yarın harbiyedeki nazlı'ya gidiyorum telefonla sipariş aldım. fiyat biraz tuzlu gerçi 150 tl. arkadaşım gitti ve çok övdü. umarım beklediğim şeyi alabilirim. alamazsam da bu gittiğim son falcı olacak büyük olasılık kızlar. ne daha fazla para ne de umut yatırmamak gerek.
Arkadaslar bana cok acil yarin icin bi falci ismi lazimm taksimde:) ben genelde hep ayni kisiye gidiyorum taksimde melekler kahvesi eren gecmiste cokk iyi gelecekte eh diyim bide orda cana baktirmistim kotuydu oturmamla kalkmam bir oldu yine ismailde ayni kisa surdu hic memnun kalmadim
Yarin arkadasimla buluscaz taksimde fal baktircaz ama bi oneride bulunun litfennn kizlarrrrr
Oneride bulunan herkese simdiden tesekkurler Allah gonlunuze gore versin gencler :)
istanbulda gittiginiz gercekten memnun kaldıgınız kimse var mıBence,
Damlalar cafe ...sevinç
Mavi mAvi cafe...belkız
Symbol cafe.......tarık
Bu 3 tanesini düşünebilirsin.
Gider isen de yorumlarını yazarsın olur mu?
kızlar edirnekapıda iskambil falına bakan zahideye giden arkadaşlar yorumlarını yazabilirmi yarın gitmyi düşünüyorum.
istanbulda gittiginiz gercekten memnun kaldıgınız kimse var mı
canım yarın gidersen fiyatını söylermisin.
Canım fiyatı 30 tl diye biliyorum ben daha önce giden arkadaşlar olmuştu
aradım şimdi 30 tl bakıyormuş canım bakıp menmun kalanlar varmı burdan giden arkadaşlar vardı
ben memnun kaldım kızlar , evet 30 tl. evinde bakıyo, edirnekapıda stada çok yakın zaten telefonda tarif eder, aslında fal bakmayı yıllar önce bırakmış ve parada pulda pek gözü yok , bi de falcı denmesinden hoşlanmıyomuş, bi arkadaş söylemişti burdan,
ben bir kişi için baktırmıştım, 5-10 dakka filan sürdü, ama istediğini sor diyo , ben soramamıştım ağlamaktan
siz sorularla süreyi uzatabilirsiniz
aradım şimdi 30 tl bakıyormuş canım bakıp menmun kalanlar varmı burdan giden arkadaşlar vardı
çooooooooooooook haklısın.
unutulup gidecek eski sevgili bile unutulmuyor bu sayede.
eğlence amaçlı baktırılıp , sonrasında unutuluyorsa amenna ama ben gibi fil hafızasına sahip bi insanın hiç fal baktırmaması lazım.
unuttum diyorum , sonra ansızın hatırlıyor ve deliriyorum.
en güzeli baktırmamak gerek ..
acını çek , hayatına devam et formül bu kadar basit aslında.
Canım fiyatı 30 tl diye biliyorum ben daha önce giden arkadaşlar olmuştu
Arkadaşlar forumda yeniyim. Ama önerebileceğim falcılar:
1-Nostradamus Feza Sultan
2-Mon Ange Cafe-Sibel
3-Nil hanım-Bağımsız
4-Tuğba-Bağımsız
Üçü de aynı şeyleri söylediler.
Beklemedeyim.
bugünn güneşlideki sedaya gittim fal baktırdımm bide gitmişken söledim kadınlar klübünde pekde beyenilmiosun abla dedim kağıtlşarında hile varmış dedim dediki ya canım o seda ben değilim benim mahallede veysel bakkalın üzerinde oturan gene ismi seda olan bi başka falcı var kesin odur dedi artk kimden bahsediyoruz bende bilemedim numaramı karşılaştırın dedi herneyse boşverelim abla dedim bana dediki içinde şüphe var kağıdı sen istediğin daldan koparıp bana ver bende resim defterinden kestim verdim incele kağıdı dedi inceledim yazdı çizdi bişiler yaptıı defteride bana verdi şüphe kalmasın diye kağıda birden sonsuza kadar tuttuğun rakamı yaz sonra istediğin 3 önemli soruyu yaz dedi yazdım onun bana arkası dönüktü ben katladım yırttım kağıdı avucumun içine koydum bana bişiler sölettirdi sonra herşeyi bildi kağıda yazdığım herşeyi gelecekle ilgili bişiler söledi bakalım çıkcakmı umarım gelecekle ilgili söledikleri çıkmaz yoksa canım sıkılır
canım yarın gidersen fiyatını söylermisin.