talının bakırkoyde dımı ınan sadece duydum hıc fal baktırmadım ben bakırkoyde arzu, dıdem ,yıgıt, cıgdem ,enfal, duygu, ada, tolga ,canan.kuzey onlara baktırdım :)
Kuzey ve Canan'ı nasıl buldun? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talının bakırkoyde dımı ınan sadece duydum hıc fal baktırmadım ben bakırkoyde arzu, dıdem ,yıgıt, cıgdem ,enfal, duygu, ada, tolga ,canan.kuzey onlara baktırdım :)
Soğanlık Emine : Topu topu 3 cümle , esnemelerle dolu bi fal. bildiği tek doğru vardı ne iş , ne aşk anda , geçmişte ve gelecekte tutturamadı. gittiğim yola acıdım.
Olgu : 3 kere baktırdım. Ufak tefek dedikleri çıktı. an ve geçmişte , karşının düşüncelerinde oldukça iyi.
Angels Burcu : An ve geçmişte iyi , nokta atışları var. Gelecekle ilgili çıkanlar oldu.
Anka (doğru hatırlıyom inş) : an ve geçmişte süperdi , gelecekle ilgili tespitlerinde çıkan var.
kadıköy havva : nenem falı
Bakırköy Yiğit (ben gittiğimde arzuhaldeydi) an ve geçmiş süper , gelecekle ilgilide oldukca iyi tespitleri oldu.
Didem Bakırköy : vasat ötesi, çok genel
Kuzey : Anda iyi sadece gelecekte dediği çıktı ama onu bende biliyodum :)
Cıvıltı Suna : Rezalet.
Kocamustafapaşa elif : burda ki reklama kanıp gitmiştim , kötü enerjisi çok yüksek ve rezalet.
Symbol nesil : cafe falcısı için oldukça iyi , enerjisi güzel
uçurtma cafe neriman : an ve geçmiş iyi gelecek eh
kadınlar kahvesi meryem : an ve geçmiş orta , gelecek eh
Elmira: Geçmiş ve anda süper , kişilik analizi oldukca iyi , gelecekle ilgili dediği bir çok şeyi yaşadım fekat sonradan aşırı samimiyetten kaynaklanan falın sohbet havasına dönmesinden dolayı bende ı ıh. en önemlisi esas olayda söylediği tarihler geceli asır oldu.
Taksim göker : geçmiş ve anda iyi , gidilebilir
gamze (internetten bakıyo) iyiydi aslında ya
fal sepeti lidya : 3 şey söledi 1 i oldu diğerleri beklemede
Burak: An ve geçmiş çok iyi , karşıdakinin düşünceleri süper, gelecek %75 :)
ve ve gözbebeğim ELANİT
iş konusunda dediği çıkan tek falcı , an , geçmiş, kişilik analizi mükemmel ötesi.
gelecek çıkanlar epey var :)
DAMLALAR CAFE SEVINÇ: degısık detaylar bılmıstı DAMLALAR CAFE TUBA: hızlı bakıyoo ama guzel DAMLALR CAFE BARIS: vasat UCURTMS CAFE NERIMAN:fena degıl MACESTIK CAFE SEDAT:sehır bıldı sadece o kadar MACESTIK CAFE SENGUL: an we gecmıs ıyı MACESTIK CAFE FERHAT: dedıklerı olmadı ama ıyı yorumluyoo MELEKLER KAHVESI SENGUL:ılk gıttgımde cok ıyıydı sonra kotu MELEKLER KAHVESI CAN: berbat MElEKLER KAHVESI EREN: gay fena degıl ama geleck yok NOSTRADAMUS ESRA: lıseden yenı mezun olmussun dedı yuh unıversıte bıtırdım NOSTRADAMUS OLGU: analıs we an guzel NOSTRADAMUS ARZU: ha cıktı ha cıkmayacak derken cıkmadı PEN CAFE YETER: tutarsız TIRYAKI CAFE NEWINnu ewlendırdı benı ewlendırdı sonra bosandık bırbırmızle ewlendık TIRYAKI CAFE ASLI : bı ıkı sey cıktı 2. gıdısmde ayrılmıstı ordan VIOLET CAFE NURTEN : PARAGOZ BAKIRKOY SENAY:cıkmadı ÜÇ VAKIT DIDEM:genldı we cıkmadı SIRDAS CFE ARZU:hıslerı kuvvetlı cıdden SIRDAS CAFE KUTAY :OCAKTA MASA BASI IS DEDI martta ıse gırdım masa bası degıl ENFAL: ısım konusunda ıyı SIRDAS CAFE SEMA:fena degıl SOGANLIK EMINE: ASK bıraz tuttu o kadar EMINE AKKYA :esnedı benımde uykumu getırdı LAF CAFE CIGDEM: BI ıkı sey cıktı LAF CAFE CANAN: acık acık konusuyoo gusell daha yenı gttım KURU KAHVECI SELIM FALCI MUZEYYEN:kac cantam oldugunu bılmıstı degısık bı faldı SEMBOL SERKAN:sadece ısım bılyoo SEMBOL MEHMET:erkeklerı kotuluyooo ACIBADEM AYTEN CAY FALI:bu kadın fal bakmamlı hatta cay fal hıcc SIGINAK CAFE NIKO: ewlendımde bogazda oturdum nerdeee GUNESLI SEDA:aralıkta ewlenmem lazımmdı FARKETMEZ CAFE GUNAY :AGZI bozuk bılmıs ama aslında bılmyooo NARCIL CAFE ZERRIN: KOTU 4 YOL YUSUF: guzel bakmıstı ama cıkmadı su an aklıma gelen bunlar sonra yıne yazarım
ben bunu sağlam yerlere kaydedeyim lazım olacak bu bana :))
Falci sehribanin nerede calistigini bilen yaada ona giden arkadaslar var mi?
