İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm 150 cok degılmı kız ne falı bakıyor kı bu

kızlar edirnekapıda iskambil falına bakan zahideye giden arkadaşlar yorumlarını yazabilirmi yarın gitmyi düşünüyorum.

Bence,
Damlalar cafe ...sevinç
Mavi mAvi cafe...belkız
Symbol cafe.......tarık
Bu 3 tanesini düşünebilirsin.

Gider isen de yorumlarını yazarsın olur mu?

edirnekapıdaki hanım fiyat söylemiyo ne kadara bakıyor bilen varmı tipe göremi karar veriyor anlamadım

istanbulda gittiginiz gercekten memnun kaldıgınız kimse var mı

Gittiğim çok yer var.fakat tam sonucu sanırım 2013 sonuna doğru verebilirim.
Yukarıda yazdıklarım taksim diye sormuşsunuz.
Taksimde beğendiklerim.
Taksimse bir de pen cafe yeter i beğenmiştim sahi.
Yukarıda saydıklarım durum ve kişiiik analizinde oldukça iyi.
Hemen hepsi bir kaç defa da gidilse de,tutarsızlıktan ziyade zamanın kattıkları hariç,aynı şeyi söylediklerini gördüm .
Bunlar benim gözlemim.
Gidildiğinde çok dikkatli dinlemek gerek ama.
Bir daha gidildiğinde karşılaştırmak için.

aradım şimdi 30 tl bakıyormuş canım bakıp menmun kalanlar varmı burdan giden arkadaşlar vardı

aradım şimdi 30 tl bakıyormuş canım bakıp menmun kalanlar varmı burdan giden arkadaşlar vardı

ben memnun kaldım kızlar , evet 30 tl. evinde bakıyo, edirnekapıda stada çok yakın zaten telefonda tarif eder, aslında fal bakmayı yıllar önce bırakmış ve parada pulda pek gözü yok , bi de falcı denmesinden hoşlanmıyomuş, bi arkadaş söylemişti burdan,
ben bir kişi için baktırmıştım, 5-10 dakka filan sürdü, ama istediğini sor diyo , ben soramamıştım ağlamaktan
siz sorularla süreyi uzatabilirsiniz

çok sağol canım bende baktırınca burdan yazacagım aslında geçen akşam ordan geçtim içimden bir ses baktır dedi fakat ne bileyim birazda korktum yrın gidecegim ...

Ben gitmiştim. Dediğin gibi fiyat 30 tl. Şindik önce kendin sonra dileğin için birer kart seçeceksin ona göre şekillendi bir de ben bir kişi için baktırdım. Ailem hakkında bir şeyler dedi geçmişle alakalı ki doğruydu. Bir de sülaleden birini tarif etti muskası var atsın dedi ki o da doğruymuş. o sıra teyzem hamileydi küçük bi oğlandan bahsetti çok tatlı dedi bebek geçen hafta doğdu bazı endişelerimiz vardı ki o sıra bu sözü beni rahatlattı dediği gibi de oldu. Bir arkadaşımdan kazık yiyeceğimi söyledi ama tipini yanlış tarif etti ama dediği kazığı yedim hemde kazık atma sebebini de demişti ki doğruydu. Bunların dışında karşı tarafın düşünceleri ve birazcık gelecek hakkında şeyler sordun dedi bir de falı kapatmadan sor sonra demiyor. Ne yazık ki karşı tarfın düşüncelerinin doğruluğu ve gelecek hakkında bir şey diyemiyorum şu an sana ama umarım diğer dedikleri gibi bu da gerçeğe yakındır. Bu arada sende yarın hemen yazarsan sevinirim düşüncelerini :))

aynen şekerler hayata devam etmiyoruz bi umut bekliyoruz
adını hatırlamadığım bi falcı ekimde baktırdım kasım ayı içinde barışçaksınız tekrar görüşmeye başlıcaksınız dedi
adam kasım ayında nişanlanmış salak olan bende bekliyorum gelicek yaa barışçaz yaaa seviyoo yaa
fal eğlence olmalı arada baktırılmalı bizde onu yapamıyoruz galiba işin büyüsüde orda
falcı olcak diyo bizde inanıyoruz olcak olan güzel şeylerin önünü kesiyoruz
halbuki verende alanda Allah tan başkası olamaz

Arkadaşlar forumda yeniyim. Ama önerebileceğim falcılar:
1-Nostradamus Feza Sultan
2-Mon Ange Cafe-Sibel
3-Nil hanım-Bağımsız
4-Tuğba-Bağımsız
Üçü de aynı şeyleri söylediler.

Beklemedeyim.

feza sultan falcıysa bende sezen aksu:) nılın kahwe yorumları guzel oluyoo ama genel baktıgını dusunyorum

bugünn güneşlideki sedaya gittim fal baktırdımm bide gitmişken söledim kadınlar klübünde pekde beyenilmiosun abla dedim kağıtlşarında hile varmış dedim dediki ya canım o seda ben değilim benim mahallede veysel bakkalın üzerinde oturan gene ismi seda olan bi başka falcı var kesin odur dedi artk kimden bahsediyoruz bende bilemedim numaramı karşılaştırın dedi herneyse boşverelim abla dedim bana dediki içinde şüphe var kağıdı sen istediğin daldan koparıp bana ver bende resim defterinden kestim verdim incele kağıdı dedi inceledim yazdı çizdi bişiler yaptıı defteride bana verdi şüphe kalmasın diye kağıda birden sonsuza kadar tuttuğun rakamı yaz sonra istediğin 3 önemli soruyu yaz dedi yazdım onun bana arkası dönüktü ben katladım yırttım kağıdı avucumun içine koydum bana bişiler sölettirdi sonra herşeyi bildi kağıda yazdığım herşeyi gelecekle ilgili bişiler söledi bakalım çıkcakmı umarım gelecekle ilgili söledikleri çıkmaz yoksa canım sıkılır

cnm seda 2kere gıttım cokta konusmuzlugumuz war baska kagıt olayları olan seda oldugunu sanmıyorm cunku guneslıde 1tane seda war dıye bılyorm oda genc 24 25 yaslrında 2 cocugu war bıde yaslı anasıyla bakıcı war seda baska araclarla fal bakıyoo yazdıklarını bılmesı anormal durum degıl bence he sonuc ne oldu dersen cocuklarımın olusunu gorım aralıkta ewlencen dedı hayır ewlenmedım ama kızgınımlıgım buna degıl bı fala masum cocukların alet edılmesı sonucta yaradan bılır bıl kul degıl,,, cocugu ınsana falı cıkmamıstır belkı yuzde 10nuna cıkmıstır yanlısm warsa llutfen bırı duzeltsın..... Fıkırlerım bundam ıbarettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…