bende canan gitmiştim laf cafedeki çigdemi çok övüyorlar o kadına kötü diyen birini hiç rastlamadım en çok onu merak ediyorum sınavlarım bitsin de şimdi kötü birşey der üzülürüm hiç gerek yok hayırlısınla atlatalım da bakıcak artık
peki yubilecim an itibariyle bana beyoglunda saglam birini onerebilirmisin gideyim tesekkurler
Peki senin bildigin iyi bakan biri varmi.. denemis oldugun ve cikti dedigin
canm hıc onermem falcı cunku super yada etkılıyıcı bırı yok ama begendıgım damlalar cafe tuba an durumu fena degıl ucrtma cafe nerımanda eh ıste ona su baktırmıstım ınan yanıltmak ıstemem zatn yazdım cogu gıttgım falcıyı mutlaka arastır gıt
pazar günü ne olcak bana de kanka
mto mühendisinin eski sevgilisi arayacak canım, inşallah
canım ne kadar sürüyor fal bakması, kısa değil sanırım?
mto mühendisinin eski sevgilisi arayacak canım, inşallah
Insallah canlarim. Ondan bir haber gelcekmis eger gelirse keremin dediklerine inanabilirim. 2senedir bana aldigi hediyeyi sakliyormus ama ben hic inanamiyorum. Pazar gunu cabuk gelsin kizlar.
:S bana dedikleri günü gününe çıktı bu kadının yaa :S Belki gecikmeli çıkar canım :)
meil adresini yaz bana ozelden sana bılgılerını vereyım ellanın o evınde bakıyor dıye bılıyorum ben
arkadaşlar gülşenin dediği şey tam olarak olmadı ama dediği şeye yakın bişey oldu bugün akşam üzeri dahası dediği şeyin olması için sanki, bir başlangıç oldu diyebilirim ya inşallah olur dediği lşey:)))))
arkadaşlar gülşenin dediği şey tam olarak olmadı ama dediği şeye yakın bişey oldu bugün akşam üzeri dahası dediği şeyin olması için sanki, bir başlangıç oldu diyebilirim ya inşallah olur dediği lşey:)))))
kız gulıs ne oldu ne cıktı:)
o dediği şey tam olarak olmadı ama onun olmasına zemin hazırlıycak bişey oldu:)çok heycanlandım be dedim allahım dualarım kabul mü oluyor:))ya inşallah o olayda tam olduğu vakit burdan haber vercemmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh
Merhaba Guliss :) eski yorumlari okuyodumda, acaba bana onerebilecegin birisi varmi.. baktirdigin ve gercekten cikmis olan..
Canım çok sevindim senin adına :)İnşallah Allah tamamını da nasip eder...
o dediği şey tam olarak olmadı ama onun olmasına zemin hazırlıycak bişey oldu:)çok heycanlandım be dedim allahım dualarım kabul mü oluyor:))ya inşallah o olayda tam olduğu vakit burdan haber vercemmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh
böyle gecikmeli çıktığı falan oluyor mu? sana gecikmeli oldu mu hiç, ya da tanıdığın bir başkasına