umarım hiçbirine ihtiyacın kalmaz.
kalbindekiler gerçek olur umarım.
uzun zamandır ilk defa kalbim bu kadar acırken , falların ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorum
umarım hepimiz için olur minik :))
seni anlayabiliyorum beni anlayabildiğini biliyorum umut işte ....
Acın tez diner umarım yaşadığın acı yaşayacağın güzelliklerin vergisi olsun umarım umduğundan da iyi şeyler yaşarsın :)
bunu da sağlam b,r yere kaydedicem çok saol :)) ben bugün dayanamadım şengüle su falına gittim (majestik) tutarlı gibiydi baştan ben senden gelecek istemiyorum bana şu an onun düşünceleri ver geçmişi lazım dedim bişeyler dedi mantıklı geldi ufakta olsa bir iki tarihte verdi yine sizleri bilgilendiririm :))
Kadıköyde bir şehriban var ama o mu bilemem cafeyide bilmiyorum. Arkadaşımın arkadaşları gitmişti baya memnunlardı.Ama ben denemedim.
Kuzey ve Canan'ı nasıl buldun? :))
Bende kadiköyde bi kafede baktirmistim daha sonra o cafeden haliyle ayrilmis..bende cokk memnun kaldim, gelecek hakkindaki yorumlarin hepsi tuttu...hangi cafede calistigini ögrenebilir misin canim arkadaslarindan :)
burdan aldığım numara üstüne dün filiz hanıma gittim .son müsteri olmam nedeniyle sanırım 40 dakika fal baktı 20 dakika kadar da sohbet ettik.öncelikle 2 tavrı güzeldi.1. si benim kıstasım herşey allah tan tavrı 2. si su mu tarot mu baktırsam diye sordum(su:40 tl,tarot:25)su da göreceğimi tarotta da görebiliyorum fark sadece fiyatta demesi.ben de tarot baktrdım:) çok da memnun kaldım verdiği zaman çok kısa zaten çıkarsa hemen yazıcam ve beni de ara dedi onu da arıycam...ama tarotla resmen isim verdi diyebilirim..çok detay bildi..gelecek için beklemek lazım..ama ben çok beğendim..2.defa gidilebilir özellikle dedikleri olursa:):)
canım tam olarak önerebilceğim biri yok aslınd vardı bundan 3yıl önce taksimde arca cafede çalışan oranın sahibi kilolu 40 yaşlarında bir bayan vardı onun dediklerini birebir yaşadım sonra gittiğinde bulamadım kendisini taşınmışlar ama ismini bilmediğim için bulamadım(
2,5yıl önce şimdi macestikde olan oktay beye baktırdım onun dediği çok önemli bir şeyi 2sene sonra yaşadım malesef:) sonra tekrar gittim anda ve geçmişte iyi gelecek yorumlarıda nisan mayıs gibiydi bakcaz artık bide bakırköy de laf cafede canan an ve geçmiş çok iyi herşeyi üzülsen bile söylüyor gelecek için mayıs bekleniyor işte:))
Arkadaslar bana cok acil yarin icin bi falci ismi lazimm taksimde:) ben genelde hep ayni kisiye gidiyorum taksimde melekler kahvesi eren gecmiste cokk iyi gelecekte eh diyim bide orda cana baktirmistim kotuydu oturmamla kalkmam bir oldu yine ismailde ayni kisa surdu hic memnun kalmadim
Yarin arkadasimla buluscaz taksimde fal baktircaz ama bi oneride bulunun litfennn kizlarrrrr
Oneride bulunan herkese simdiden tesekkurler Allah gonlunuze gore versin gencler :)
2010'nun son, 2011'in ilk ayları olabilir sanırım. sonra da falı bıraktım, birikime başladım zaten