi sende varsa bana verebilirmisin

mum falı baktıran warmı?? Bı kadın mum falı bakıyomus ama kadın gece bakıyomus ne iş:) we 7kısıyle beraber bakıyomus boyle bısey dıyan bılen

Arkadaslar bana cok acil yarin icin bi falci ismi lazimm taksimde:) ben genelde hep ayni kisiye gidiyorum taksimde melekler kahvesi eren gecmiste cokk iyi gelecekte eh diyim bide orda cana baktirmistim kotuydu oturmamla kalkmam bir oldu yine ismailde ayni kisa surdu hic memnun kalmadim
Yarin arkadasimla buluscaz taksimde fal baktircaz ama bi oneride bulunun litfennn kizlarrrrr
Oneride bulunan herkese simdiden tesekkurler Allah gonlunuze gore versin gencler :)

canim cok tesekkur ederim, yorumun icin

Canım kadınlar kahvesinde Dilek abla var o bence çok iyi bir de pen Cafe de yeter var . Tavsiye edilir:)))

Arkadaşlar forumda yeniyim. Ama önerebileceğim falcılar:
1-Nostradamus Feza Sultan
2-Mon Ange Cafe-Sibel
3-Nil hanım-Bağımsız
4-Tuğba-Bağımsız
Üçü de aynı şeyleri söylediler.

Beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…