İstanbul'da Fal - Falcılar

ıns sınawların gusel gecerr bı falcının acık konusması guzel canan bu yonden hosuma gıttı suan cıgdemden daaha cok konusulyoo canan daha yenı baktırdıgımı ıcın cıkar su olur falan dıyemem suanı yorumlaması bıle yetrlı benım ıcın ama canın hakkında kotu yorumda war dogal olarak soncta fal bu

peki yubilecim an itibariyle bana beyoglunda saglam birini onerebilirmisin gideyim tesekkurler

canm hıc onermem falcı cunku super yada etkılıyıcı bırı yok ama begendıgım damlalar cafe tuba an durumu fena degıl ucrtma cafe nerımanda eh ıste ona su baktırmıstım ınan yanıltmak ıstemem zatn yazdım cogu gıttgım falcıyı mutlaka arastır gıt

Peki senin bildigin iyi bakan biri varmi.. denemis oldugun ve cikti dedigin

ben bıraz arıza oldugum ıcın zor falcı begenırım ılla @kafamdakılerı bılcek cok gıttım falcıya hatta bugun yarısını yazdım yorumda yaptım ama bana cıkan fallar genelde az oldu yanı kucuk seyler aıle para gıbı ask zatn hıc yok ama damlalar cafe tuba fena degıl ucurtma nerımanda onermek ıstemıyorm aslında cunku banada cıkmadı hala arayıstayım:) suan kı durumları bılım barı dıye gıdyorm mutlaka baskalrnada sor @yorumları oku

sagol kuzum bi nerimani denim tuba hic cikmadi bana:)

arkadaşlar gülşenin dediği şey tam olarak olmadı ama dediği şeye yakın bişey oldu bugün akşam üzeri dahası dediği şeyin olması için sanki, bir başlangıç oldu diyebilirim ya inşallah olur dediği lşey:)))))

Merhaba Guliss :) eski yorumlari okuyodumda, acaba bana onerebilecegin birisi varmi.. baktirdigin ve gercekten cikmis olan..

aa süper çok sevindirici bi haber : )

kız gulıs ne oldu ne cıktı:)

kız gulıs ne oldu ne cıktı:)

o dediği şey tam olarak olmadı ama onun olmasına zemin hazırlıycak bişey oldu:)çok heycanlandım be dedim allahım dualarım kabul mü oluyor:))ya inşallah o olayda tam olduğu vakit burdan haber vercemmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh

Canım çok sevindim senin adına :)İnşallah Allah tamamını da nasip eder...

Merhaba Guliss :) eski yorumlari okuyodumda, acaba bana onerebilecegin birisi varmi.. baktirdigin ve gercekten cikmis olan..

canım tam olarak önerebilceğim biri yok aslınd vardı bundan 3yıl önce taksimde arca cafede çalışan oranın sahibi kilolu 40 yaşlarında bir bayan vardı onun dediklerini birebir yaşadım sonra gittiğinde bulamadım kendisini taşınmışlar ama ismini bilmediğim için bulamadım(

2,5yıl önce şimdi macestikde olan oktay beye baktırdım onun dediği çok önemli bir şeyi 2sene sonra yaşadım malesef:) sonra tekrar gittim anda ve geçmişte iyi gelecek yorumlarıda nisan mayıs gibiydi bakcaz artık bide bakırköy de laf cafede canan an ve geçmiş çok iyi herşeyi üzülsen bile söylüyor gelecek için mayıs bekleniyor işte:))

ıns bebem dualarmız senınle hayırlı haberlernı beklırz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…